sâmbătă, 24 septembrie 2011

CIA a infiintat Google



"Google este interconectat cu Guvernul SUA si are relatii cu CIA", sustine Steve Rambam, fondator si CEO al agentiei internationale de detectivi Pallorium.


Iar Robert David Steele, un fost agent CIA,  a declarat  in cadrul unui show televizat, ca "Google a luat bani de la CIA pentru lansare si dezvoltare", potrivit Prison Planet. Afirmatiile lui Steel sunt numai unele dintre cele facute de diferiti oameni aflati in legatura cu Google sau cu CIA, in decursul anilor. 

Anul trecut, Google si CIA au investit impreuna cate 10 milioane de dolari intr-o companie care sa monitorizeze internetul in timp real, informatia urmand sa fie folosita pentru prezicerea viitorului, anunta, in 2010, ABC.

Google este intim interconectat cu guvernul SUA. Google are, de fapt, relatii cu CIA, are o relatie apropiata cu NASA, Google are intrare accesibila numai serviciilor secrete. Nu spun ca e ceva rau, dar oamenii ar trebui sa fie constienti de acest lucru", incheie Rambam.

Locatia, preferintele personale, religia, orientarea sexuala, preferintele politice, prieteni, familie, carti citite, toate acestea sunt informatii folositoare pentru serviciile secrete, sunt o fereastra catre sufletul vostru. Toate acestea le puneti singuri la dispozitie. Si, desigur, sa nu uitam despre Sfantul Graal al investigatiei - locatia si fotografiile. Voi raportati mereu locatia in care va aflati si postati fotografii", a declarat, pentru Russia Today, Steve Rambam.


"Serviciile secrete specializate in infractiuni cibernetice sunt suficient de inteligente incat sa puna unul dintre serviciile lor tehnice sa intre pe Internet si sa se uite pe pagina ta de Facebook, pe fluxul de Twitter, pe fluxul de YouTube.

sursa

Niciun comentariu: