miercuri, 3 octombrie 2012

Stiati ca fascismul a invins in al doilea razboi mondial?

Cetatenii americani, testati cu substante radioactive de armata SUA

Armata americană a efectuat experimente ultra-secrete pe cetăţenii din oraşul St. Louis, Missouri. Testele au durat ani de zile, oamenii fiind expuşi la compuşi radioactivi în timpul Războiului Rece. 

Populaţia săracă şi minorităţile (n.a negrii si hispanicii) din St. Louis au fost victimele acestui spray radioactiv, fără a li se spune despre acţiunea armatei americane.

"Experimentul a fost ţinut secret dintr-un motiv foarte bun: nu au găsit voluntari care să spună: Sigur, vreau să respir sulfurat de zinc şi cadmiu cu particule radioactive!", a explicat profesorul pentru televiziunea KSDK.

Cecetătorul a descoperit fotografii care arată cum particulele radioactive au fost distribuite în St. Louis în anii 1953, 1954 şi în perioada 1963-1965. 

În Corpus Christi, chimicalele au fost aruncate din avioane deasupra unei mari părţi a oraşului, iar în St. Louis, armata a montat aspersoare chimice pe clădiri, şcoli şi blocuri de locuinţe şi a folosit totodată unităţi mobile.


"Este şocant să vezi acest nivel de duplicitate şi de falsitate. În mod evident, au depus un efort masiv pentru a păcăli oamenii”, afirmă profesorul Martino-Taylor.

Apoi, au vrut sa stearga urmele:

În 1972, guvernul SUA a comandat distrugerea complexului de locuinţe Pruitt-Igoe, fiind neclar dacă autorităţile au investigat pe termen lung starea de sănătate a persoanelor pe care a fost efectuat experimentul.

De asemenea, au introdus metale radioactive si in vopselele de par pentru femei: 

„Compania US Radium e cunoscută pentru faptul că s-a arătat în instanţă că vopselurile produse în fabrica sa conţineau particule radioactive ce au dus la moartea mai multor femei care le-au folosit”, afirmă profesorul Martino-Taylor.

link



Iar acum, schimba frontierele, reimpart si divizeaza tarile dupa bunul plac al marilor corporatii petroliere.

 Studiu:Cum va arata viitoarea harta a lumii 

Evident, prima vizata este Siria, apoi Iranul.

Hahahahhaha! oare cat de prosti isi considera proprii cetateni americani, de ii desconsidera in halul asta si le jignesc inteligenta?? sau poate chiar sunt, mare majoritate a populatiei americane fiind spalata pe creier printr-o manipulare jenanta.

La rand vine Kurdistanul, care de acum incolo poate lua fiinta ca stat. De ce? Pai ne-o spune chiar studiul publicat in New York Times:

"Guvernul regional al Kurdistanului reprezinta cea mai stabila zona a Irakului si negociaza incheierea unor contracte internationale in domeniul energetic cu firme turcesti si cu compania Exxon Mobil".

Aici fac o paranteza: romanilor le-a devenit foarte cunoscuta si "draga" compania Exxon Mobil in ultima perioada, de cand basescu le face propaganda si le-a deschis larg portile spre a exploata zacamintele de petrol din Marea Neagra.
Practic basescu si guvenele sale obediente boc si MRU au dus o politica agresiva de instrainare a resurselor naturale ale tarii, in special guvernul MRU batand recordul in domeniu si exceland in agresivitatea cu care a cautat sa vanda accelerat orice resursa naturala ne-a mai ramas. 
Printre altele, a realizat performanta ca in scurta perioada de existenta de doar 72 zile:
- sa semneze contractele de concesiune a gazelor de sist ale tarii cu Chevron,
- a semnat vanzarea cuprului cu o firma dubioasa creata doar cu scopul incheierii contractului de cumparare (procedeu specific de criminalitate economica, de data asta cu concursul guvernului, care a facut pe prostul si a semnat ca popa, renuntand la contract doar cand mizeria a iesit la lumina si mass-media neprietenoasa cu guvernul a deconspirat intreaga inselatorie)
- a cautat sa acorde pe viteza licenta de exploatare crimei ecologice si economice de la Rosia Montana (doar caderea guvernului MRU ne-a scapat la mustata de pornirea exploatarii; ne aducem aminte cum MRU insusi declama pe treptele Minsiterului Mediului necesitate imperativa a pornirii exploatarilor de aur din Apuseni, in special de la Rosia Montana, care a fost cedata practic RMGC, un off-shore (off-shore: firma constituita pentru a evita plata taxelor si impozitelor in tara unde in mod real isi desfasoara activitatea - Romania- si pentru a fugi de eventuala raspundere legala in cazul unui accident ecologic) inregistrat fiscal in Barbados (paradis fiscal)
-s.a.

dar sa revenim la "studiul" din NYT. 
Pe scurt: cum se procedeaza? Se iau cateva bucati de mari publicatii occidentale si televiziuni care le servesc interesele, se face propaganda intensa in  care se prezinta "previziuni" si diversi "analisti" emit teorii "fundamentate stiintific, istoric si geopolitic " despre cum va arata in viitorul apropiat noua harta a lumii.

Asta pentru a pregati mental opinia publica, spre a accepta ca o fatalitate ce va urma.

In acelasi timp, inarmeaza grupari rebele, finanteaza armate de mercenari, instiga la ura si dezbinare in randul anumitor minoritati din tarile vizate, sustin logisic miscari separatiste, razboaie, astfel incat noile state artificial create sa le serveasca interesele financiare si de spoliere a resurselor locale. Noile guverne marioneta vor executa fara cracnire ce li se dicteaza.
In unele tari  (vezi Romania- basescu) nu e nevoie sa provoace scindari statale, caci guvernele existente se inconvoaie aprioric si isi tradeaza fara prea multa opozitie proprii cetateni, in interesul meschinariei corporatiilor si bancilor transnationale.

Niciun comentariu: