sâmbătă, 25 decembrie 2010

Control mental: agenda Illuminati, promovata in desenele animate ale anilor '80

Un serial foarte popular in randul copiilor, difuzat in anii '80, si care a marcat o intreaga generatie de tineri , baieti in special, numit G.I.JOE.


Trecand in revista acum, dupa 20 ani aceasta poveste, ramanem uimiti despre cum scenariile din acest serial se intampla in zilele noastre, revelandu-se ca parti vitale ale agendei Noii Ordini Mondiale:
-omul rau, Cobra, "the bad guy", este teroristul fara scrupule, care face lucruri dubioase si cauta dominatia lumii
Cobra indreptand aratatorul spre ceva, amenintator

- omul bun, personajul pozitiv princpipal al serialului, este GI JOE, numele de cod pt Special Mission , un grup de elita al SUA, bine antrenati, care au ca scop apararea libertatilor umane, si care lupta impotriva organizatiei teroriste Cobra.
mustata ii asigura o buna credibilitate

-serialul promoveaza o agenda de promovare a complexului militar-industrial american.
-baietii rai sunt sponsorizati de o organizatie cu lideri reptilieni (vezi David Icke), care-si urzesc planurile din locuri departe de granitele nationale, in Templele Cobra, situate in locuri ca Insula Pastelui sau baze subterane din China. Organizatia Cobra are toate caracteristicile unei organizatii elitiste oculte, adica ceea ce numimi azi Illuminati.

Cobra creand Piramida Intunericului, pentru a tine populatia in sclavie
-simbolistica, imaginile din templele lor sunt si mai elocvente, semanand pana la identificare cu: piramida oculta a Iluminatilor, Ochiul atot-cuprinzator de pe piramida neterminata a Illuminati.

simbolul aratat in serial
 simbolul Illuminati

- intr-un alt episod, Money to Burn, Cobra se adreseaza natiunii prin intermmediul TV, anuntand ca , pentru restructurarea economiei, se vor distruge toti banii de hartie, bani despre care guvernul i-a pacalit pe cetateni ca au valoare ( aspectele tratat in serial, in mod normal nu au cum sa se adreseze copiilor de pana la 12 ani, celor carora in mod normal le este adresat serialul animat):

“Attention citizens! Due to the financial irresponsibility and incompetence of your leaders, Cobra has found it necessary to restructure your nation’s economy. We have begun by eliminating the worthless green paper, which your government has deceived you into believing is valuable. Cobra will come to your rescue and, out of the ashes, will arise a NEW ORDER!”
femeie care se uita ingrijoarata cum banii ii sunt arsi de autoritati
Cobra prezinta noua moneda introdusa, care va fi distrubuita in schimbul aurului populatiei
seif plin cu aur obtinut de la naivi, in serialul animat


Deci aceeasi idee, Order ab Chaos, a Illuminati: oamenii implora conducerea sa impuna o Noua Ordine Mondiala, pentru a-i salva din haosul in care se afla.
Apoi, Cobra anunta ca a introdus o noua moneda, care va fi distribuita cetatenilor in schimbul bunurilor acestora, in special aur !!
(acelasi fenomen il intalnim azi, cand pe toate caile publicitare, in Vest,  se promoveaza programe "Cash for Gold", adica primesti bani bunni daca renunti la aur si alte obiecte de valoare)
programele acutale publicitare care indeamna la vanzarea aurului

Tot in serial sunt amplu dezvoltate diverse aspecte ca: 
-celebritati mind controlled / controlate mental prin hipnoza si alte mijloace, pentru promovarea anumitor idei in mass-media, in sensul abaterii atentiei publicului de la ceea ce se intampla (se stie foarte bine despre programele  MK Ultra ale CIA care au urmarit aceste scopuri)
dansatorare care creeaza imaginea de "cool" organizatiei Cobra si ideilor lor
paralela: Beyonce dansand alaturi de "politisti", pentru a crea imaginea de "cool" politistilor care reprima manifestatiile
hipnotizarea vedetelor pentru a respecta ordinele

paralela: Megan Fox intr-o sedinta fotot ce prezinta tema mind-control


-civili mind controlled/ controlati mental (rapiti in prealabil) si folositi in misiuni militare ultra-secrete (din nou paralela cu Project Monarch si alte operatiuni secrete ale CIA de programare psihica prin inducerea hipnozei asupra victimelor  si implantarea ideilor si scopurilor dorite de conducatorii experimentelor), etc.
civili mind-controlled in detentie intr-o inchisoare ultra-tehnologizata


Niciun comentariu: