joi, 1 septembrie 2011

Filmul intalnirii lui Basescu cu localnicii din Rosia Montana

Clipul este postat de corporatistii de la RMCG.
Presedintele incearca sa dezinformeze : de ex ca aurul din rezerva BNR s-a vandut dupa '89 pentru plata salariilor si pensiilor.(SIC !) ramai stupefiat cand auzi asemena aberatii, care de altfel au fost contrazise imediat de cei in cunostinta de cauza, inclusiv de cei de la BNR.
Mai ieri declara ca aurul va de la Rosia va ajunge la BNR, afirmatia fiind demontata in aceeasi zi, inclusiv de cei de la BNR. Un sir nesfarsit de minciuni si dezinformari.
Pe mine ma intereseaza insa poluarea crunta, dezastrul ca va fi lasat in urma exploatarii, in cazul ca s-ar exploata aurul cu cianuri. Si pentru asta nu voi fi de acord niciodata cu aceasta crima.
Basescu a iesit la atac de vreo doua saptamani, facand un lobby agresiv pt corporatistii off-shore de la RMCG, sfidand orice urma de respect pentru protejarea oamenilor ce traiesc acolo si pe care pretinde sa ii reprezinte, avand un dezinteres total pentru distrugerea ecologica a Muntilor Apuseni, pentru distrugerea unor galerii si situri arheologice vechi de mii de ani, sfidand interesul public.
Ca sa nu mai vorbim de contractul foarter pagubos pt statul roman din punct de vedere economic, un contract de tip colonial, gen Sierra leone sau Tanzania.
Recunosc ca am votat  cu Basescu pentru presedinte, dar m-a pierdut de mult ca sustinator.
S-a dovedit de mult a fi doar un alt politician marunt de tip dambovitean, care a venit la putere doar pentru a-si face plinul, in dispret total fata de tara si oameni.

2 comentarii:

alex spunea...

FF bine au discutat locatarii de acolo..bravo.tot asa

originar spunea...

da, si mie mi-a pllacut :)
Mi-a fost mai mare dragul sa ii vad cu cata darzenie, demnitate, fara ploconeli, au infruntat cel ce reprezenta autoritatea statului la cel mai inalt nivel