miercuri, 8 iunie 2011

Bilderberg 2011 incepe maine

Intalnirea din acest an a controversatului Grup Bilderberg va incepe joi, 9 iunie, la hotelul Suvretta House din statiunea elvetiana St. Moritz, potrivit informatiilor prezentate de site-ul American Free Press, care monitorizeaza de multi ani organizatia. Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. In acest context, un important politician elvetian a cerut autoritatilor federale arestarea lui Henry Kissinger, pe care il acuza de "crime de razboi".


Reuniunea, cea de-a 59-a din istoria grupului, va dura pana la 12 iunie.

Dominique Baettig, reprezentant al Partidului Poporului din Elvetia, a cerut autoritatilor federale arestarea lui Henry Kissinger, pe care il acuza de "crime de razboi". Politicianul elvetian i-a trimis o scrisoare Procurorului General din Tara Cantoanelor in care solicita arestarea fostului secretar american de stat, in cazul in care acesta va participa la reuniunea Bilderberg. Baettig il acuza pe Kissinger de complicitate la crime de razboi in Indochina, Bangladesh, Chile, Cipru si Timorul de Est.

In scrisoarea sa, Baettig solicita, de asemenea, arestarea fostului lider de la Casa Alba, George W. Bush, si a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, insa, potrivit infowars.com, niciunul dintre cei doi nu va lua parte la intalnirea desfasurata in statiunea elvetiana.




Un interviu realizat in decembrie anul trecut de AFP (Agentia France Presse) cu Dominique Baettig, membru al Partidului Popular Elvetian (SVP), a facut mari valuri in mass media internationala. Parlamentarul ceruse atunci arestarea lui George W. Bush pentru crime de razboi daca acesta ar fi pus vreodata piciorul în Elvetia. In urma acestor declaratii Bush si-a anulat vizita pe care o planuise pe 12 februarie la Geneva.
Referitor la conferinta Bilderberg Baettig a facut urmatoarele remarci in scrisoarea catre sefa politiei elvetiene, doamna Simonetta Sommaruga: “Doresc sa va atrag atentia asupra întâlnirii discretului dar influentului grup Bilderberg într-un hotel din St Moritz in perioada 9-12 iunie.
Grupul este o elita mondiala a bancherilor, industriasilor, diplomatilor, oficiali europeni si americani ai NATO, capete încoronate, grupuri media, mogulii si editorii lor, precum si sefi de stat pensionati sau inca activi, care coordoneaza, schimba, organizeaza si structureaza in afara oricarui control democratic, principalele directii de realizare a globalizarii economice.
Pentru a evidentia pericolul pe care il reprezinta viziunea grupului Bilderberg despre viitorul planetei, scrisoarea sa adauga: “Independenta, proprietatea privata si viata privata vor fi reduse prin folosirea banilor virtuali, electronici, si prin controlul tuturor indivizilor într-un gulag (lagar) biometric planetar. Vor fi încurajate datoriile imense ale tuturor tarilor lumii, care astfel devin sclavele datornice ale bancilor private supranationale.
Armatele şi poliţia vor fi treptat privatizate, iar impotriva statelor care incearca sa reziste si sa ramana independente financiar si politic (Afganistan, Irak, Somalia, Sudan, Libia, Siria şi in curand Iran) sunt planificate si puse in practica acţiuni militare de ocupare si dezmembrare.
Cel mai mare pericol insa il reprezinta planurile pentru un sfârsit programat al democratiei traditionale printr-o lovitura de stat planetara, in toate statele lumii, in beneficiul unui guvern mondial dictatorial si fara legitimitate democratica.
Scrisoarea sa mentioneaza de asemenea ca acest grup “dezvolta un model de societate a liberului schimb cu o singura moneda mondiala, avand FMI ca trezorier.
Dupa consultarea listelor cu participantii din anii anteriori ai intalnirilor Bilderberg, Baettig a mai notat faptul ca el este in mod special ingrijorat de posibila prezenta nedorita în Elvetia a unor “personalitati” implicate în crime de razboi, tortura si aflate sub investigarea Curtii de la Haga, precum Henry Kissinger, Dick Cheney si altii.
Baettig a mai întrebat-o pe sefa politiei elevetiene: “Serviciile dvs. sunt informate cu privire la identitatea participantilor? Avand in vedere ca NATO este implicata în actiuni de razboi (in Libia, Afganistan, inclusiv prin asasinate comandate), participarea oficialilor NATO reprezinta un risc major de actiuni teroriste în St Moritz si, prin urmare, un pericol serios pentru locuitorii si vecinii sai. In plus Elvetia suverana si neutra va suferi o grava pierdere de imagine.




Ziaristul Jim Tucker de la American Free Press, considerat unul dintre cei mai neobositi "vanatori" de bilderbergi, a afirmat recent ca, la intalnirea din Elvetia, membrii grupului "se vor plange de felul in care nationalistii rai blocheaza eforturile lor de a realiza guvernul mondial", "vor ordona cresterea preturilor la petrol", "vor promova razboaie pentru profit" si "vor formula un apel pentru ca un guvern mondial sa impuna pacea".

Reuniunea din Elvetia intervine la doua luni dupa ce institutia-sora a Grupului Bilderberg, Comisia Trilaterala, s-a reunit intre 8 si 10 aprilie la Washington. Bilderberg este un grup exclusiv occidental, in timp ce Comisia Trilaterala a fost creata cu intentia de a integra elite din America de Nord, Europa Occidentala si Japonia.



sursa


Bilderberg in Elvetia



Niciun comentariu: