luni, 24 octombrie 2011

Vaticanul vrea Guvern mondial si Banca Centrala mondiala

Vaticanul a solicitat, luni, instituirea unei "autoritati publice la nivel mondial" şi o "Bancă centrală a lumii" să guverneze instituţiile financiare care au devenit caduce şi, adesea, ineficiente în relaţiile cu crizele.


"De fapt, criza a scos la iveală comportamente cum ar fi egoismul,lăcomia colective şi acumularea de bunuri pe o scară mare", a spus, adaugand ca economia lumii are nevoie de o "etică solidarităţii" între naţiunile bogate şi cele sărace.
"Dacă nu se găsesc soluţii la diversele forme de nedreptate,efectele negative care vor urma la nivel social, politic şi economic vor fi destinate sa c reeze un climat de ostilitate în creştere şi chiar violenţă, şi în final, submina fundamentele foarte instituţiilor democratice , chiar şi cele considerate cele mai solide ", a spus.
Acesta a solicitat înfiinţarea "unei autorităţi supranaţionale", cu aplicare în toată lumea şi "jurisdicţie universală" pentru a ghida politicile economice şi deciziile financiare.



Parca suntem in "1984" a lui Orwell. Albul este negru si negrul este alb.


sursa

3 comentarii:

mizantropescu spunea...

Interesant..
Biserica Catolica ( scuza'mi cacofonia ) este autoritatea cica spirituala independenta ( hahaha ), care domneste bag seama peste o lume intreaga, si traieste in concubinaj cu puterile politice ale lumi.( Apocalipsa 17.2: " Cu ea au curvit împăraţii pământului; şi locuitorii pământului s-au îmbătat de vinul curviei ei!” ). Nu ajunge ca a reprimat sangeros orice tentativa de spiritualitate autentica ( aceeasi apocalipsa, cap.17,"Şi am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Isus. Când am văzut-o, m-am mirat minune mare." ), ca a nenorocit o lume intreaga spiritualiceste, adancind'o in cea mai neagra necunoastere a realitatii. ( vezi simbolul "vin" ). A omorat si a persecutat milioane de oameni ( vezi marile realizari ale lui Torquemada, ca exemplu ). Din cauza ei, milioane de oameni au ajuns atei. Din pacate.

originar spunea...

am postat asta, ca prea "bate" cu vechile conspiratii cu guvernul mondial unic, blabla..ce acuma cativa ani , daca afirmai, ti se radea in nas, acum se spune oficial.. si cica nu traim vremuri interesante...si parca si in biblie zicea asta..bibilia devine o carte interesanta :))) se pare ca si-au trecut acolo planul pe termen lung, baietii; si totusi, au trecut cateva sute de generatii de atunci...aia au murit de atunci..sa fie oare o transmitere genetica a aplnului, a celor cu sange albastru? ahaha..hai ca mergem prea departe..e prea SF ca sa fie adevarat....totusi, asta sustine si David icke: sange albastru, transmitere din tata in fiu, reptilieni, etc...:)

mizantropescu spunea...

Hmm...
No, fi atent acilea:
Intamplarea face ca eu sa fiu nepot de popa. Nu conteaza denominatiunea, ci faptul ca mi'am renegat religia. De ce? Pt ca vad religia ca mijloc de manipulare a maselor, pt ca din proasta intelegere a Bibliei s'au nascut zeci si sute de doctrine de toata jena, pt ca n'are nimic de'a face cu realitatea. Cam asta e religia. Nu mi'am renegat insa si credinta in Dumnezeu, ci doar am o viziune total diferita de a gloatei asupra acestui subiect. Atac religia atat cat pot, insa fac distinctie clara intre ea si deitate.
Catolicismul a fost si este cea mai influenta dintre religii si cea mai mizerabila dintre ele. Nu se poate vorbi despre dragoste de aproape in ideologia ei atata timp cat au prigonit si omorat atatia oameni nevinovati, culmea! - in numele lui Dumnezeu. Cine le'a cerut asta ? Pai simplu: religia a fost intotdeauna aservita intereselor statului, si era pacat sa nu mulga de bani prostimea si sa aiba interesul s'o tina la nivelul actual de ignoranta. Daca vrei sa filosofam o tira, io zic ca pe Dumnezeu il gasesti in REALITATE, numai ca vezi tu...tocmai aceasta realitate este ascunsa de mii de ani omului.
Nu stiu despre sangele albastru nimic, doar ca, realist, un bogat va vrea musai sa'si asigure progeniturile cu aceeasi bunastare, cu tot cortegiul de practici mizerabile de'a o avea. Machiavelic: scopul scuza mijloacele. Saracul, tot cu mentalitatea congenitala de sarac, cu bunul simt care spune ca tot ce nu'i este de folos este risipa. ( culmea! - profund crestin si si mai culmea, recunosti acest mod de gandire in cultura indienilor americani ). Despre reptilieni stiu si mai putin, si sincer..nu prea cred. Cred ce vad in ....REALITATE. :)