luni, 28 februarie 2011

Inside Job

Ca tot a luat Oscarul zille astea, la categoria "Cel mai bun documentar".
Nu l-am vazut , dar se pare ca spune lucrurilor pe nume despre hotii care conduc marile banci de pe Wall St, criza financiara, etc.
Cica a fost o conspiratie si cu criza asta :)
Aoleu, cum? Credeam ca suntem doar paranoici, noi, astia care vorbim de conspiratii la cel mai inalt nivel...

5 comentarii:

pai mei spunea...

E un grup de Sith Lords - opus si de fapt superior bancilor. De aia ia Oscarul un asemenea film. E acelasi grup care controleaza Wikileaks. Si care provoaca rascoale in Africa... Care a permis "criza".
Da teorii...

pai mei spunea...

Urmeaza "partea a 2 a" a planului. Problema si solutia. Salvarea maselor!

need2trip spunea...

Problem - Reaction - Solution .
Cum zicea si David Icke.
Cream o problema, noi, cei de sange albastru, are loc o reactie de panica a maselor, si tot noi, "alesii" , venim cu solutia, culmea, ceruta de mase.
Oare care or fi aia mai tari decat bancile? Nu e neaprat opus bancilor, chiar daca e mai tare decat acestea. Eventual s-au folosit de ele pana acum, si de aici incolo nu mai au nevoie de ele.
De ex, dinastia Rotschild, care sunt alfa si omega in domeneniul bancar,"tatal si mama " lor :) ar putea primmi ordine de la altii? Hmmmm...nu zic nu, suna misterios si tenebros.
Or fi aia de care zice David Icke...cei cu sange albastru? "Albastru" care, cica, e la propriu, caci sunt "inter-breeding"- rase incrucisate, ..mitologia cu Annunaki, extraterestri, fiinte din alte dimensiuni, etc.

pai mei spunea...

FED e de exemplu - superior bancilor.

need2trip spunea...

aaa...nu
si aia sunt tot sistemul bancar, doar ca sunt esenta lui, miezul...de unde porneste cam totul.