miercuri, 29 februarie 2012

"Libia" doneaza sute de milioane de dolari "opozitiei" din Siria

Libya will donate $100 million in humanitarian aid to the Syrian opposition and allow them to open an office in Tripoli, a government spokesman said on Wednesday, in a further sign of its strong support for forces fighting President Bashar al-Assad. -reuters

Mda. Noua putere marioneta de la Tripoli, obedienta SUA, executa ordinele primite de la Washington.

Bun. De asemenea, acum, Libia va putea imprumuta bani de la noua sa banca "centrala" internationala, pentru a se reconstrui dupa "interventia umanitara" a NATO. Tara va fi inglodata in scurt timp in datorii la fel ca restul tarilor aduse pe calea "democratiei", si "civilizate"

Prima masura luata de "rebelii libieni" dupa ce au dobandit controlul asupra regiunii din estul Libiei (Benghazi) a fost sa infiinteze o noua banca "centrala" , de fapt o banca controlata din exterior de elita de pe Wall Street..

Ucigasii CIA  prinsi in Siria

CIA actioneaza in Siria dupa schema folosita in Libia

sâmbătă, 25 februarie 2012

Incompetenta ministeriala

Dupa 23 de ani, un nou chimist de renume mondial apare la TVR. Numele sau este Marin Anton, secretar de stat in Ministerul Mediului. Uitati-va bine la filmul de mai sus si ganditi-va daca aveti incredere cand acesti oameni va asigura ca proiectul RMGC este  sigur. Imaginea privirilor incurcate pe care Anton le arunca disperate in cautarea raspunsurilor la intrebarea lui Eugen David caracterizeaza perfect competenta celor care iau deciziile.  O intrebare adresata pertinent unui inalt reprezentant al institutiei care reglementeaza problemele de mediu primeste ca raspuns o privire tampa, speriata.
Ei sunt cei care ne leaga viitorul de dezvoltarea carierelor miniere. Ei sunt cei care hotarasc pentru noi. Sunt ei, oare, cei in care ne incredem… Salvati Rosia Montana!

Conspiratia celor bogati: impactul ACTA asupra medicamentelor pentru populatie

Aeroportul din Rotterdam, 2009. Un lot de Potasiu Losartan (un ingredient activ utilizat în producția de medicamente anti-hipertensive), trimis din India și exportat în Brazilia, e confiscat de poliția vamală olandeză, la cererea unei companii care susține că deține un patent pentru Losartan în Țările de Jos. Losartanul nu este protejat prin patente nici în India, nici în Brazilia (ba chiar exact în 2009 a intrat în domeniul genericelor), iar decizia autorităților olandeze stabilea un precedent periculos în aplicarea unor reglementări europene interne asupra unor bunuri în tranzit, în cazul cărora nici o lege din țara-sursă ori țara-țintă nu era încălcată. Cele 560 kg de Losartan au fost ținute de olandezi timp de 36 de zile și pe urmă expediate înapoi în India. Indienii, brazilienii și experții în sănătate au descoperit brutal limitele chiar și ale Declarației de la Doha: Losartanul nu e patentat în aceste țări pentru că, în scopul protejării sănătății publice și al asigurării accesului universal la medicină, Declarația de la Doha permite membrilor Tratatului TRIPS (înțelegerea internațională privind drepturile intelectuale administrată de Organizația Mondială pentru Comerț) să-și stabilească reguli proprii pentru acordarea de licențe[i].
Iar documentele făcute publice de WikiLeaks exprimă clar ideea centrală a ACTA: „intenţia acordului este să rezolve problemele referitoare la proprietatea intelectuală ale unor terţe-părţi precum China, Rusia şi Brazilia“ și țările în curs de dezvoltare, în general, în cazul cărora „portițele“ tratatelor internaționale în care sînt implicate direct reprezintă o amenințare pentru profiturile companiilor euro-americane.
Felul în care Tratatul Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) afectează producerea și distribuția de medicamente generice e un subiect mai puțin spumos decît partea referitoare la internet – s-ar putea, totuși, să fie chiar mult mai important. Măcar din două motive, la nivel național: în România, compensarea integrală a prețului medicamentelor prescrise se aplică doar genericelor (atunci cînd ele există) – deci restrîngerea accesului la ele înseamnă costuri crescute pentru cei bolnavi –, iar pînă acum, nici un reprezentant al autorităților sau al mediului politic nu a părut dornic ori capabil să spună ce efecte va avea ACTA asupra industriei farma de la noi.
Medicamentele generice sînt acele produse farmaceutice care nu diferă de medicamentul de marcă/ de referință/ dezvoltat clinic sub licență în ce privește compoziția chimică și dozajul componentelor, calea de administrare (orală, injectabilă etc.), caracteristicile de calitate și eficacitate, și utilizarea recomandată.
Genericele sînt copii, identice și bioechivalente, ale unor medicamentele de referință, pentru producerea cărora nu este nevoie de teste clinice (prin urmare, sînt mult mai ieftine decît cele „originale“, pentru că producătorul nu trebuie să-și acopere costurile de cercetare), care pot fi manufacturate sub felurite denumiri, în principal, atunci cînd patentul și perioada de protecție exclusivă asupra medicamentului de referință încetează (de regulă, după 9-12 ani de la intrarea propriu-zisă în fabricație) sau dacă deținătorul patentului renunță la acesta.

Noua Ordine Mondiala

Valuri repetate ale crizei, pentru a speria populatia si a putea impinge mai departe agenda elitei.
Despre moneda Euro care de fapt nu este in pericol, insa asa-zisul pericol al destramarii euro este aratat ca un bau-bau pentru promovarea agendei de creare a mega-statului totalitar UE, chiar mai draconic decat fosta URSS sau fostul Tratat de la Varsovia. Pierderea treptata a suveranitatii statale. Scopul : crearea unui guvern mondial unic si a unei banci unice planetare, prevazuta de elita a se realiza in 2020.A prevazut totul, dar a fost ignorat de toti

Din nou, inepuizabilul si remarcabilul europarlementar englez, Nigel Farage:

vineri, 24 februarie 2012

Alte minciuni: azi, Siria

Un consultant al guvernului german explica cum CIA incearca sa repete scenariul libian in Siria:Ia amploare fenomenul "Nu platesc"

Superb: pornita de la revolutionarii greci din Atena, miscarea s-a intins in Spania, Suedia, etc.

Vedeti despre ce este vorba, urmarind:

miercuri, 22 februarie 2012

O explicatie plauzibila pentru CHEMTRAILS

 A facut valva in ultimii ani fenomenul "chemtrails", pe romaneste spus, avioane care spray- aza cu substante chimice de la mare altitudine, lasand dare lungi pe cer. Autoritatile au negat ca au autorizat sau ca ar exista asemena proceduri.
S-au emis ipoteze cum ar fi geo-ingineria prin crearea de pelicule cu micro-particule ce ar impiedica incalzirea globala, prin obturarea luminii solare.
Insa explicatia cea mai plauzibila si in acelasi timp sinstra este ca avioanele spray-aza cu aluminiu pentru a elimina recoltele agricole naturale, organice, jeturile cu particule de aluminiu fiind in acelsi timp inofensive in fata plantelor modificate genetic carora li s-au implementat gene rezistente la toxicitatea aluminiului. Astfel, plantele naturale, organice, vor muri in cele din urma, astfel ca vom fi nevoiti sa cumparam seminte pentru a sadi plante doar de la colosii in domeniul ingineriei genetice cum sunt Monsanto si Pioneer.
Cu atat mai mult cu cat aceste companiii au creat si vand plante cu seminte "sinucigase", in sensul ca semintele din prima recolta nu pot fi folosite pentru a da rod in urmatoarea recolta. In acest mod se creeaza dependenta totala a fermierilor, a populatiei fata de aceste companii, fermierii fiind nevoiti sa isi cumpere anual semintele de la aceste corporatii, caci semintele de la prima recolta nu pot fi folosite in anul urmator.

Cine controleaza hrana, controleaza omenirea.
Teoriile conspirationiste sustin ca aceasta ar fi una din caile prin care elita globala doreste sa isi duca la  final propria agenda de reducerea a populatiei prin genocid.

marți, 21 februarie 2012

Surplus

"Surplus: Terorizati spre a fi consumatori" este un film documentar suedez din 2003 despre consumerism si globalizare.
Filmul este despre lumea noastra in care traim, despre civilizatia care consuma mai mult decat avem nevoie.
Nu abunda in informatii, ci vectorul de impact al filmului sunt imaginile in simbioza cu muzica, ce dau forta filmului.
Filmul inclina spre anarho-primitivism, si militeaza pentru o viata simpla si implinita.

Iran


Iranul, o tara cu mult mai democratica decat majoritatea aliatilor SUA din regiune (de ex Arabia Saudita) este suspusa unei agresiuni continue din partea SUA, ce consta in principal in blocada economica, ceea ce in politica internationala inseamna un act de razboi.
SUA urmareste prin aceasta blocada crearea de lipsuri materiale si suferinta in randul populatiei din aceasta tara, pentru a o determina sa se revolte imptriva regimului, si astfel a crea bresa care sa permita SUA instalarea unui regim marioneta in aceasta tara.
Desi acuzatiile la adresa Iranului sunt stravezii, principala acuzatie fiind desfasurarea de catre Iran de activitati secrete in capcitatile nucleare, Iranul a permis functionarilor AIEA insepectarea propriilor instalatii, spre deosebire de aliatul principal al USA, Israel, care nici pana in ziua de azi nu a permis vreunui organism international accesul la inspectarea focoaselor sale nucleare, estimate fiind in numar de peste 200.
Practic, USA este constienta ca la nivel international nimeni nu mai crede in sinceritatea acuzatiilor sale la adresa Iranului, insa vrea sa transmita prin aceasta blocada un semnal clar celorlalte tari nealiniate politicii sale: cine va avea curajul sa faca comert cu Iranul, sa cumpere petrol iranian (care reprezinta 50% din PIB-ul acestei tari), cine va desfasura relatii monetare cu Banca Centrala a Iranului, cu alte cuvinte orice tara care va avea relatii cu Iranul va suferi de acelasi tratament din partea USA, li se vor bloca activele, nu vor mai avea acees la finantari din partea bancilor americane si occidentale, etc. ( iata rezultatul politicii de intimidare internationala)
SUA nu doreste democratizarea Iranului, ci vrea dominatia acestuia.
Cei care simt pe pielea lor tensiunea acestui razboi economic si propagandistic asupra Iranului sunt cetatenii acestei tari, si nicidecum cetatenii SUA, unde aceasta problema nu influenteaza viata de zi cu zi a oamenilor. Cetatenii americani nu simt iminenta unui razboi in vietile lor, asa cum o simt iranienii.
SUA procedeaza  intocmai ca o gorila masiva ce se aseaza unde are chef.

Si ca tot veni vorba de Iran, o tara minunata, cu o istorie si cultura remarcabila si unica la nivel mondial, e demn de amintit in treacat macar una din perlele acestei tari, orasul Isfahan , numit si Jumatate de Lume (adica cine vedea orasul era ca si cum ar fi vazut jumatate din lume), a carui origini si artefacte descoperite de arheologi vin din negura vremurilor, chiar din Paleolitic. a fost inca de acum 900 ani capitala provinciei cu acelasi nume. Arheologii au descoperit aici un numar enorm de artefacte din Paleolitic, Neolitic, Mezolitic, Epoca Bronzului si a Fierului. Are o arhitectura remarcabila, cu o multime de capodopere unice in lume. Are una din cele mai mari piete centrale din lume. In trecut, la apogeul sau, a fost unul din cele mai mari orase ale lumii, cu peste jumatate de milion de locuitori.

duminică, 19 februarie 2012

Coincidente?

Serbia a fost atacata de americani pe 23 martie 1999.
Irakul a fost atacat pe 20 martie 2003.
Libia a fost atacata pe 19 martie 2011.
Pe 16 martie 2004 razboi in NV Pakistanului intre pakistanezi si talibani (si-au bagat si americanii coada).

Aproape de echinoctiul de primavara, ziua egala cu noaptea etc.

Oare Iranul va fi atacat tot in apropierea acestei date? Sau Siria va fi lovita mai degraba, tinand cont ca deja dronele americane survoleaza spatiul aerian al acestei tari "pt a aduna dovezi privind crimele comise de regimul lui Assad" asa cum declara oficialitatile amerciane? 


Romanii aveau traditia sa porneasca razboaie in luna martie, ca era dedicata lui Marte, zeul razboiului. Cultural si istoric, America e mostenitoarea Romei. In urma cu 2000 de ani Roma a tot purtat razboaie cu regatul partilor (Iranul de azi), dar tot nu au reusit sa-i bata.


Atentatul din SUA asupra Pentagonului

84 casete confiscate si nedezvaluite de FBI ref. la prabusirea presupusului avion al zobrului 77 in Pentagon.
O imagine cat o mie de cuvinte.
Un "avion" ce a ales sa zboare la 1 metru deasupra solului, sa se implante in cladire ca intr-o bucata de unt, si sa nu ramana nici urma din el, nici sa lase in urma pic de combustibil, valize, ramasite omenesti, bijuterii, macar dantura vreunui disparut sau vreun telefon mobil.


Parlamentari Romania vs SUA

Romania are circa 20 milioane de locuitori
137 de senatori: un senator la 160.000 locuitori
332 de deputati : un deputat la 70.000 locuitori
469 parlamentari
SUA are circa 300 milioane de locuitori
100 senatori: un senator la 3.000.000 locuitori
435 reprezentanti: un deputat la 560.000 locuitori
535 parlamentari
Daca SUA ar proceda ca Romania ar avea ;
1.875 senatori
4.286 reprezentanti
Daca Romania ar proceda ca SUA ar avea ;
7 senatori
31 deputati

Competita limitata

The animal kingdom follows a law of nature for witch man seems to feel exempt. A good example is; A leopard will eat baboons. A baboon though is more than formidable enough to defend itself against a leopard, may attack a leopard pre-emptively once it comes into view, but it will not hunt leopard to extinction or even walk outside its territory to attack one. Another example; You find a bee hive in an apple tree. If you get too close to the hive, the bees may attack. If you pick an apple on the other side of the tree, they most likely won't do anything. Animals don't have the notion of vengeince, they only will attack in self defense or hunger. The bees in my story do not feel they own the tree, only their hive. The baboons don't want to destroy their preditors. They naturally live by a law of limited competition. In order for man to coexist with, instead of destroy nature, we must choose to obey this natural law. Capitalism, authoritarianism, imperialism, and other alienating social ambiance, break this natural law of limited competition.

Cat de domesticiti suntem

Experiment social , organizat de Washington Post.
Joshua Bell, unul dintre cei mai talentati muzicieni ai lumii, la doua zile dupa ce are o reprezentatie in Boston, unde sunt vandute toate biletele, la pretul de 100 $ bucata, canta gratis piese de Bach in metroul din Washington DC.
Timp de 45 minute cat a cantat, din 1,100 oameni care au trecut pe langa el,  doar 6 oameni s-au oprit pt o scurta perioada de timp, iar singurul care ii acorda atentie reala este un copil de 3 ani, care este insa grabit mana de mama sa pt a tine pasul cu ea, totusi copilul se opreste iar, pt ca in final mama sa sa il smuceasca tare de brat si sa il ia din loc.vineri, 17 februarie 2012

Angajații Monsanto nu consumă OMG

link


Se pare că Monsanto, una din cele mai mari companii de alimente modificate genetic (OMG), a interzis alimentele MG din cantinele propriei corporații.


„Am luat această măsură pentru a asigura toți clienții că pot avea încredere în alimentele pe care le oferim,” spune furnizorul.
~~~~~~~
"Odată ce semințele modificate genetic ajung în sol, începe un cerc vicios: agricultorii nu mai au oportunitatea de a alege, pentru că odată ce  aceste semințe sunt eliberate în mediu, nu mai pot fi restricționate sau controlate, pentru că o sămânță poate fi luată de vânt sau de apa de ploaie și poate încolți pe terenul cuiva care nu vrea deloc să cultive astfel de plante modificate. "


...folosirea intensivă și pe scară din ce în ce mai largă a pesticidelor, în asociere cu culturile MG, presupune și alte riscuri pentru mediu și sănătatea umană, cum ar fi limfomul non-Hodgkin și defecte la naștere.
Ingineria genetică, controlul corporațiilor asupra alimentelelor și faptul că întreaga industrie alimentară se bazează mult prea mult pe pesticide și ierbicide, nu sunt soluții viabile. O soluție viabilă o reprezintă agricultura ecologică: este sigură, practică și deja se practică. 

miercuri, 15 februarie 2012

Sistemul


Te nasti sclavul unui stat sau al altuia. Datorezi impozite statului fara sa existe un acord voluntar de participare din partea ta, impozite care oricum sunt distribuite in interes propriu de cei care controleaza statul, foarte rar in interesul tau si al meu. Si daca nu cunosti lista lunga de impozite, adu-ti aminte de unul singur, unul mascat, indirect, diabolic: TVA-ul! 20% din tot ce ti-a mai ramas in buzunar revine tot statului atunci cand cumperi orice, chiar si paine!

Ce mai asteptam, un impozit si pe fumul de pe cos? Ca doar oamenii sunt lenesi si stau in casa la caldurica, in loc sa iasa in strada sa mute zapada de pe strazi, pentru mutarea careia au platit deja sute de milioane de euro! Asta naste invariabil sistemul pe care il suportam si chiar laudam unii dintre noi: coruptie, indiferenta, cinism, aroganta! Nu rezolvam nimic daca schimbam intr-una oamenii care conduc sistemul, daca nu schimbam niciodata sistemul in sine.

Democratia directa ar asigura dreptul de participare a tuturor cetatenilor adulti ai unui stat la adoptarea si anularea legilor dupa care acestia isi traiesc viata.


Omul pe care il vedeti in poza nu e un terorist, nici un pensionar mort de foame. E Manolis Glezos, cel care in timpul ocuparii naziste din 1941 s-a urcat pe Acropole si a dat jos simbolul swasticii naziste. 70 de ani mai tarziu niste fricosi in uniforma servesc capitalisti care nu merita nici sa-i linga talpa piciorului, dar sa-si puna mainile pe el.

luni, 13 februarie 2012

Calea samuraiului

I have no parents, I make the heaven and the earth my mother and my father
I have no home, I make awareness my dwelling
I have no death, I make the tides of breathing my life and death
I have no divine power, I make honesty my divine power
I have no means, I make understanding my means
I have no magic secret, I make character my magic secret
I have no body, I make endurance my body
I have no eyes, I make the flash of lightning my eyes
I have no ears, I make sensibility my ears
I have no limbs, I make promptness my limbs
I have no strategy, I make „unshadowed by thought” my strategy
I have no design, I make „seizing opportunity by the forelock” my design
I have no miracles, I make right action my miracle
I have no principles, I make adaptability to all circumstances my principles
I have no tactics, I make emptiness and fullness my tactics
I have no talents, I make ready with my talent
I have no friends, I make my mind my friend
I have no enemy, I make carelessness my enemy
I have no armor, I make benevolance and righteousness my armor
I have no castle, I make immovable mind my castle
have no sword, I make my absence of self my sword.

Sinuciderea omenirii

In his 1973 book, Civilized Man's Eight Deadly Sins, Konrad Lorenz addresses the following paradox:
"All the advantages that man has gained from his ever-deepening understanding of the natural world that surrounds him, his technological, chemical and medical progress, all of which should seem to alleviate human suffering... tends instead to favor humanity's destruction"Bill Gates cumpara masiv actiuni la Monsanto

Si sa mai zica cineva ca noi, omenirea, ca specie, nu ne indreptam spre sinucidere ...?

Asa cum a zis Nietzsche: a ne supune unui orice fel de sistem, fie el lumesc sau spiritual, inseamna nihilism, sau in cuviinte mai dure spus, inseamna decadenta. Prin urmare, in apararea Anarhiei, trebuie sa adoptam atitudinea Supraomului (care nu insemna nazist!). De exemplu individul care lupta pe baza unor idei, principii, astfel incat sa nu permita nici unui sistem formal, cauzal sau rational sa domesticeasca viata.


Monsanto detine Blackwater


No wonder that a company engaged in the “science of death” as Monsanto, which has been dedicated from the outset to produce toxic poisons spilling from Agent Orange to PCBs (polychlorinated biphenyls), pesticides, hormones and genetically modified seeds, is associated with another company of thugs- Blackwater.
The largest mercenary army in the world, Blackwater (now called Xe Services) clandestine intelligence services was sold to the multinational Monsanto. Blackwater was renamed in 2009 after becoming famous in the world with numerous reports of abuses in Iraq, including massacres of civilians. It remains the largest private contractor of the U.S. Department of State “security services,” that practices state terrorism by giving the government the opportunity to deny it.

Many military and former CIA officers work for Blackwater or related companies created to divert attention from their bad reputation and make more profit selling their nefarious services-ranging from information and intelligence to infiltration, political lobbying and paramilitary training – for other governments, banks and multinational corporations. According to Scahill, business with multinationals, like Monsanto, Chevron, and financial giants such as Barclays and Deutsche Bank, are channeled through two companies owned by Erik Prince, owner of Blackwater


sâmbătă, 11 februarie 2012

Lichidarea Romaniei la pret de sold: faza privatizarii Postei Romane

Razvan Mustea, noul Ministru al Comunicatiilor: Preocuparea noastra principala e privatizarea Postei prin majorare de capital care trebuie sa se intample pana la sfarsitul lunii iunie 2012

Mai copil de securist ,cum sa vinzu tu Posta !e a matii?
Va mai aduceti aminte ca una din promisiunile lui Basescu in timpul campaniei a fost ca NU SE PRIVATIZEAZA POSTA?
baga baubaul cu Vantu care ia posta...aoleu daca o iau Vantu sau Voiculescu ...parca asa spunea Basescu in 2009

O vindeti si pe asta, nenorocitilor!
De ce n-o faceti voi profitabila?

Pașii fatali continuă cu noul guvern: privatizarea Poștei Române. De fapt privatizarea României sau, vânzarea ei. Fenomenul se întâmplă și la case mai mari, țări ca Germania, Franța, etc cad pe rând în genunchi. Și totul întru prosperitatea organizațiilor mondiale, de altfel atât de grijulii cu fiecare stat în parte. Nu mă credeți poate, nu-i așa ?

Intelegem ca privatizare inseamna cedarea la pret de nimic a unor unitati strategice ale statului roman in mana unor alte state (vezi Petrom, BCR, etc). Cel mai recomandat catre statul  in care unde sunt stramosii d-lui Ungureanu.  Rezultatul :saracie cumplita pt romani, dezastru, genocid
Se subestimeaza valoarea postei la 200 milioane de euro. 
Vine un strain spagar cu inca 200 milioane pe care le depune in contul postei, si gata, detine 50% din posta la o zecime din valoarea reala.
Nu mai vrem privatizari!!! Mai ales prin majorari de capital, de fapt minciuni-nimeni nu mai vine cu nici un ban. Nimeni nu spune nimic de activele postei si de valoarea ei pentru statul roman, atat cat mai e de roman. 
POSTA ROMANA are active foarte mari, distribuite in toata tara, o avere formidabila.Privatizarea prin majorare de capital nu inseamna nici un banut in visteria statului, este o smecherie ieftina a clientelei politice.E de neinteles privatizarea in aceasta perioada, ar trebui sa nu se mai privatizeze nimic pana dupa alegerile generale.Mai mult fostul ministru a declarat ca de ceva timp POSTA este pe profit. 


Statul roman nu incaseaza niciun leu din afacerea asta
Zic, sa dam absolut tot , ca nu are rost sa le tinem noi pentru noi , sa le dam la corporatii ca sa faca si ei un banutz , ca deh..criza se resimte prin afara iar la noi e bogatie mare.

De exemplu in Germania, Franta, Suedia, Italia, Spania, Austria, Olanda, Danemarca, Norvegia, etc. statul detine caile ferate.
In Suedia, caile ferate au fost privatizate, dar serviciile oferite de particulari au fost atat de proaste, incat firmele de cale ferate au dat faliment si au fost rascumparate de stat.
In Marea Britanie si SUA, de asemenea sunt private, iar serviciile sunt extraordinar de proaste si foarte scumpe.
Daca Suedia nu a reusit sa faca un sistem de cale ferata privat care sa fie viabil, ce sansa avem noi?

Au ratat sanatatea, trebuie sa scoata bani de campanie din alte parti, de ex - posta
Grecii vor sa-i aresteze pe trimisii FMI !

O stire care a scapat presei (evident) vine de pe Reuters:

"Greek police union wants to arrest EU/IMF officials"

Într-o scrisoare obtinuta de Reuters, vineri, Federaţia Poliţiei din Grecia a acuzat oficialii de "... şantaj, desfiinţarea pe ascuns si erodarea democraţiei şi a suveranităţii naţionale", şi a declarat că o ţintă a mandatelor sale (de arestare) va fi oficialul de top al FMI pentru Grecia, Poul Thomsen.

Cine este Poul M. Thomsen?


De ce ai vrea sa creezi un virus care sa ucida 60% din omenire??

Tocmai citeam stirile, cand mi-a cazut privirea pe una :


"Reuniune cu usile inchise la OMS, pentru a decide daca se vor publica sau nu studiile legate de mutatia virusului H5N1

 "cand este transmisa la om, este fatala in proportie de 60%", motiv pentru care cercetarile recente au provocat numeroase ingrijorari in sanul comunitatii internationale.

Prima echipa de cercetatori apartine centrului medical universitar Erasmus din Rotterdam (Olanda). Ea anuntase in septembrie ca a creat o mutatie a virusului gripei aviare capabil, pentru prima oara, sa se transmita cu usurinta intre mamifere si, potential, intre oameni.
Cercetatorii s-au declarat de acord sa opreasca studiile in acest "domeniu timp de 60 de zile pentru a oferi timp opiniei internationale sa se exprime", potrivit unei scrisori publicate in 20 ianuarie de revistele Science si Nature.

In noiembrie anul trecut, Biroul national american pentru stiinta si biosecuritate (NSABB) a cerut ca o parte din rezultatele cercetarilor asupra acestui virus sa nu fie publicate in Science si Nature.


sursa: hotnews

Acuma, ma intreb si eu: cercetatorii aia din Olanda, de ce ar fi vrut ei sa creeze virusul ala mutant care sa ucida omenirea? Alta treaba nu aveau de facut? :)
Si apoi, americanii, cu binecunoscuta lor "transparenta", au si interzis aparitia in reviste de specialitate a situatiei reale. Hmmm..nu prea imi miroase a bine toata imbarligatura asta.

joi, 9 februarie 2012

O dovadă a ceea ce ne așteaptă

Un documentar despre un dezastru ecologic din Turcia, urmare a exploatării cu cianuri a unei mine de aur. Asta ne așteaptă, acesta este viitorul Roșiei Montana!


marți, 7 februarie 2012

Ministrul agriculturii din Romania si Monsanto

Noul ministru al agriculturii, Stelian Fuia, este omul Monsanto.

A urmat cursuri interne ale companiei Monsanto (USA), dupa care a detinut functia de manager de vanzari la Monsanto Romania SRL (1995-1996), business development manager pentru Europa Centrala si CIS la Monsanto Europe SA, Belgia (1996-1999) si functia de director comercial la Monsanto Romania (1999-2002).


Totusi, inainte se cuvine sa trecem in revista si CV-ul acestui ministru, un CV mincinos si masluit in privinta studiilor in strainatate: 


(1) Nu exista "Kellog University" exista doar "Kellogg School of Management at Northwestern University"; cineva care a trecut pe-acolo n-are cum sa faca astfel de confuzii
(2) Preston University e o universitate americana neacreditata, la distanta, subiect de controverse.
(3) "Curs de specializare" e neclar de inseamna; e posibil sa fi participat in public la un curs scurt la care poate participa oricine; greu de crezut sa fi fost vorba de vreo selectie care sa poate fi numita "admitere la Harvard".

Sincer sa fiu, alaturarea unui curs la Harvard cu unul la "universitatea Kellog" si mai ales cu unul la universitatea controversata Preston ma face sa am indoieli fata de onestitatea intelectuala a dlui Fuia.


Si apoi, romanii sint superoameni !? Cum poate un om "normal" sa fie simultan deputat, cercetator stiintific si manager ?
Toate sint joburi "full time" !!!

Predecesorul sau, Valeriu tabara, a fost tot omul Monsanto; lucrase si ala pt Monstanto si facea propaganda desentata Monsanto si OMG (organismelor modificate genetic).


Se pare ca Monsanto are mai multi ministri ai agriculturii in Romania de-a lungul timpului, decat are PDL.


De altfel, mai toti noii ministri din noul guvern sunt catelusii/marionetele/oamenii de casa si de paie ai fostilor ministri. Si Boagiu si-a pus omul de casa in locul ei, si Udrea la fel, etc. 


Dar sa revenim la subiectul Monsanto si OMG.


Pacat ca majoritatea romanilor nu stiu ce e Monsanto! Sunt diabolici astia cu OMG. Monsanto este cea mai nasoala companie in ce priveste chestiiile modificate genetic.
Daca Monsanto se intinde mai tare in Romania, adio agricultura. Romania devine cimitirul otravurilor americane !
Toti cei ce au lucrat la marile concerne ce otravesc lumea cu tot felul de chestii sunt inoculati pe viata in spiritul expansiunii cu orice pret a afacerilor. 


Pentru cei care nu ştiu, Monsanto a forţat guvernul american în anii '70 să le acorde dreptul să patenteze "viaţă"! Adică patente pe "soiuri de porumb modificate genetic". 


Şi cum nimic era patentat până atunci, ei au "şutit" tot ce deja exista, la care au adus "mici modificări". Şi uite aşa "arhiva cu rezervele de soiuri" americană a devenit "privată" într-un timp record.

Mai mult de atât, Monsanto a pornind MII (dacă nu ZECI DE MII) de procese contra multor fermieri în America, acuzându-i că "folosesc porumb patentat". 
Totul a fost o schemă mârşavă, pentru că - cum altfel - poţi opri răspândirea polenizării de la culturile patentante la cele "băştinaşe"?? 

Monsanto a DISTRUS imensa cultură şi tradiţia a porumbului în Mexic. I-au dat în judecat pe toţi pe acelaşi motiv.

Dacă vă întreabă prietenii despre Monsanto, 2 chestii să le spuneţi:
- Monsanto produce seminţe "de unică folosinţă". Seminţele de anul ăsta produc rod la anul a căror seminţe sunt sterile (deci trebuie să cumperi anual de la ei)
- Monsanto a modificat genetic porumbul "lor" ca să reziste la otrăvorile lor de pesticide şi insecticide. Aceste pesticide în schimb DISTRUG orice altă formă de viaţă de pe acel pământ. Dacă nu pui seminţe Monsanto, nimic nu-ţi mai creşte acolo până nu faci lucrări solide de recondiţionare a solului.

Monsanto şi Pioneer sunt demonii agriculturii. Vezi "Food Inc." pentru mai multe detalii.


Problema cu OMG e ca , lotul modificat pote crosspoleniza cu unul nemodificat al lui Badea Ghorghe si pac badea se trezeste ca samanta lui nu mai e buna , desi folosea plante normale . Aici e buba . Iar pericolul cel mare e sa nu ne trezim ca toate plantele de tipul x din lume au devenit infertile dupa cateva zeci de ani de expunere la OMG-uri .


Monsanto a dat în judecată fermierii deoarece culturile acestora deveneau OMG prin polenizare (malevolentă, de obicei) - nu e mare filozofie să plantezi 10 plante OMG lângă un lan standard sau chiar să vii direct cu polenul şi să-l împrăştii. Drept pentru care, considerau că fermierii folosesc "seminţe patentate" fără drept.
Şi nu, plantele "oficiale" nu sunt sterile, produc rod. Dar rodul este steril (sau FOARTE slab calitativ).


Monsanto produc samanta saturata cu insecticide si alte otravuri. Planta care creste din samanta aia e asa de otravitoare incat omoara insectele care incearca sa manace frunzele.

Iar Monsanto ne mai spune o poveste. Fructele sau semintele nu contin otrava. Doar restul plantei. Toata planta e imbibata cu otrava dar cica fructele/semintele nu! Sa fim seriosi.

Asta e unul din motivele pentru care produsele modificate genetic au eticheta. Nu pentru ca sunt modificate ci pentru ca sunt pline cu otrava.
Am o rugaminte, incetati sa votati PDL sau oricare alt partid politic are este in pat cu multinationalele agricole
Au distrus agricultura din SUA, nu-i ajutati sa distruga ce a mai ramas din agricultura romaneasca.
Ori Valeriu Tabara or asta e tot una
Sunt tot pe statul de plata Monsanto. Nu e nici o diferenta.


Am senzatia ca pentru prima data s-a reusit ceea ce nu s-a reusit nici macar in perioada cea mai crunta a comunismului. Sa dam tara gratis si sa calcam in picioare tot ce s-a refacut in anii astia.


Sute de mii de tarani indieni s-au sinucis datorita Monsanto
Pioneer: "Noi hranim omenirea"
Puslamaua de Tabara, omul Monsanto

P.S. Un picut off-topic,daca tot am zis de numirea noilor ministri si PM si pregatirea lor profesionala si, se cuvine sa mai fac niste precizari:

Nu cunosc arborele genealogic al d-lui Ungureanu insa sunt suspect de multe burse si studii legate de comunitatea iudaica ca sa nu mai spun de scandalurile discrete pe care le-a cunoscut dpdv profesional. In ceea ce priveste ministrii, si m-am oprit la dl Fuia, multe lucruri nu se leaga. Nu inteleg cum poti sa fi director la o firma in Romania, sa o coordonezi si sa o pastoresti, si in acelasi timp sa faci un Executive Master in SUA. Sau sa ne indreptam spre d-na Claudia Boghievici care in 1999 a terminat facultatea si in 2000 era deja auditor public intern, functie ce presupune o experienta profesionala vasta, sa ai o judecata profesionala pertinenta si de valoare. Ma uit in CV-ul dinsei si in afara de faptul ca are 3 masterate (toate la Univ. Vasile Goldis din Arad, despre care, fiind bastinas, pot sa va spun ca este o universitate unde e suficient doar sa o platesti, si nu mai conteaza daca ai citit sau ai invatat pt un examen, primesti in schimbul banilor diploma ca in orice act de comert), in mediul privat angajatorul i-ar refuza CV-ul din start,  si un doctorat in desfasurare care in vremurile bune ale scolii romanesti nu era nici macar o lucrare de stat, nu straluceste cu nimic. Mai sunt si ceilalti, dar nu stau sa ii enumar aici. Un alt aspect este virsta. 32-37 de ani. mai este cite unul de peste 40 de ani. Oameni buni. La 32-27 de ani nu stii sa gestionezi bine o familie formata din sot, sotie si un copil, ce sa mai vorbim de un minister cu sute de oameni si agentii in subordine. Experienta de viata la virsta aceasta este 0 (ZERO). Bunica mea avea o vorba: E buna scoala maica, da scoala vietii nu te invata nimeni. Ar fi multe de spus dar...Doamne ajuta si fereste!

sâmbătă, 4 februarie 2012

SUA si NATO atacand Libia

Aducerea democratiei de catre Marele Licurici de la apus, vazuta in toata "splendoarea" ei. Eu nu am rezistat sa vad toate imaginile pana la capat; sunt prea grele, caci vazand atata suferinta, mai ales a unor copii neajutorati, ma simt legat de maini si de picioare ca nu pot face nimic sa opresc o astfel de nedreptate.


Bonus, o mostra de democratie adusa de puterile occidentale: soldat american zambind triumfator langa trupurile ciuruite ale unor copii tocmai ucisi de armata eliberatoare.

vineri, 3 februarie 2012

Dictatura

Iata ce le face sistemul celor fara bani.
Filmul arata jocurile de interese in expulzarea a 9,000 oameni ce ocupasera timp de 8 ani un teren viran abandonat. Arata imagini si de la violentele politiei pusa in slujba intereselor mafiote ale unor politiceni si interlopi, sustinuti de o justitie corupta.
Dictatura. Fascism. Nimic nou. Vedem peste tot in sistemul capitalist asta. Ba chiar, in extenso, in sistemul civilizational. Insa acest film este revelator si ilustrativ al unei povesti vechi de secole.