vineri, 19 aprilie 2013

Atentatul de la Boston - inscenare a guvernului americanA fost o inscenare, o operatiune false flag : ruscacul care a explodat este negru. Al tinerilor frati este gri. Cel explodat are un mic dreptunghi alb in mijloc, ce se observa in poze, la fel ca si ruscacele trupelor de securitate de la fata locului. Doi la mana, dupa explozie, cecenii inca aveau rucsacele in spate, conform imaginilor de la fata locului.
Nici un individ din trupele de securitate aflate la fata locului in timpul maratonului nu a sarit sa ajute vreun ranit. Doar politia si personalul medical. Trupele de securitate s-au retras in spate si comunicau pe telefoanele mobile, doar privind, fara a ajuta. Ce fel de fiinta umana nu ajuta intr-o asemenea tragedie care se intampla in mod neasteptat in fata ta?
 

My sons hate people who do bombs, they hate terrorists.

He was controlled by the FBI

The special services have framed my children 

Sa-i lasam insa pe altii mult mai profesionisti sa ii faca de ras pe cei de la FBI, prinsi cu mata in sac, intr-un articol remarcabil: FBI prins intr-un paienjenis de minciuni

Alte mici detali (dezvoltate mai pe larg aici) care indica o operatiune false flag a guvernului american:

- martori care arata ca înainte de cele două explozii, atât la punctul de start al maratonului, cât şi la linia de sosire, erau multe echipe de genişti cu câini antrenaţi să detecteze explozibili, precum şi o serie de persoane aflate pe acoperişurile clădirilor din zonă. Fiind întrebaţi ce se întâmplă, poliţiştii au făcut anunţuri repetate, îndemnând oamenii să stea liniştiţi pentru că este vorba despre un exerciţiu de antrenament. Deci, probabil că autorităţile, când au afirmat că exploziile ar putea fi accidentale, probabil că se gândeau la un astfel de “accident”, survenit în timpul acestor exerciţii.- tehnica folosită mereu în operaţiunile sub steag fals. De fiecare dată când se produce un atentat, forţele de poliţie sau serviciile secrete desfăşoară în zona respectivă un exerciţiu de antrenament care urmează exact scenariul atentatului real.
         - la World Trade Center, New York, din 11 septembrie 2001, exact în timpul atacurilor, NORAD a efectuat exerciţii folosind avioane deturnate ca arme şi având ca obiective World Trade Center şi Pentagonul.
        - atentatele de la metroul londonez din 7 iulie 2005: o agenţie de consultanţă având conexiuni cu guvernul şi poliţia a derulat un exerciţiu pentru o companie anonimă, care se defăşura în zona London Underground, fiind bombardată exact în acelaşi timp şi în aceleaşi locaţii, aşa cum sa întâmplat în viaţa reală, în dimineaţa de 7 iulie.
         -atentatului cu bombă de la Oslo, de pe 22 iulie 2011, în care au murit 8 persoane, urmat de uciderea a  69 de persoane aflate pe insula Utoya de către extremistul de dreapta Anders Breivik: chiar în acel moment forţele de poliţie desfăşurau un exerciţiu care simula un atac terorist.
-Un lucru şi mai ciudat în cazul atentatului din 15 aprilie, de la maratonul din Boston, este faptul că ziarul „The Boston Globe” a publicat pe contul său de Twitter, cu puţin timp înainte, un mesaj în care anunţa că în ziua respectivă va avea loc o explozie controlată, ca parte a unui exerciţiu desfăşurat de echipa de genişti a poliţiei. Dacă ne uităm la data mesajului vom vedea că acesta a fost postat la ora 12:53 PM, deci cu mai bine de două ore înainte de producerea exploziilor! Aveţi aici linkul direct către mesajul de pe Twitter: https://twitter.com/BostonGlobe/status/323886879453892609 Sper să nu fie şters! 
 - au creat o pagina de facebook in memoria vicitimelor atentatului cu doua zile inainte de eveniment.
 - ACTORI:  imaginile video surprinse în momentul uneia dintre explozii. La doar câteva secunde după deflagraţie, doi paramedici se îndreaptă direct spre camera de luat vederi cu un cărucior în care era un copil rănit uşor la un picior şi avea şi un bandaj, iar alţi patru transportau pe braţe un sportiv rănit se pare mai grav .Totul e mai degrabă o filmare pentru o producţie hollywoodiană decât un eveniment neprevăzut care a luat lumea prin surprindere. Întrebarea este, cum au avut timp aşa de repede paramedicii să bandajeze acel copil, în doar câteva secunde, să- l pună în cărucior şi să ajungă cu el exact la timp pentru ca fotografii şi cameramanii să obţină cele mai bune cadre şi unghiuri de imagine? 
De altfel, guvernul a fost prins cu mata in sac ca foloseste ''actori de criza'' si de data asta, intocmai ca si la atentatul trecut din decembrie 2012 de la scoala Sandy Hook. 
In cazul Boston, iata imagini video ce dezvaluie actori angajati pe rol de paramedici sau martori :De altfel, conform ultimelor cercetari facute de debunkeri asupra atacului de la Boston, barbatul cu picoarele amputate de bomba era tot actor, membrele amputate fiind cu mult timp inainte si nu in urma atentatului, sangele imprastiat pe jos era vopsea,  de asemenea alte asa-zis victime jucau simple roluri. Iar cei doi ceceni arestati sunt doar niste idioti care au picat ''de magarus'', fiind atrasi in jocul FBI-ului si au fost folositi pe post de tapi ispasitori, in fapt ne-existand o bomba cu cuie ci ceva mult mai inofensiv. probabil au existat si raniti, dar nu de amploarea celor propagate de presa.
A devenit un nume notoriu acum in SUA: Jeff Bauman, aratat in pozele din acea zi ca si-ar fi pierdut picioarele in urma exploziei. Cu adevarat domnul actor se numeste Nick Vogt, locotenent in cadrul armatei SUA care si-a pierdut picioarele nu in Boston ci in Kandahar in noiembrie 2011. Teatru pt mintea naiva a redneckului de rand. 
Multe din "victimele" de la explozia pusa la cale de guvernul american sunt angajati ai DHS.
Chiar cei din guvern admit ca folosesc ''actori profesionisti '' sa joace rolul victimelor in simularile teroriste.
Cea mai clara inscenare a unui atac terorist din istorie: Such drills are overseen by the Department of Homeland Security who subcontracts to Israeli companies. They hire actors to wear backpacks with “simulated” explosives in order to test security.
Several “actors” with backpacks containing “simulated” pressure-cooker bombs were spotted and their photographs published.
The same thing happened in London when, on July 7, 2005, actors hired by an Israeli company to “play” roles as terrorists with “simulated” bombs in backpacks were credited with killing or injuring over 700 commuters. 
Actori si scene teaterale de la locul atentatului, pregatite cu ....nu prea mare grija

-contextul şi locul alese pentru acest atentat. Maratonul s-a desfăşurat de Ziua Patrioţilor, o sărbătoare cu tradiţie pentru americani şi exploziile s-au produs la linia de sosire chiar în momentul în care mulţi sportivi se pregăteau să o treacă. Ce poate fi mai şocant şi cu impact emoţional, decât să mutilezi nişte sportivi, pentru care mişcarea şi folosirea membrelor este întreaga lor viaţă?
- Bostonul este un oraş ales ca loc de desfăşurare a atentatelor teroriste într-o serie de producţii cinematografice şi de televiziune. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, dar este un film, lansat în 1994, cu titlul „Teroare în Boston” (Blown Away) în care Tommy Lee Jones interpretează rolul unui terorist irlandez psihopat, care produce mai multe explozii devastatoare în Boston cu bombe construite artizanal.
- Mai există şi o premoniţie a acestui atentat în serialul de desene animate „Family Guy”, într-un episod difuzat cu doua saptamani inainte în care ni se sugerează un atentat cu bombă la un maraton din Boston, declanşat prin apeluri de pe telefonul mobil. Iar numărul exploziilor este două…


Boston Marathon Bombing is Staged Terror Attack 

Stangaciile numeroase din partea operativilor din teren la acest ''atac terorist'' au fost atat de evidente, incat pana si un membru al Camerei Reprezentantilor SUA (Camera Inferioara a Parlamentului) a afirmat in repetate randuri ca atentatele au fost intreprinse de Guvernul SUA.

De asemenea, in acest articol sunt prezentate alte dezvaluiri chiar din interior,  din partea unui fost agent guvernamental ce a lucrat pt FBI, care sustine ca Boston bombings a fost o operatiune a CIA.( expune legaturile stranse dintre unchiul fratilor Tsarnaev - cel ce a aparut pe toate posturile dupa atentat si a condamant actiunea nepotilor sai- si inalti oficiali CIA, a fost pe statele de plata a unor organizatii guvernamentale legate de CIA si de corporatiile petroliere americane ce exploateaza in zona Caucazului,si este insurat cu fiica unui tenebros personaj fost in conducerea CIA, actualmente varf de lance in organizatii globaliste ce lucreaza ca interfata pt CIA si marile corporatii americane)

De ce atata efort pentru o tara de 300 de milioane de oameni? China are 1300 de milioane, de ce nu acolo? pentru ca nu e vorba de controlul celor 300 milioane... e vorba de controlul planetei. SUA dispune in continuare de cel mai avansat aparat de propaganda din istoria planetei. China baga pumnul pe gat, dar america seduce. Chinezii nu se vor putea impune decat cu forta, americanii s-au impus deja cu perfidia. Toata planeta casca gura la americani si americanismul a urcat mai pe val ca niciodata odata cu revolutia digitala, care faciliteaza atat informarea cat mai ales propaganda.
Chiar si daca ar vrea chinezii sa ne vanda ceva, cine dracu intelege chineza? Dar engleza stie toata lumea, fara macar sa fi invatat la scoala. Se culeg in continuare roadele construirii unui imperiu...

 Intre timp, politia militara si trupele speciale intra in mii de case din Boston fara mandat:


Asadar, pana la urma au invadat casele oamenilor, nu Coreea de Nord.

Tot orasul este ''inchis'', ''blocat'' , spun autoritatile, in fapt este Legea Martiala, doar ca nu e decretat oficial:
 
Totul este o demonstratie de forta pentru public, nicidecum o cautare a ''suspectilor'' . Acestia oricum au fost pusi la index si vor fi lichidati, nu inainte de a trece o zi - doua in care trupele politiei militare sa isi faca mendrele pe strazi si in case. Data viitoare, vor inghesui toti locuitorii in taberele FEMA imprejmuite cu garduri de sarma ghimpata, pentru ''a-i proteja'' de ''teroristi''.

''Bine ati venit'' in Cel de-al Patrulea Reich, The New World Order.

La final, iata, cum era e asteptat, auzim ca a fost capturat si al doilea ''suspect'', juniorul. Dar, ce sa vezi..aceasta s-a impuscat singur in gat, deci nu va putea vorbi ori da declaratii. Cat de convenabil...


Intre timp...

La peste o saptamana de la atentat, un articol interesant face o trecere in revista a prinipalelor teorii conspirationiste avansate in legatura cu episodul Boston, unele dintre ele promovate mai mult ca sigur chiar de catre actorii principali din acest joc, si trage o concluzie: indiferent care din teoriile conspirationiste este reala, un lucru este clar: Boston bombings a fost o masinatiune pusa in scena de cei bogati si puternici pentru a fi un catalizator al realizarii obicetivului de a impune Legea Martiala in SUA.

Dupa ce toate s-au incheiat, se sterg urmele:

2 FBI Agents Involved in Dzhokhar Tsarnaev's Arrest "FALL" Out of Helicopter and Die

Agentii FBI au ucis un cecen neinarmat, ce ii cunostea pe  fratii Tsarnaev

 related Conspiratia masacrului de la scoala Sandy Hook

2 comentarii:

ThinkAgainRO spunea...

De abia acum am vazut articolul tău!e randul meu sa te felicit ptr modul profesionist de a argumenta!

originar spunea...

Merci :)