sâmbătă, 5 mai 2012

Troica globalista - dusmanul public no.1 in Europa

Troica globalista (FMI- UE- BCE) isi impune agenda genocidala in toata Europa, pe modelul experimentat in Grecia, folosindu-se poentru implementarea masurilor de politiceni marioneta.
Troica globalista vrea o aterizare controlata in lumea ramasa fara petrol.
"Euroscepticul" Nigel Farage, avertizand in stilul sau carismatic binecunoscut despre impunerea unui regim dictatorial in Grecia din partea globalistilor de la FMI si UE.
Santajul exercitat asupra parlamentului elen de catre interesele globaliste,  prin intermediul marionetei impuse drept prim-ministru in Grecia, pentru a vota pachetul de legi ce prevede noi masuri de austeritate.
Toate vor duce la somaj, reducerea veniturilor, reducerea ajutoarelor sociale, cresterea impozitarii.


Pana la urma, de unde toata aceasta dictatura a austeritatii impusa cu forta de institutiile globaliste asupra natiunilor? Ce se urmareste? 
Caci rezultatul il vedem peste tot: suferinta, deznadejde, deprimare, sinucideri, reducerea veniturilor in mod drastic pentru majoritatea populatiei, lipsa locurilor de munca. 
A fost o minciuna gogonata teoria impusa de propaganda globalista cum ca austeritatea, avand ca tel "macro-stabilizarea" economica, va rezolva iesirea din criza. NU. Nu a rezolvat nimic la nivelul omului de rand, ci dimpoitriva, l-a afundat atat de tare, caci cel putin o generatie de tineri este compromisa pentru intreaga viata.
Si atunci? Care este scopul?
Probabil e vorba de dorinta elitei globaliste de a frana economia in mod controlat, si nu lasata sa colapseze, ceea ce ar duce la haos. De ce colaps? Din cauza epuizarii petrolului.
Vor o societate post-petrol in care ei sa-si pastreze controlul.
Asa incat, pe fondul unei societati saracite, cu venituri minime, nu va mai conta ca n-o sa mai fie benzina la pompe. Toti sunt morti sau prea saraci sa-si permita. Se vrea o aterizare controlata in era post-petrol.
Petrolul e la 120 cu toata "criza". Este un pret se pare regizat, dinainte setat, sa nu starneasca panica. 
De asta vor stapanii franarea economiei.  Vor o franare lina, controlata, nu vor haos. Cred ca planuiesc sa faca in asa fel incat sa nici nu conteze ca nu mai e. Stapanii nu vor o solutie pentru peak oil, vor stabilitate pentru ei.


3 comentarii:

mihai spunea...

recunosc, nu m-am gandit la scenariul asta, ca totul sa fie regizat pentru a pregati timpurile post-petrolului; dar are sens din plin. asa ca tot fermele, pamantul, aurul si petrolul au sens, se pare.

bine te-am regasit :)

originar spunea...

bine ai revenit :)

mihai spunea...

una buna:

http://www.nytimes.com/2012/05/10/opinion/game-over-for-the-climate.html?_r=3