sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Boicot OMV - Petrom

Toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei. Cel mai mare impact ar fi falimentarea OMV. SA NU MAI ALIMENTAM DE LA OMV. Dupa ce OMV va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie ... FORTATI DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mesaj. Va multumim si nu uitati UNITATE !" 

Asadar, metoda cea mai eficienta este: BOICOT TOTAL.
Un site ce trateaza problema mai larg: http://spargemonopolul.wordpress.com/

8 comentarii:

Anonim spunea...

Boicotati benzinariile OMV si Petrom!!!

Chiar putem creste prin bun simt si responsabilitate!

Intra pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Boicotati-benzinariile-OMV-si-Petrom/117785431625935

Promoveaza tuturor cunostintelor tale boicotul!

Mizantropescu spunea...

Mi'ar place sa cred ...
O luna o sa alimentez de la MOL.
Insa credeti naiv ca schimbam ceva ?

need2trip spunea...

Eu mi-am respectat angajamentul de boicot....insa observ ca indiferenta sociala e mare, nu exista solidaritate, oamenii nu prea actioneaza in sensul asta...
Daca chiar s-ar boicota, parerea mea ca s-ar schimba multe lucruri, si nu e vorba doar de petrol.

Anonim spunea...

Nu exista solidaritate pentru nu se profileaza nici un lider, sunt cel putin 20 de conturi de facebook care doresc acest lucru, fiecare avand de la cateva zeci de utilizatori catre 7-8000 cele mai dezvoltate, in acest moment existe cateva siteuri dar obiectivele sunt divergente ..oarecum, daca toti acesti utilizatori ar fi indrumati catre un singur site care sa devina lider de campanie situatia ar fi alta. Boicotlapompa.ro sustine boicot OMV, dar fara o tinta anume, eject.ro vrea sa sabotam aleatoriu o benzinarie pe luna ....?? trangand linie la final castigam ceva ?

Noi sustinem boicot total OMV
+ PETROM(+MOL+PETROMv) pana cand benzina super95 va fi 3.8 RON. Alegeti unul dintre siteuri si dirijati-va vizitatorii acolo.

pai mei spunea...

Oare cand o sa fie ilegal un astfel de apel ? :) "Pai e ilegal domnle, vrei sa dea compania faliment?? Ai grija ce spui! Pentru siguranta nationala! sau..."

need2trip spunea...

e posibil:
http://originar.blogspot.com/2010/12/bank-run-va-deveni-ilegal.html
Dar...hai sa nu adoptam o atitudine defensiva si sa le dam idei astora :P

Anonim spunea...

cotatia internationala petrolului a scazut cu 2$/baril, o sa fie un pretext de a mai reduce pretul cu 3-6 bani/litru, NU ASTA NE DORIM!

vrem un pret la pompa de 3.8 RON/litru, nu intrati in benzinariile OMV PETROM la 4.8, 4.6, 4.4 ...etc

ne sabotam singuri munca de o luna de zile

mai multe detalii pe

http://spargemonopolul.wordpress.com/

Anonim spunea...

Noi ne-am creat o comunitate aici: http://www.inputereata.ro/campanii/boicotarea_selectiva_a_companiilor_petroliere__petrom_omv__1.html care sustine boicotul Petrom/OMV. Alaturati-va si voi.