duminică, 19 decembrie 2010

Cercuri in lanuri/ Crop circles


Contemplati frumusetea acestor figuri geometrice aparute in lanuri, asa numitele "crop circles".
Denumirea in engleza e cea care e uzitata, deoarece aceste figuri aparute in mod misterios in lanuri si-au facut facuta prezenta in mod covarsitor in Marea Britanie. Ca moment in timp, incepand cu aprilie 1999, aparitia acestor fenomene a explodat, ramand un mister si faptul ca acestea apar cu precadere in jurul unor locatii sacre ca Stonehenge, Avebury si Glastonbury.
Dar cel mai remarcabil este ca dimensiunile acestor figuri , corespund exact proportiilor gasite in intervalele perfecte a gamei majore in muzica, cea aferenta muzicii sferelor.
Studiile stiintifice arata ca , in mod ciudat, plantele indoite care formeaza imaginile, nu mor, ci dimpotriva produc cu 40 % mai multe fructe/seminte/etc decat celelalte plante din aceeasi cultura din jurul cercurilor, dar neatinse de fenomenul indoirii.
Ciudat e si ca explozia aparitiilor acestor fenomene a inceput in 1999, an in care, conform celor 7 profetii Maya, am intrat in ultima  perioada de 13 ani, de mari schimbari pe Terra, ce se incheie in 22 Dec 2012, perioada declansata prin marea eclipsa de Soare din 11 Aug 1999.

Frumusetea calendarului Maya

Niciun comentariu: