sâmbătă, 11 decembrie 2010

De ce s-a tinut Trilaterala la Bucuresti? Din nou din ciclul "Ne vor morti pe toti"

Cand a avut loc intalnirea Comisiei Trilaterale - "Guvernul Mondial din umbra", la Bucuresti, evenimentul a stranit uimire si ridicari de sprancene.
Nu putini au fost cei care au tras un semnal de alarma, anticipand ca in scurt timp vom vedea in Romania masuri luate de guvernanatii portocalii, prin care isi vor executa ordinele primite de la elita globalista fascista psihopata, cu tinta, targetul, populatia  , natiunea romana.
Pe masura ce mai trece cate o luna, si apoi alta, incet incet incepem sa ne dumirim si sa conexam cateva aspecte, care incep sa explice de ce Bucurestiul a fost gazda unui asemenea eveniment sinistru si discret, ca doar nu pusese Romania coada la pruna politcii internationale.

Si, ca sa iau doar ultimele doua saptamani:

A fost intai scandalul "mamicilor si a bebelusilor", cu o panica si haos provocate dinadins, cu decizii ce se schimbau de la zi la alta, intentionat pentru a crea incertitudine, si cu finalitatea asteptata, adica a reducerii concediului maternal, a ajutoarelor pentru mame. Doar suntem pre multi pe planeta, planeta e suprapopulata, stim teoria, stim deja scopurile clare ale elitelor globaliste de depopulare. Economia la buget? Vreo 20 de miliane de EUR, deci o nimica toata la nivel de tara, o suma infima. Deci, nici macar pretextul clasic cu influentarea bugetului nu mai sta in picioare. Scopul intrevazut e deja clar pentru cine are ochi de vazut.

Zilele astea, s-a aprobat si reducerea drastica a ajutorului de somaj, care si asa era foarte mic, o medie de 500 RON, si ce e mai important, aici nu e vorba de ajutoare date de pomana, caci , cei care benficiaza de ajutorul de somaj au platit cu varf si indesat la bugetul asigurarilor sociale in anii anteriori: dupa cum stim, conditiile pentru a beneficia de acest ajutor de somaj sunt destul de restrictive, fiind obligatoriu ca somerul sa fi  cotizat la bugetul de somaj cel putin 12 luni din ultimele 24 luni , plus alte conditii. Ba , mai mult, bomboana pe coliva, si care arata cat de mizerabili sunt guvernantii, beneficiarul ajutorului de somaj isi va pierde acest drept daca refuza vreun post oferit prin Agentia de Somaj, indiferent de localitatea unde se afla oferta, nemaitrebuind sa fie la maxim 50 km de localitatea de domicilu ca pana acum !!! Deci au cautat orice motiv, orice pretext, pentru a nu mai plati deloc ajutoare de somaj !
Din cate am citit, oricum persoanele care beneficiau de ajutorul de somaj in toata tara sunt doar vreo 300,000, deci , din nou, economia la buget prin aceste reduceri este infima, ridicol de infima, deci, din nou, vedem intrezarindu-se scopul ascuns al acestei masuri.

 Adaugate la alte masuri criminale luate in utlimele luni si alte decalratii aaprent iresponsabile, insa premeditate (acum doua zile basescu declara sus si tare la TVR 1 , ca "statul roman nu este responsabil pentru fiecare cetatean", in contradictie flagranta cu Constitutia, ca sa zic doar de ea), iata ca incepe sa se iteasca de sub valul nedumeririi, unul din motivele gazduirii de catre Romania a Comisiei Trilaterale, mare iubitoare de depopulare si genocid in masa. Romania apare tot mai mult, ca o tara supusa intre primele si drept exemplu al acestui mega-experiment ocult si bonav de depopulare planetara.

Niciun comentariu: