joi, 19 mai 2011

Bin Laden era mort dinaintea invadarii Afganistanului

Fostul deputat adjunct și secretar de stat sub trei administrații diferite, Steve R. Pieczenik, spune că este pregătit să spună unui mare juriu federal numele unui general de top care i-a spus direct faptul că atacurile de la 11 septembrie au fost o înscenare.
Dr. Steve R. Pieczenik , un informator de top din cadrul guvernului, un om care a deţinut numeroase și diferite poziții influente sub trei preşedinţi diferiți şi încă colaborează cu Departamentul Apărării, a declarat ieri în cadrul emisiunii Alex Jones Show o știre șocantă și anume că Osama Bin Laden a murit în 2001 şi că el a fost pregătit să depună mărturie în fața unui mare juriu modul în care un general de top i-a spus direct că atacul 9/11 a fost o operațiune sub identitate falsă („steag fals”).
În aprilie 2002, cu peste nouă ani în urmă, Pieczenik a spus în cadrul emisiunii Alex Jones Show că Bin Laden „era deja mort de luni de zile” şi că guvernul a plănuit să aștepte momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a lansa subiectul și totodată cadavrul său. Pieczenik ar fi în poziţia de cunoscător, având în vedere că l-a întâlnit personal pe Bin Laden şi a lucrat cu el în timpul războiului împotriva sovieticilor în Afganistan, pe la începutul anilor 80.
Pieczenik a spus că Osama Bin Laden a murit în 2001, „nu pentru că forţele speciale l-ar fi ucis, ci pentru că medic fiind știu că medicii CIA l-au tratat şi era înscris în registrul secret de informaţii cu sindromul Marfan”, adăugând că guvernul american ştia că bin Laden a fost mort dinaintea invadării Afganistanului.
Sindromul Marfan este o boală genetică degenerativă pentru care nu există nici un tratament permanent. Boala scurtează grav durata de viaţă a suferindului.
„El a murit de sindromul Marfan, iar Bush junior ştia despre asta, comunitatea serviciilor și informațiilor secrete ştia despre el”, a declarat Pieczenik, specificând modul în care medicii CIA l-au vizitat pe Bin Laden în iulie 2001 la Spitalul American din Dubai.

2 comentarii:

Anonim spunea...

am auzit aceasta versiune de la cineva din Pakistan. Initial nu am crezut!

mizantropescu spunea...

Ba io cred ca's in stare astia ! :)