luni, 27 septembrie 2010

David Wilcock: 2012

David Wilcock aduce in dezbatere profetiile despre Era de Aur ce va incepe in 2012, aratand ca nu sunt mituri sau superstitie.
Ne introduce intr-o lume a misterelor: calendarul mayas, harta timpului din Piramida de la Giseh, povestea lui Isus Cristos in Biblie si alte scoli antice ale misterelor si invataturi spirituale, toate vorbesc desspre o mare transformare care va schimba Pamantul intr-o Era a Utopiei.
Multe intelegeri eronate ale acestor profetii anticipeaza schimbari ale polilor Pamantului, ciocniri cu asteroizi, eruptii de super-vulcani datorate Planetei X, invazii extraterestre, preluarea completa a puterii mondiale de cate Illuminati, sau un eveniment solar major.
In ultimii 1200 ani, cercurile din lanuri au exprimat reprezentari simbolice ale transformarilor ADN-ului si chiar a Ascensiunii din jurul datei de 21 Dec 2012. ADN-ul nostru a evoluat de 100 de ori mai rapid in ultimii 5000 ani, datorita unui proces galactic natural, care a provocat de altfel si schimbarea climei in intregul Sistem Solar.
Daca profetiile sunt corecte, abilitatile psihice ca telekinezia, levitatia, vindecarea spirituala si telepatia vor deveni in curand la fel de comune ca si repsiratia .


Niciun comentariu: