sâmbătă, 11 februarie 2012

Lichidarea Romaniei la pret de sold: faza privatizarii Postei Romane

Razvan Mustea, noul Ministru al Comunicatiilor: Preocuparea noastra principala e privatizarea Postei prin majorare de capital care trebuie sa se intample pana la sfarsitul lunii iunie 2012

Mai copil de securist ,cum sa vinzu tu Posta !e a matii?
Va mai aduceti aminte ca una din promisiunile lui Basescu in timpul campaniei a fost ca NU SE PRIVATIZEAZA POSTA?
baga baubaul cu Vantu care ia posta...aoleu daca o iau Vantu sau Voiculescu ...parca asa spunea Basescu in 2009

O vindeti si pe asta, nenorocitilor!
De ce n-o faceti voi profitabila?

Pașii fatali continuă cu noul guvern: privatizarea Poștei Române. De fapt privatizarea României sau, vânzarea ei. Fenomenul se întâmplă și la case mai mari, țări ca Germania, Franța, etc cad pe rând în genunchi. Și totul întru prosperitatea organizațiilor mondiale, de altfel atât de grijulii cu fiecare stat în parte. Nu mă credeți poate, nu-i așa ?

Intelegem ca privatizare inseamna cedarea la pret de nimic a unor unitati strategice ale statului roman in mana unor alte state (vezi Petrom, BCR, etc). Cel mai recomandat catre statul  in care unde sunt stramosii d-lui Ungureanu.  Rezultatul :saracie cumplita pt romani, dezastru, genocid
Se subestimeaza valoarea postei la 200 milioane de euro. 
Vine un strain spagar cu inca 200 milioane pe care le depune in contul postei, si gata, detine 50% din posta la o zecime din valoarea reala.
Nu mai vrem privatizari!!! Mai ales prin majorari de capital, de fapt minciuni-nimeni nu mai vine cu nici un ban. Nimeni nu spune nimic de activele postei si de valoarea ei pentru statul roman, atat cat mai e de roman. 
POSTA ROMANA are active foarte mari, distribuite in toata tara, o avere formidabila.Privatizarea prin majorare de capital nu inseamna nici un banut in visteria statului, este o smecherie ieftina a clientelei politice.E de neinteles privatizarea in aceasta perioada, ar trebui sa nu se mai privatizeze nimic pana dupa alegerile generale.Mai mult fostul ministru a declarat ca de ceva timp POSTA este pe profit. 


Statul roman nu incaseaza niciun leu din afacerea asta
Zic, sa dam absolut tot , ca nu are rost sa le tinem noi pentru noi , sa le dam la corporatii ca sa faca si ei un banutz , ca deh..criza se resimte prin afara iar la noi e bogatie mare.

De exemplu in Germania, Franta, Suedia, Italia, Spania, Austria, Olanda, Danemarca, Norvegia, etc. statul detine caile ferate.
In Suedia, caile ferate au fost privatizate, dar serviciile oferite de particulari au fost atat de proaste, incat firmele de cale ferate au dat faliment si au fost rascumparate de stat.
In Marea Britanie si SUA, de asemenea sunt private, iar serviciile sunt extraordinar de proaste si foarte scumpe.
Daca Suedia nu a reusit sa faca un sistem de cale ferata privat care sa fie viabil, ce sansa avem noi?

Au ratat sanatatea, trebuie sa scoata bani de campanie din alte parti, de ex - posta




Niciun comentariu: