marți, 24 mai 2011

Lady Diana, ucisa premeditat

Saptaman viitoare se va lansa la Cannes un film, care va prezenta diverse dovezi ce sustin ideea uciderii premeditate a printesei.


Prezinta detalii din ancheta oficială, care, în mod şocant, nu a fost făcută decât la 10 ani de la accident. Pune întrebările care nu au fost puse, scrie comunicatul de PR al echipei filmului, observă cum au fost derulate procedurile în sala de judecată, arată cum întreaga poveste a fost muşamalizată până în zilele noastre, scoate în evidenţă felul în care familia regală a fost exceptată de la a oferi detalii în anchetă şi cum jurnaliştii, în special cei din media britanică, au ascuns faptele aşa cum au fost ele. 

Documentarul se numeşte "Unlawful Killing", aceasta fiind concluzia juriului britanic la finalul anchetei desfăşurate la 10 ani de la moartea prinţesei, care a durat şase luni şi a costat aproximativ 12 milioane de lire: o moarte nedreaptă, pentru care a fost găsit vinovat şoferul prinţesei şi al lui Dodi Fayed.


Desi au trecut 3 ani de la finalizarea filmului, acesta nu a putut fi scos la vizonare in Anglia, deoarece avocatii au impus "macelarirea" filmului, impunanad eliminarea a 87 sectiuni, ceea ce a facut ca tot filmul sa isi piarda esenta. Autorii filmului au fost fortati astfel sa il lanseze in Franta.
Elementul de senzatie sut imagini cu printesa dupa accident in care nu numai ca nu era moarta sau in coma, ci arata teafara.
 Cu cateva luni in urma "accidentului", ea trimite o scrisoare unei prietene, in care avertizeaza ca sotul ei ar dori sa o omoare, probabil intr-un accident de masina. In uma accidentului, se desscopera multe detalii suspecte, printre care faptul ca centura de siguranta a Dianei nu era functionala, ca probele biologice ce demonstrau asa-zisa betie a soferului s-au deteriorat, si alte foarte multe dovezi ce contrazic versiunea oficiala.
Peste 100 martori oculari sau indirect esentiali refuza pana la urma inexplicabil  sa se prezinte la proces sau nu sunt citati , desi se impunea obligatoriu, pentru ca versiunea lor, rezultata din ce au vazut la fata locului, contrazicea flagrant versiunea oficiala.
Desi chiar juriul, pe baza dovezilor evidente ale politiei si ale martorilor, concluzioneaza ca nu a fost sub nici o forma vorba de paparazzi ce ii urmareau, ci persoane neidentificate aflate pe motociclete si in un Fiat Uno, imediat BBC manipuleaza ordinar si proclama ca juriul a dat vina pe paparazzi neindentificati.


Totusi, filmul nu se axeaza deloc pe uciderea ritualistica oculta, ramand totusi un produs mass-media.
Exista multe dovezi pe internet, unde diverse persoane au studiat aceasta crima ca indeplinind perfect un ritual, cu o simbolistica oculta in cifre, date si imagini. Pentru pasionati, de vazut analiza realizata de David Icke si altii.


sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

E mare scandal cu acest film. Avocati britanici au amenintat productorii şi cer eliminarea scenei anului 87'.

originar spunea...

a fost o conpiratie marsava a familiei regale, ba mai mult, s-au distrat si au ucis-o ritualic.
Cateodata ajungi sa-i dai dreptate lui David Icke , cand vorbeste de ritualuri oculte si tenebroase ale celor cu sange albastru.