luni, 1 noiembrie 2010

Efecte speciale 3D - un potential mijloc de control mental al maselor

Oare ar fi putut fi folosit si la avioanele de la 9/11 ??

3 comentarii:

pai mei spunea...

Nu. 9/11 a fost facut cu avioane controlate de la distanta. Cu sau fara pasageri in interior. Poate alte avioane decat cele in care s-au urcat teroristii. Tehnologia exista, vazut pe Discovery un documentar, prin 1984 controlau de la distanta un Boeing.

http://en.wikipedia.org/wiki/Controlled_Impact_Demonstration

need2trip spunea...

posibil; sunt mai multe teorii; oricum in mod clar a fost o conspiratie; teoria oficiala are atatea hibe ca nici sa vrei sincer sa o sustii, nu ar sta in picioare; oricum, ca au fost sau nu avioane (exista si varianta ca n-au fost avioane defel:
http://originar.blogspot.com/2010/01/conspiratia-911-turnurile-gemene-nu-au.html), turnurile au fost demolate controlat, prin implozie, asta e clar, mai nou se marseaza pe demonstratia ca au fost demolate chiar cu explozibil nuclear.

Anonim spunea...

impresionant! daca pe youtube arata asa, imi inchipui ce psihedelic poate arata la fata locului...
iar ce s-a intamplat la 9/11 nu are legatura cu asa ceva. e totusi vorba de un oras cu cateva milioane de locuitori din care cateva sute tot au vazut scena pe viu. eu am vazut in direct al doilea avion si imi spuneam aproape amuzat ce regizor tampit a fost ala care a facut asa o inscenare. am crezut la inceput ca e o gluma mediatica pusa la cale de vreun excentric, cum a fost pe vremea apiratiei radio-ului in america. atunci au inscenat ca pamantul este invadat de extraterestri si ei transmiteau in direct oroarea ;) astia sant elitele care se joaca cu vietile oamenilor. din pacate filmul prost pe care il vedeam in direct la protv care retransmitea de la cnn era realitatea cruda: regizorul era prost, dar lucra cu material real...