vineri, 8 aprilie 2011

Puslamaua de Tabara ne baga pe gat plante modificate genetic

Daca totul ar merge ca la carte si toate aprobarile pe care le asteptam s-ar da conform calendarului UE, Romania ar putea cultiva organisme modificate genetic (OMG) de la 1 ianuarie 2012, a declarat ministrul Agriculturii,Valeriu Tabara.


Derbedeul asta de ministru, care nu e realizat nimic pozitiv pentru tara asta cat timp s-a plimbat prin diverse functii, pus in functia de ministru cu singurul scop de a inainta agenda Monsato si Pioneer in Romania, si a ne umple de "binefacerile" organismelor modificate genetic, nu se lasa si trage tare pentru stapanii lui care l-au platit, chipurile, ca si consultant.
Acum, ca si-au propulsat angajatul chiar in postul de ministru al agriculturii, functie din care poate sustine cel mai bine interesele Monsanto, il pun nu doar sa latre saptamanal prin presa depsre binefacerile plantelor modificate genetic, dar si sa faca presiuni, folosindu-se de functia lui, pentru a implementa politica Monsanto in Romania.


interviu:


Daca totul va merge conform asteptarilor si se va respecta calendarul aprobarilor venite de la Comisia Europeana cand vom putea cultiva OMG-uri?

Eu am speranta ca de la 1 ianuarie 2012 vom putea cultiva organisme modificate genetic. Romania trebuie sa fie ceva mai ferma pe acest subiect pentru ca este interesul nostru.
Ce interese are UE sa nu ne dea voie sa cultivam plante modificate genetic?

In UE este o dezvoltare politica foarte puternica a ecologismului si a "verzilor", care, nu de putine ori, abordeaza problemele din punct de vedere politic. Dau bine la public sa spuna ca este in pericol, iar ei sunt ocrotitorii lui. Se observa ca, de multe ori, produsele clasice devin toxine, daca nu le produci in conditiile in care trebuie sa o faci.
Care sunt paradoxurile Romaniei din punct de vedere al organismelor modificate genetic?

Romania are un mare paradox din punct de vedere al alimentelor: ne plangem ca producem prea putin la hectar, dar nici nu vrem sa acceptam OMG ca solutie. Mai avem un alt paradox: vorbim de produse ieftine, producerea lor o mentii la un cost foarte ridicat. Plantele modificate genetic sunt cele care reduc foarte mult costurile, pentru ca se renunta la pesticide in ingrasaminte si asa mai departe.



restul interviului, aici


Asadar, vechile minciuni, repetate obsesiv, pana vor reusi sa ne adooarma, cum ne-au adormit de atatea si atatea ori.


Tabara se hraneste , el si familia lui, cu OMG, despre Monsanto in Wikileaks, Monsanto in Romania


Despre cat de "ieftine" sunt OMG-urile, vezi aici:  dezastrul, mortii si foametea provocate in India de Monsanto
Doar la prima insamantare le vand la un pret mic, apoi , dupa ce au pus monopol, le scumpesc de sute de ori si ramai consumator "captiv" al monopolului lor, caci semintele modificate genetic sunt "terminale", sterile, nu se reproduc, trebuie sa cumperi in fiecare an de la Monsanto.


Acest lucru va aduce profituri extraordinare. Ca sa nu trecem cu vederea ca vom deveni dependeti de semintele lor. Sa nu creada cineva ca va putea sa revina RO la agricultura bio dupa introducerea semintelor modificate genetic. Au incercat si altii si s-au trezit cu procese de sute de milioane. Polenul plantelor modificate genetic se imprastie si la culturile bio si se realizeaza o incrucisare. Compania te acuza ca folosesti produsul lor fara sa platesti, pt ca in planta incrucisata se gaseste si gena de la planta modificata genetic. Astea nu sunt povesti ! In SUA nu mai exista porumb clasic doar cel MONSATO ! Dupa ce am vandut petrolul din pamant, am devenit sclavii la EON/ENEL/GAZ de FRANCE/CEZ, o sa devenim si mancatori de porumb american modificat genetic.


In Romania sunt reprezentati sub diferite denumiri de firme mici ce vand "samanta de calitate superioara americana"... prosteste lumea cu grafice ce nu se adeveresc niciodata...

Evident tov Tabara nu a auzit de criminalii de la "monsanto" care ii "alimenteaza" conturile serios ca sa debiteze ineptiile de mai sus...

Orice modificare genetica provenita din mancare se transmite organismului... modificarile si consecintele nu sunt vizibile dar sunt definitive... transmiterea genelor alterate se face deja la prima generatie...

Copii sunt cei mai sensibili, deoarece sunt in crestere, iar modificarile hormonale declanseaza boli cronice, incetiniri ale cresterii, deformatii, ciudatenii genetice si cancere...

Imediat ce au fost introduse experimentele pe unmani in state cu ingurgitarea de alimente modificate genetic... nr de boli degenerative si cancere a crescut exponential...

Acelasi grupuri de "interesati" ce detin parti din Monsanto, detin si parti din diferite laboratoare de medicamente... asa ca sunt EXTREM de interesati ca sa aiba din ce in ce mai multi clienti...

NICIUNDE IN LUME PRETUL ALIMENTELOR DE BAZA NU A SCAZUT!!! DIMPOTRIVA A CRESCUT DUPA CE PRODUCTIA LOCALA A FOST DISTRUSA SAMANTA DEVENIND INEXISTENTA, IAR CONTOLUL ASUPRA SAMANTEI MODIFICATE APARTINE EXCLUSIV MONSTRILOR DE LA MOSANTO... mii de agricultori indieni s-au sinucis datorita acestui fapt...

Aproape in toata America de Nord albinele ce au intrat in contact cu polenul plantelor modificate genetic au murit... cautati pe net datele!

Tabara trebuie demis cat mai repede posibil. Nu are ce cauta un criminal genetic in agricultura romanesca...

Peste tot preturile produselor NATURALE ESTE IN CRESTERE... conditiile de clima si relief permite producerea de culturi deosebit de variate de cel putin doua ori pe an... e singura cale de dezvoltare acceptabila.


Niciun comentariu: