miercuri, 22 februarie 2012

O explicatie plauzibila pentru CHEMTRAILS

 A facut valva in ultimii ani fenomenul "chemtrails", pe romaneste spus, avioane care spray- aza cu substante chimice de la mare altitudine, lasand dare lungi pe cer. Autoritatile au negat ca au autorizat sau ca ar exista asemena proceduri.
S-au emis ipoteze cum ar fi geo-ingineria prin crearea de pelicule cu micro-particule ce ar impiedica incalzirea globala, prin obturarea luminii solare.
Insa explicatia cea mai plauzibila si in acelasi timp sinstra este ca avioanele spray-aza cu aluminiu pentru a elimina recoltele agricole naturale, organice, jeturile cu particule de aluminiu fiind in acelsi timp inofensive in fata plantelor modificate genetic carora li s-au implementat gene rezistente la toxicitatea aluminiului. Astfel, plantele naturale, organice, vor muri in cele din urma, astfel ca vom fi nevoiti sa cumparam seminte pentru a sadi plante doar de la colosii in domeniul ingineriei genetice cum sunt Monsanto si Pioneer.
Cu atat mai mult cu cat aceste companiii au creat si vand plante cu seminte "sinucigase", in sensul ca semintele din prima recolta nu pot fi folosite pentru a da rod in urmatoarea recolta. In acest mod se creeaza dependenta totala a fermierilor, a populatiei fata de aceste companii, fermierii fiind nevoiti sa isi cumpere anual semintele de la aceste corporatii, caci semintele de la prima recolta nu pot fi folosite in anul urmator.

Cine controleaza hrana, controleaza omenirea.
Teoriile conspirationiste sustin ca aceasta ar fi una din caile prin care elita globala doreste sa isi duca la  final propria agenda de reducerea a populatiei prin genocid.

Niciun comentariu: