joi, 4 aprilie 2013

Ponta il are pe nasu in suflet: il reactiveaza pe agentul de influenta Blanculescu

De la o zi la alta, premierul Ponta isi devoaleaza tot mai mult calitatea sa de insider la cel mai inalt nivel, de marioneta al intereselor straine de colonizare si devalizare a Romaniei si saracire a poporului roman. Nu discut despre scadnalul din justitie, unde se scriu tone de articole pe tema intelegerilor dubioase ale lui Ponta cu Basescu si camarila lui.

Nu discut acum despre cum si-a schimbat optiunea despre subiectul gazelor de sist, la doar cateva zile dupa ce a devenit prim ministru, cand si-a tras consilier pe Wesley Clark, lobbyst si mare sef pe la Chevron, fost comandant al trupelor NATO, nu mai zic despre propaganda tot mai desantata pe care o face pt gazele de sist, recte Chevron, despre hotararile de guvern date pe sub masa de concesionare a resurselor de gaze de sist, totul dupa ce urla in gura mare ca exploatarile de gaze de sist sunt foarte nocive si sustinea moratoriul pe gaze de sist.

Nu mai repet subiectul, mi-a sila, l-am tratat destul pe blog. Deja individul Ponta e previzibil. Cu fiecare masura care o ia si fiecare luna care trece, arata cine este, si al cui om este, a carui/caror marioenta este. Totusi, vreau doar sa mai mentionez inca o stire: azi, Ponta l-a numit consilier onorific pe Blanculescu, de care am mai scris. Blanculescu, un agent de influneta notoriu, securist , dar cunoscut ca lobbyst grotesc al marilor corporatii straine cu interese in Romania, ''specialist'' axat pe lobby in special acolo unde e vorba de jaf la drumul mare, in stil colonial: praduirea resurselor naturale, ni-l reamintim cum ne explica doct la televizor cum sa grabim expoatarea de la Rosia Montana, sa dam avize rapid, la fel cu cuprul la Cuprumin, etc.

Ionel Blanculescu CV

E frumos ca Ponta se inconjoara doar de indivizi cel putin dubiosi, cu interese contrare intereselor comunitatilor din tara noastra, al romanilor, al tarii in general. Nimic nu e intamplator. Vom mai auzi de Ponta in sensul asta si nu va inceta sa ne minuneze. A luat-o pe calea ''cea dreapta'' pe care a luat-o Basescu, si pt care Basescu a ajuns urat de popor, pe drept, pt ca chiar ajunsese sa urasca Romania, si romanii, altfel nu imi explic deciziile pe care le-a luat. Acum, la fel si Ponta. Doar ca la Ponta se intampla totul mai repede. Mult mai accelerat. Basescu macar a avut cativa ani in care , cel putin aparent, nu o luase pe aratura. Ponta imi pare potential chiar mai periculos, pentru ca imi pare si un om mai slab, mult mai dispus la compromisuri, mult mai alunecos, mult mai lipsit de onestitate. E un individ care a fost propulsat in politica mare doar pt ca i-a lustruit pantofii lui Nastase, doar pt slugarnicie, nu pentru vreo calitate. De asemenea, profesional, a fost promovat de tanar de la un parchet de sector direct la Parcehtul General, fara etape intermediare, fara merite profesinale, fara dosare lucrate, fara experienta, doar pt ca ii scria lucrarile si era aghiotantul lui Nastase la facultate, era asistenul lui.

Niciun comentariu: