sâmbătă, 12 februarie 2011

Al Treilea Razboi Mondial

O dizertatie interesanta a unui cleric musulman- Sheikh Imran Hosein (via Flavian), inregistrata in 2003, si care confirma din destule puncte de vedere evolutia ulterioara a evenimentelor ce s-au succedat atacurilor de la 9/11 din USA.
Evenimentele ce au debutat cu 9/11, au continuat cu razboaiele din Irak, Afganistan, fac parte dintr-o strategie minutioasa pusa la punct cu mult timp inainte de catre anumite forte oculte identificate in discursul imamului, si care, se pare, pregatesc scena declansarii unui razboi pe scara mare, probabil un Al Treilea Razboi Mondial, ca un epilog al inceputului prabusirii Imperiului American si ridicarii unei noi puteri mondiale, Statul Israel, cu noi frontiere ce vor ingloba teritorii infinit mai mari decat cele actuale.
Formule testate de inginerie sociala si reutilizate pentru starnirea maselor mari de oameni de a participa la revolte de anvergura impotriva guvernelor tarilor lor, ce vor crea un efect de domino in lumea araba, si vor duce la  rasturnarea guvernelor arabe marioneta ale SUA si care au tratate de pace cu Israelul, toate acestea vor crea premisele unui atac preventiv al Israelului, care la final, datorita tehnologiei militare de varf pe care o detine, vor propulsa Israelul ca noul mare lider mondial.
Finalul dizertatiei este insa tributara credintelor religioase ale oratorului, si se departeaza de conexiunile interesante si logica discursului de pana atunci.


Un comentariu:

pai mei spunea...

Interesant. Asa ma gandeam si eu odata - 9/11 va fi expus, dar cine are de castigat ? Forte pentru care tarile nu conteaza.