luni, 21 februarie 2011

America: Freedom to Fascism

Un extraordinar film documentar al lui Aaron Russo (RIP), un adevarat patriot american,  in care ne arata, printre altele, ca Income Tax, sau renumita taxa pe venit din SUA este ilegala, anti-constitutionala, iar populatia a fost doar pacalita sa o plateasca voluntar sub sperietoarea obligativitatii. Un film care ne arata, de asemenea, cum aceasta Income Tax isi are originea in marea frauda savarsita de bancheri prin infiintarea Federal Reserve, care e preluat practic conducerea Amerciii in 1913, prin mituirea senatorilor si inselaciune.

Aaron Russo, a fost pentru o perioada prietenul lui David Rockefeller, care l-a implicat in diverse afaceri profitabile, pentru ca pana la urma sa rupa complet legaturile (vedeti interviul acordat de A. Rusoo lui David Icke, pentru toate detaliile) dupa ce acesta din urma i-a destainuit macabrele conspiratii pe care elita le-a pregatit umanitatii, cum ar fi:
- atentatele de la 9/11 :Rockefeller i-a spus cu aproape un an inainte ca va avea loc un mare fals atac terorist pe teritoriul USA, dupa care USA va porni in cautarea terorstilor, pornind razboaie in diverse tari de pe glob, iar situatia se va permanentiza, va fi o permanenta lupta de vanare a teroristilor, pentru ca acesti teroristi de fapt nu exista, este doar vanare de vant)
-dorinta ferma a elitei de a micro-cipa populatia pentru control absolut

Deoarece , asa cum i-a declarat lui Rockefeller, el crede in libertate, si in puterea individului de a decide asupra vietii sale, relatiile dintre cei doi se rup, Rockefeller reprosandu-i lui A. Russo interesul pentru soarta omului de rand, cand ar trebui sa se ingrijeasca doar pentru el si familia lui, si sa nu ii pese de cei multi.

Ce este cu adevarat sinistru este un alt amanunt foarte important, si foarte putin cunoscut: Sherry Jackson, care apare in documentar, femeia de culoare angajata a fiscului american IRS, devenita celebra petnru replica din film "Show me The Law!" (adica, facand referire la inexistenta legii prin care se pretinde plata taxei pe venit de catre cetatenii USA), este, de aproximativ doi ani detinuta intr-o inchisoare din USA si este supusa unui regim de moarte lenta in inchisoare,  pentru vina de a de-conspira frauda Income Tax , in calitate de angajat al fiscului, fara a fi acuzata in mod oficial de un delict.
http://thecrowhouse.com/sherryjackson.html
http://www.facebook.com/topic.php?uid=115356957005&topic=14306

Este un documentar real, cu un scop, acela de a instiinta fiecare salariat despre banci, taxe, cum a inceput totul si unde se duc banii. In 1913, America era o tara libera. Apoi, o clica de bancheri le-a furat tara, vietile, totul. America n-a mai fost aceeasi, si in curand lumea nu va mai fi aceeasi. Cine face banii, face regulile! Cine conduce in realitate guvernul SUA? Va invitam sa urmariti varianta finala a documentarului semnat de Aaron Russo, America: Freedom To Fascism

2 comentarii:

Anonim spunea...

SI CARE TAXA E "LEGALA" ?

Anonim spunea...

SI NE-A FURAT TARA SI CELELALTE TARI, ii gasiti pe sefii lor la VATICAN !