luni, 23 ianuarie 2012

2012 - anul trezirii spirituale? In Romania cu siguranta nu!

Iata cum reactioneaza romanii in piata la Universitate ( s-a petrecut acum doua zile):

Trist.


Cand spui Romania, muta-ti ceasul inapoi cu 100 ani.

3 comentarii:

pai mei spunea...

Pana la urma au dreptate - nu vor marijuana, si se opun direct. Ei sunt tribul care nu fumeaza marijuana. Dar - toleranta, libertate etc ? Intrebare - vreau sa fac sau ma consider parte din tribul lor, si atunci ma supar pe ei ? Altfel nu are rost. Dar nici ei sa nu incerce sa impuna ceva in zona tribului meu.

originar spunea...

acuma..depinde ce se vrea a reprezenta Piata Universitatii; unii zic ca ar trebuie sa fie o Agora, o piata unde sa se discute idei, unde cetatea sa asculte vocea cetatenilor; asta e departe de conceptul de trib de care pomenesti, deja avem cetateni si cetate, deci o libertate mult diminuata de stat ("cetate").

nbsh spunea...

eu nu inteleg ceva: ala pro-marijuana spunea ca basescu a legalizat vinzarea etnobotanicelor in magazine si ucide copii. are dreptate. dar legalizarea marijuanei ar rezolva problema? NU. Probabil asta au si urmarit cu legalizarea etnobotanicelor: sa obisnuiasca populatia cu gindul ca drogurile si consumul de droguri nu pot fi evitate.
Abordarea astora, care in loc sa protesteze impotriva etnobotanicelor manifesta pro-=marijuana, e benefica sistemului si baietilor destepti care profita din vinzarile marijuanei sau a etnobotanicelor ;)