vineri, 6 mai 2011

Bancile, in spatele razboiului din Libia

Un alt exemplu despre cum bancile declanseaza razboaie (stire de pe blogul lui pai mei)
Majoritatea au crezut propaganda oficiala cum ca atacul puterilor coloniale asupra Libiei a avut ca motivatie inlaturarea dictatorului si eliberarea poporului de sub opresiune, protejarea "civililor" rasculati si inarmati.
Restul, destul de multi, au zambit amar sau au fost furiosi, convinsi ca si de data asta SUA, Anglia si Franta bombardeaza pentru petrol, pentru a pune mana pe uriasele resurse de petrol ale Libiei.

Putini stiu insa un amanunt nebagat in seama de mass-media, si care a deranjat foarte tare pe bancherii de pe Wall St si de la Federal Reserve: Gadhaffi decisese sa emita dinarul libian de aur, asadar o moneda de aur pentru tranzactiile din tara sa, si facea lobby in randul tarilor africane de a conveni a se emite o moneda unica africana cu acoperire in aur, pentru a inaltura dependenta de bancile americane si globaliste, si pentru ca tranzactiile Africii sa se realizeze in moneda de aur africana, si nu in dolari cum este in prezent.
Prin asta , tarile africane ar fi devenit independente si nu ar mai fi sustinut un dolar de hartie, cu o valoare reala aproape de zero, iar Africa nu si-ar mai fi vandut bogatiile pe dolari printati in nestire de Federal Reserve si aruncati pe piata, ci pe aur.
Dolari care au ajuns sa nu mai valoreze nimic in realitate, dar sunt impusi cu forta armelor celei mai mari armate din lume. Cine cracneste si iese din front, este eliminat. S-a trezit si nebunul asta de Gadhaffi sa joace tare si sa vrea independenta tarii sale. I-au dat ei independenta sa nu mai poata duce.
In concluzie, avem un raboi facut de bancheri pentru scopurile bancherilor. Simplu. Curat murdar.

Niciun comentariu: