miercuri, 7 septembrie 2011

Barack Obama- candidatul manciurian?

 
                                   

In fotografii se observa urmele unor interventii chirurgicale la creier, in partea occipitala; se observa cu usurinta cum craniul a fost desfacut, "decopertat".

Se inmultesc semnele de intrebare depsre acest tip, aparut de nicaieri, si ne readucem aminte de povestea nelamurita nici acum, a certificatului de nastere falsificat, acesta fiind cel mai notoriu elemnt nelamurit, alaturi de altele cum ar fi studiile sale, multiplele SSN-uri (numere sociale de asigurare), lipsa oricaror date despre el si cv-ul lui pana la varsta adulta, etc.

9 comentarii:

Flavian spunea...

Pe mine inca nu m-au convins ca-i baiat rau si nu un Kennedy mai diplomat. Mai ales ca toate materialele contra-obama sunt atat de incarcate cu negativitate incat miros suspect de la o posta.

originar spunea...

ramane sa vedem ce e cu el, mai are pana la finalul mandatului, inca nu si-a jucat ultima carte; ramane de vazut: e candidatul manciurian, ori o marioneta a Wall-street-ului, sau un alt Kennedy; inca e prematur de tras o concluzie; oricum , parerea mea momentan e ca totusi e mult ca si intelect peste prostovanul de Bush Jr,marioneta neo-con-ilor, care era inconcjurat de criminali de razboi gen Donald Rumsfeld sau Chenney.

mizantropescu spunea...

Pai Mei, tu mai crezi in alegeri in general ?

originar spunea...

rdem, glumim, dar acusi- acusi vin alegerile si la noi; sa vezi iar tambalau, patimi, umori, etc
Si iar dezmagiri peste maxim un an de la alegeri pt cei ce au votat cu "castigatorii".
"Toate-s vechi si noua toate";se va repeta iar si iar povestea, la nesfarsit; vine rotatia cadrelor, caci la ce cazan sub presiune e opinia publica acum fata de remarcabilele masuri luate de guvernarea boc si dictate de tatucul FMI, e de minima logica si inginerie sociala sa ii aduci pe "ailanti" la putere, sa mai creezi un debuseu temporar; asa ca o sa ii adoarma iar pe romani, si va exista alternanta la guvernare; sa nu ajunga pana si romanu revolutionar; nu destul ca e grecul, spaniolul, islandezu revolutionar in Europa?

Flavian spunea...

pai mei - discutia n-avea legatura cu modul in care se desfasoara alegerile alea masluite, ci de Obama ca om in sine si daca a fost spalat pe creier sau nu. Papusarii mai pot fi si ei pacaliti sa puna in fruntea statului pe cineva care aparent le face jocul, dar in realitate incearca sa li se opuna, macar acolo unde poate sa o faca fara a trezi banuieli.

Ti-am mai zis ca esti prea pesimist vazand doar latura negativa si crezand ca papusarii sunt atotputernici. Nu sunt, desi le place sa creada asta si mai ales le place ca altii sa-i considere astfel. De fapt sunt niste mici copii pe langa alte forte pozitive, dar care actioneaza in limitele impuse de liberul arbitru.

Flavian spunea...

Iar apropo de alegerile noastre: un zvon care a fost infirmat, desi cred ca nu iese fum fara foc. Banuiesc ca ati vazut si Kapitalism cu celebra fraza a lui Voiculescu.. :)

originar spunea...

"Totul e mental" zicea prima lege a Kybalionului; deci da, sunt convins ca papusarii vor sa credem ca ei sunt atotputernici: de aici isi trag forta ;)
Desi a devenit un cliseu cu "trezirea", pana la urma tot asta e cheia: "trezirea" oamenilor; care in prima faza inseamna informare, informare si iar informare; prin constientizarea a ceea ce se intampla, se poate inversa trendul lucrurilor , al caror impuls initial fusese dat de papusari.

Doi la mana, daaaaaa, am vazut "Kapitalism - notre recette secrete"; foarte tare filmul :)

Anonim spunea...

Flavius:
========
Cum zvonurile cu IMINENTUL FALIMENT al greciei
sunt la ordinea zilei, si FALIMENTUL GRECIEI este privit ca o chestiune de ore sau zile,
as vrea sa stiu parerea voastra (a tuturor care citesc):

SCENARIUL CEL MAI PROBABIL

1.Grecia DA FALIMENT.

2.Apoi, desigur, TOATE BANCILE GRECESTI DAU SI ELE FALIMENT

3.CE SE INTAMPLA cu cele 4 MILIOANE DE ROMANI
care au depozite bancare la banci grecesti
(ALPHA BANK, BANCA ROMANEASCA, BANCPOST, etc etc)

?

Asta e intrebarea zilei !

Multumesc
Al vostru
Flavius

originar spunea...

Falimentul Greciei ar fi ceva bun; va fi un moment O si se va lua de la capat, se pot schimba multe lucruri in bine; asa a fost si in cazul Argentinei in 2000-2001.
nu ar fi nimic dramatic; o scurta perioada de tulburari si putin haos, urmata de asezarea lucrurilor pe un fagas mai normal.

Establishmentul nu doreste insa asta, prefera sa rostogoleasca datoriile, sia mai reduca din datorie, caci e mai buna o datorie mai mica decat deloc.
Dar fac mult tam-tam in presa, pt a-si putea inainta agenda colonialista in Grecia, de implenetare a masurtuilor de austeritate, si privatizare cate multinationale a comapniilor de stat strategice.
Pe fata la vedere, este trimis FMI-ul si alaiul, iar prin spate in mod sigur se fac presiuni imense prin metode ff neortodoxe, gen asasinat economic.
Stiu ca Alpha Bank si Bancpost au fuzionat, asta ca fapt divers. Urmarea logica e ca de ex in Romania vor mai inchide din agentii si sucursale. Stiu asta si de la personal care lucreaza acolo, asa li s-a spus, si acuma se fac presiuni pe targete , etc, li se spune ca doar agentiiole mai bune vor ramane.

Depozitele , oficial sunt garantate de statul roman, dar real,Fondul de garantare acopera doar vreo cateva procente, sub 5, din totalitatea depozitelor, asa ca in caz de prabusire a unei banci medii in RO, evident ca nu se vor putea rambursa depozitele, eventual vei intra pe o lista lunga de asteptare.