luni, 1 noiembrie 2010

O noua mostra de tupeu a FMI


FMI ne reproșează că am desființat impozitul minim fără să-l consultăm înainte

Se pare ca nu mai avem independenta si suveranitate deloc; pana la urma ajung sa cred ca pe Ceausescu l-au omorat pentru ca adusese Romania in stadiul de stat  independent financiar de ei, se stie ca platiseram  toate datoriile tarii la camatarii internationali. In paranteza fie spus, se stie cu ce pret.
Dar sa revenim la stire:
Reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional au reproşat coaliţiei de guvernare faptul că Guvernul a desfiinţat impozitul minim pentru firme fără consultarea prealabilă a FMI, a declarat, miercuri, deputatul UDMR Petru Lakatos, participant la întâlnirea de marţi seară dintre delegaţia Fondului şi liderii arcului executiv.
'Ei ne-au reproşat că am desfiinţat, fără consultare, impozitul minim. Dacă ei au spus că, la vremea respectivă, impozitul minim nu a fost invenţia lor, ci a venit Pogea (Gheorghe Pogea, fost ministru democrat-liberal al Finanţelor - n.r.) şi să nu-i condamnăm pe ei, atunci, să mă ierte Cel de Sus, putem să-l eliminăm" a declarat, Petru Lakatos. 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca unele teorii conspirationiste nici nu's chiar atit de fanteziste !

originar spunea...

ce fac ei este politica de asasinat economic; de altfel, pe oriunde pe unde au fost lasati sa-si bage coada prea mult, au provocat suferinta.
Vezi Argentina in 2000.