luni, 11 aprilie 2011

Pretioasele indicatii ale tatucului George Soros

Am vazut acest interviu cu Soros, luat acum cateva zile, si l-am urmarit zambind., plin de admiratie, vazand cum vegheaza el la binele economiei si al nostru.
George Soros isi exprima nemultumirea fata de China, care are un capitalism de stat si nu se integreaza in sistemul globalist capitalist international, nu permite "fluxurilor libere de capital" din si inspre exterior sa penetreze economia nationala, si e chiar mai suparat pe Brazilia care ia exemplul de protectionism al Chinei si a impus chiar o taxa pe capitalurile straine.
Of, of ce ti-e si cu globalistii astia mega-corporatisti, acesti "baieti destepti" ca Soros, care se necajesc de fiecare data cand o tara vrea sa se apere un pic in fata "fluxurilor libere de capital", nelasandu-i sa isi faca complet mendrele jucandu-se cu banii.
Asta mi-a adus aminte de facultate, unde la cursul de moneda pe la sfarasitul anilor '90, ni se preda cum BNR-ul lui Mugurel mai are de trecut cateva etape pana la a fi integrat deplin in sistemul monetar interntional, unul din targeturile pe termen mediu fiind permiterea "fluxurilor libere de capital" strain sa circule nestingerite inspre si dinspre tara, fara a fi deranjate de diverse norme ori reglementari protectioniste ale bancii nationale. Cunoscatorii stiu ce ascund aceste formulari pretioase si ce urmaresc de fapt. Acum am vazut si pe pielea noastra in practica, ce a presupus asta, nu mai vreau sa detaliez. Caci, la putin timp dupa, la inceputul anilor 2000,  BNR a "reusit " sa indeplineasca si aceasta conditie impusa de baietii veseli, si iata-ne de cativa ani buni "integrati" total in sistemul globalist monetar mondial. Se vede cu ce rezultate. Si acum interviul.

Un comentariu:

originar spunea...

bine spus: "spre ce ma conduce ?"
ne-a intrebat cineva ce vrem, spre ce vrem sa ne indreptam, etc..?
normal ca nu, "ei" stiu mai bine decat noi care e binele nostru, sunt parintii nostri spirituali.
Sa-i lasam asadar pe ei sa decida ce e mai bine pentru vietile noastre.