sâmbătă, 4 iunie 2011

Bank of America executata silit de un client

Intocmai cum bancile executa silit clientii, prezentandu-se la domiciliul acestora cu avocatul, politistii si executorul judecatoresc, de data asta au simtit si ele pe pielea lor cum e cu executarea silita.

Cuplul a dat în judecată banca Bank of America şi după un an şi jumătate de cosmar, reposesia casei lor de catre banca fost abandonata. Ba mai mult, un judecător din Collier County a declarat ca Bank of America trebuie să plătească 2.534 dolari cuplului, drept taxele   legale pentru eroare. După mai mult de cinci luni, banca încă nu a vărsat baniiDeci, avocatul  proprietarilor a făcut doar ceea ce ar face banca pentru a obţine banii,  adica să intre in posesia activelor bancii pe cale legala.
"Am instruit politistii să meargă şi să ia din birourile bancii calculatoare,copiatoare, dulapuri, inclusiv numerar din sertare," a declarat  avocatul pagubitilor,Todd Allen.
În fata sediului Bank of America de pe Bulevardul Davis, au stat politisti si agenti de la firma de mutari pentru a începe transportul birourilor şi mobilierului bancii, care urmau sa fie luate din banca.



Allen spune ca directorul bancii a fost vizibil ravasit, având doi politisti in birou, şi un avocat în  spatele lor, care au venit sa ia in posesie orice le vine la mana din activele banciiDar, cam aşa se simt si oamenii simpli cand banca vine sa le ia casele .

După aproximativ o oră banca a emis în cele din urmă un CEC pentru a satisface datoria, şi mobila nu a fost luată. Un reprezentant Bank of America a emis o declaraţie spunând că isi cere scuzepentru întârzierea în plata banilor. Ei susţin ca cererea iniţială a mers la un avocat  care nu mai lucreaza cu banca


sursa


Niciun comentariu: