marți, 1 februarie 2011

Senatul SUA voteaza azi o lege care introduce gradinaritul in ilegalitate


Senatul SUA voteaza azi o lege care introduce gradinaritul in ilegalitate
Senatul SUA voteaza azi Legea 510, sau mai bine cunoscutul "Act al Modernizarii Sigurantei Alimentelor" (S510). Daca directiva va fi trecuta - si exista toate semnalele sa fie asa -, controlul individual asupra gradinaritului personal va fi restrictionat in mod sever, iar pastrarea semintelor pentru anul viitor, va fi trecuta in ilegalitate, aceasta insemnand teoretic pregatirea pentru un complet monopol al firmei Monsanto si agendei sale de proliferare a OMG-urilor (Organismele Modificate Genetic).
Produsele agricole vor fi exclusiv cele modificate, conform prevederilor Codex Alimentarius, ceea ce va propaga boli in massa. Conform aceleiasi legi si suplimentele alimentare, tratamentele naturiste pe baza de plante vor fi restrictionate sever si vor cadea sub controlul anumitor societati. Ceilati producatori "neagrati" vor trebui sa plateasca taxe foarte mari de omologare si vor da faliment.
Pe scurt, ii va oferi guvernului Statelor Unite o noua autoritate asupra drepturilor populatiei de a cultiva, comercializa si transporta orice fel de alimente, plante, suplimente alimentare, extrase din plante si fructe. Productia de alimente de orice fel, va fi esentialmente sub autoritatea Departamentului de Siguranta Nationala si oricine va fi prins cultivand alimente fara permisiune, chiar si in gradina casei sale, va putea fi acuzat de ofensa criminala. Pedeapsa va fi inchsoarea, fara sa se dea nicio motivatie de ce anume individul respectiv doreste sa cultive si sa consume hrana naturala si nu din cea modificata, crescuta cu pesticide si alti compusi chimici toxici.
Astfel, Statele Unite vor fi cu un pas inaintea Europei, unde UE a acceptat o directiva care va fi aplicata in forta maxima din 1 Aprilie 2011. Toate plantele medicinale si suplimentele minerale vor fi interzise, toate invataturile si metodele de vindecare ale medicinei alternative vor fi interzise iar toate colegiile si scolile de homeopatie vor fi dizolvate. Totodata va fi interzisa vanzarea de carti pe tema vindecarii prin folosirea plantelor si a mineralelor. Iar cine le va detine in locuinte, in biblioteci particulare, comite un delict.

4 comentarii:

pai mei spunea...

Control. Singura sursa de hrana sunt ei. Esti cu ei sau - deloc.

need2trip spunea...

da; se pare ca suntem ultima generatie cu "microbul" libertatii in sange: ori se face schmbarea dorita de noi, ori de "ei".
Ori scalvi pe viata , si pt toate genratiile ce vor urma dupa noi, ori are loc adevarata revolutie.
Deja e care pe care. Daca o masa critica de oamani nu se vor destepta, intram cu adevarat in Era neagra a umanitatii. Evul mediu intunecat sau Inchizitia vor fi glume pe langa ce ni se pregateste.
Nu vreau sa fiu pesimist, pana la urma e vorba de alegerile pe care le facem. Totul depinde de noi.

mihai spunea...

Salut. Un link, ceva?

need2trip spunea...

http://www.naturalnews.com/030789_Food_Safety_small_farmers.html