sâmbătă, 24 septembrie 2011

Vasilescu de la BNR, sluga umila a stapanilor externi

Romania, doar o colonie de exploatat de la marginea Imperiului, cu resurse ce ni le vindem pe nimic (vezi mai nou Rosia Montana si lobbyul agresiv al presedintelui pt un off-shore RMCG dubios), politiceni corupti si vanduti, mana de lucru ieftina, deci toate coordonatele pt practica asasinatului economic asupa tarii, care de altfel se practica de 21 ani.
Aseara, la Antena3.

Invitat dl. Golban, cel care a descoperit la BIS hartiile ce demonstreaza ca Germania ne datoreaza 19 mld de euro de pe la 1920, iar Vasilescu de la BNR, ca o umila sluga a stapanilor externi, era lamentabil, mincinos si evaziv in declaratii, o dadea cotita ca ei nu au nici o abilitate prin lege sa intreprinda masuri, apoi ca de fapt ei la BNR ar mai avea ceva hartii care arata ca nemtii nu mai au datorii, dar nu putea specifica nimic concret, comportamentul lui era pur si simplu penibil, tipic pt un "comprador", tradator de tara, ...si astia ne reprezinta la BNR.
Apoi, din dorinta de a-i inchide gura lui Golban, a replicat ca cei doi parlamentari germani care au interpelat in Bundestag sa ceara lamuriri guvernului lor pe tema asta, nu sunt relevanti (si in remarca asta a mintit, caci Golban i-a spus ca de fapt 12 % din numarul de parlamentari germani a cerut lamuriri guvernului lor, nu doar doi).
Vasilescu era deranjat de faptul ca deja se cam face tam-tam pe tema asta, si stanjenit ca chiar parlamentarii germani au ridicat problema in parlamentul lor, incerca sa minimalizeze subiectul.
Dar culmea absurdului a fost atinsa cand Vasilescu, in prostia lui,a spus ceva de genul ca nemtii trebuie sa aduca dovezi ca ne sunt datori, de parca nu romanii trebuie sa ceara si sa dovedeasca, prezentand acte..
cand va aparea in arhiva emisiunea pe net la antena 3, o voi posta pt vizionare.


P.S. Din nou, remarcabil comportamentul din cadrul emisiunii al lui Ilier Serbanescu, un adevarat patriot, si un tip ce are o viziune de ansamblu asupra contextului economic global.

Niciun comentariu: