duminică, 19 iunie 2011

Guvernul SUA ne-a pus gand rau: vor sa inchida internetul

Ultimele noutati de pe frontul luptei impotriva internetului liber :

SUA anunţă că vor cheltui 350 de milioane de euro pentru a construi o "replică a internetului"

Guvernul SUA va construi "un model la scară redusă" al internetului, pentru a elimina atacurile informatice la adresa ţării, scrie BBC.

Mai multe companii, printre care Lockheed Martin (cea mai mare corporatie producatoare de armanent furnizat guvernului SUA), lucrează la un prototip al acestui "câmp de luptă virtual". Sistemul le va permite cercetătorilor să simuleze atacuri informatice din partea ţărilor inamice sau a hackerilor din SUA.
Departamentul de Apărare a alocat, până acum, peste 350 de milioane de euro pentru "replica internetului", numită The National Cyber Range. Proiectul este supravegheat de Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării (Darpa).
Un "mini-internet controlabil" le va da şansa cercetătorilor să facă experimente mult mai rapid. "Ceea ce făceau până acum într-o săptămână, vor putea face într-o zi", spune Eric Mazzacone, purtător de cuvânt al Darpa.
Spre deosebire de internetul real, varianta "la scară redusă" poate fi ştearsă sau resetată între două teste, a explicat Mazzacone. El a precizat că o primă versiune a noii tehnologii va fi disponibilă în decursul acestui an.
Odată funcţional, noul proiect va permite testarea tehnologiilor defensive, cum ar fi noi reţele de securitate, dar şi, posibil, ofensive, scrie BBC.

Ar putea fi deci si o simulare pentru a inchide internetul sub diverse pretexte, sau parti importante ale acestuia, din moment ce au investit masiv intr-o replica a internetului ce poate fi stearsa sau resetata.
Oricum, directia in care actioneaza acesti conducatori ai statului american este in masura sa ne puna serios pe ganduri si sa produca ingrijorare. Totul arata a fascism in toata regula.
In ultima perioada, guvernul SUA a inmultit declaratiile si masurile la adresa internetului, pe care il considera de acum amenintarea numarul 1 pentru securitatea SUA.

Un episod al luptei SUA contra libertatii pe internet s-a petrecut acum câteva săptămâni, când Pentagonul a declarat că vrea să catalogheze atacurile informatice drept "acte de război".
Doar un naiv mai poate crede asta, in contextul liniei tot mai clare a masurilor de implementare a unui regim global de tip fascist al guvernului SUA. Marile agentii guvernamentale mai mult sau mai putin secrete ale SUA nici macar nu sunt conectate la internet.
Ceea ce ii deranejaza insa este libertatea totala a informatiei disponibila pe internet, care ajunge la ochii si urechile tot mai multor oameni de pe aceasta planeta, oamenii se trezesc si nu mai pot fi manipulati si mintiti atat de usor, " nu mai cumpara" toate mizeriile si razboaiele cinice ale USA si masurile fasciste tot mai desantate ale farului calauzitor al democratiei globale.
In mai 2009, preşedintele Obama a declarat că atacurile informatice reprezintă una dintre "cele mai importante" ameninţări la adresa SUA.


Acum 2 ani, senatorul Jay Rockefeller declara revoltat in Congres ca internetul nu ar fi trebuit sa existe.
Aceasta figura emblematica a sinistrei dinastii bancare si petroliere Rockefeller a dat tonul masurilor anti-internet liber din partea Congresului, a presedintelui SUA, a agentiilor de razboi (de "aparare" ca sa folosim nouavorba Orwelliana, caci  stim ca SUA ataca permanent si loveste fara mila orice tara sau popor ii sta in cale, nu se apara niciodata). Rockefeller da tonul, si guvernul SUA se executa, este doar marioneta marilor familii dinastice gen Rockeffeler.



Asadar, marile corporatii mana in mana cu statul american se pun pe treaba , aloca sume imense si ne pun gand rau, ca prea ne-am dedulcit la a servi informatie libera si buna.
In prea multe tari internetul a fost coagulatorul marilor miscari de protest impotriva sistemului, vezi recentele miscari Los Indignados din Spania, revoltele din Grecia, si mai ales revolutiile arabe, pornite de pe internet, si care au rasturnat dictatori sustinuti puternic de SUA, financiar si militar.


http://originar.blogspot.com/2011/06/bau-baul-internetului-sau-cum-mai.html



Niciun comentariu: