duminică, 8 mai 2011

iluzie

Dincolo de iluzie. Ne trezim zi de zi cu ideea unei noi iluzii. Incepem in forta ziua mobilizati de combustibilul ideatic pe care il ofera mintea corpului fizic. Pe la pranz deja apar primele semne ca ceva nu este in regula, avem primele flashuri si introspectii despre ce se intampla, dar ne trec repede si mergem mai departe sa mai consumam putin din ideea care ne-a facut sa ne trezim. In timp ce energia fizica scade ramane tot mai mult loc pentru ca mintea noastra sa se manifeste. Astfel apra ganduri scurte de cateva minute care se pot transforma in ore intregi in care ne dam seama ca am trait o iluzie. Noi tot aici suntem de partea cealalta a realitaii. Avem usoare zvacniri de rebeliune ca si cum nu vrem sa accceptam ca am trait iluzia. Ne lasam incercati de tot felul de sentimente de disconfort, furie, obsesie ce ne consuma asemenea unei lumanari care se mistuie o data ce ceara sa topit. Cadem franti de oboseala fizica si adormim cu gandul ca iluzia este peste tot. Dar noi tot acolo ne aflam.
sursa: blogspot

5 comentarii:

Tia spunea...

Poate daca ai inclinatii depresive. Nu sunt de acord.

Anonim spunea...

Mai bine sa te ınşeli decat sa nu faci nimic:))

Tia spunea...

:)) corect!

Anonim spunea...

Dincolo de Matrix este lumea spirituala, cea reala. Vad ca tu nu prea ai acces la ea. Mai du-te pe la Biserica la o spovedanie.

Anonim spunea...

Cauta RAIUL in sufletul tau deoarece numai acolo il poti gasi pentru ca adevarata natura a omului este fericirea si nemurirea spirituala autentica !