luni, 16 mai 2011

Decaderea unui mare fost bancher

Desi nu prea avea in clin si in maneca cu economia si finantele, acest DSK, nascut intr-o familie mixta de evrei sefarzi si askhenazi, fiul unui mason din loja Grand Orient de France( cea mai mare loja masonica a Frantei si cea mai veche din Europa),a fost impins in cele mai inalte functii datorita influentei extraordinare a familiei sotiei sale.
Sotia sa, Anne Siclair, pe numele real Anne Schwartz, o evreica ultra-nationalista, ce provine dintr-o familie de evrei putrezi de bogati, este nepoata lui Paul Rosenberg, cel mai mare dealer de opere de arta din Franta, printre altele fiind si cel ce valorifica operele unor celebritati ca Picasoo, Matisse, etc.
Dominique Strauss Kahn si Anne Sinclair, doi socialisti miliardari :)
Dominique Strauss Kahn : « Chaque matin en me levant, je me demande qu’est-ce que je peux faire pour Israël ? « 
(in fiecare dimineata cand ma ridic din pat, ma intreb ce pot face pentru Israel?")
Anne Sinclair  » je n’aurais jamais pu épouser un non-juif. … » ("nu as putea vreodata sa ma marit cu un non-evreu")
Desi a provocat multe scandaluri sexuale, de fiecare data acestea s-au musamalizat, dat fiind influenta familiei sotiei, si pozitia sa in cadrul FMI.
Bine, nu ma indoiesc ca acest circ este premeditat, si ca exista o explicatie pentru care a fost momit stiindu-i-se slabiciunile carnale, si apoi a fost "executat". Motivatiile si jocurile din spatele acestui circ nu le vom afla probabil niciodata.


Iata-l aici, nevenindu-i sa creada in ce mocirla e tarat, tocmai din inaltele sfere in care se afla cu o zi in urma:


3 comentarii:

Anonim spunea...

Explicatie : "paine"si circ !

Anonim spunea...

Duşmanu number one Sarkozy e ın spatele afacerii, ka era 100%100 garantat ka o sa kaştige alegerile pe 2012.

originar spunea...

nu prea cred; nu il vad deloc pe Sarkozi in spate; parerea mea ca au fost interese mult mai teenbroase, legate de sistemul bancar, Wall St, piata financiara, decizii de luat la FMI, etc.