duminică, 6 ianuarie 2013

Conspiratia masacrului de la scoala Sandy Hook


UPDATE: Un profesor universitar de la Florida University demasca pe blog conspiratia masacrului de la scoala Sandy Hook, sustinand ca au fost angajati "actori de criza"de catre administratia Obama pentru a participa la scenariul si conspiratia masacrului. Dezvaluirile sale sunt atat de bine documentate incat devine viral pe net si yahoo news nu il poate ignora ( ms paimei pt link)



Stapanii  ce conduc America si, deci, lumea, se distreaza cu turma. Sunt atat de aroganti incat isi permit sa aiba scapari in Marea Distractie a managementului turmei ce o conduc.

Vom vedea acum un ultim exemplu: recentul  masacru de la scoala elementara Sandy Hook, ce a uimit America. Un tanar omoara 26 de oameni - intre care 18 copii de scoala primara - apoi se sinucide.

Cineva se nimereste sa filmeze transmisiunea si o posteaza pe youtube:


Frauda este cat casa si este expusa tuturor: asa-zisul "tata indurerat", in fapt un actoras care se da de gol razand si jucand o piesa proasta: incepe razand nestiind ca este filmat, apoi se vede de la o posta prefacatoria "indurerarii", si culmea, el prezinta condoleante familiei ucigasului.

In "fierbinteala" de dupa masacru are timp sa deschida o pagina de facebook in care solicita donatii si stimuleaza comentarii despre tragedie.

La scurt timp este primit in vizita la Casa Alba.

Inselatoria se vede si in fotografia facuta de Obama cu copiii de la scoala respectiva: in graba scenariului, au uitat de fetita "ucisa" si au pozat-o atat in poza de familie dinaintea masacrului, cat si in poza de grup cu Obama de dupa masacru, cand se presupune ca era deja moarta.



Iata si un articol oficial de data asta , despre subiect,  in Huffington Post.


Avem de a face cu o chestie similara cu inscenarea -"false flag" de la 9/11.


Ce se urmareste? E doar pentru distractia lor? Lasa scaparile astea intentionat sa rada de turma cat de proasta e? sau minciuna e atat de mare si atat de constanta incat e imposibil sa nu aiba loc scapari ?





3 comentarii:

Dorin spunea...

Vedeti clipurile de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=45w9GlL7deU&list=PL244EE46FEA06E6B6&index=1&feature=plcp

Omul respectiv identifica de mult actori prezenti in "jurnalelel de stiri" americane (filmuletele astea inteleg ca sunt primite de televiziuni de la agentiile guvernamentale si difuzate ca atare).

Urmariti toate cele 3 episoade. Sunt deosebit de interesante. Autorul documentarelor sustine ca identifica actorii dupa pavilionul urechii care este unic la fiecare om ca si amprentele digitale.
La un moment dat omul respectiv o ia si pe aratura cand spune ca Hitler este unul si acelasi cu Walt Disney dar unele lucruri le identifica bine.
Iata si likul la site-ul lui in caz ca dispar clipurile de pe youtube (cum se intampla frecvent):
http://wellaware1.com/

(in sectiunea visuals)

originar spunea...

@Dorin

foarte bine venite completarile; la fix.

Dorin spunea...

Ma bucur ca ti s-au parut interesante. Una peste alta se pare ca toate aceste scenete super mediatizate cu impuscaturi si toata campania impotriva armelor au efectul contrar: vanzarile de arme si munitii in SUA au crescut in ultimul timp.