sâmbătă, 6 noiembrie 2010

BBC - condus de cei care au realizat atentatele de la 9/11

Doamnelor si domnilor, luati-va biletele de la loterie cu jumatate de ora inainte, caci BBC va va zice care sunt numerele castigatoare!
Iata filmul emisiunii live din 11 sept 2001, cand BBC prin vocea reporterei anunta cu jumatate de ora inainte ca WT7, sau Salomon Building s-a prabusit. Vedem in spatele reporteritei ca turnul sta bine merci in picioare. Apoi, cu 5 minute inainte de pabusire, baietii isi dau seama de prostie, si o deconecteaza pe reportera, in ceea ce pare o defectiune tehnica, pentru ca peste 5 minute turnul sa se prabuseasca. Si nu oricum, ci in 6.5 secunde. Un turn de 47 etaje ??!! Exact ca o implozie controlata.

2 comentarii:

pai mei spunea...

Poate au aflat de undeva - ca urmeaza sa fie demolata, si cineva a facut greseala sa transmita stirea. Acum - doar sa-i intrebam de unde au aflat, cine a fost ala care a facut prezicerea. Sunt cladiri de otel in lume care au ars o zi intreaga, incendii mari, se vedeau, asta a ars cateva ore si a cazut TOATA in 7 secunde. In interior erau prea multe secrete - "Loose Change". Sa inchidem ochii. N-o sa ne spuna niciodata, cine a fost "profetul" de unde au auzit predictia.

need2trip spunea...

mda; asa cum zicea si ala din articolul anterior cu "era sclaviei", cand esti mintit in fata de guvern si televiziuni, si nu poti spune NU, inseamna ca nu esti liber.
Te mint in fata.