luni, 13 august 2012

"Revolutionarii" din Siria erau mercenari si ...locuiau in Londra

Datorita faptului ca regimul Assad din Siria a avut sprijin din partea Iranului, si nu s-a prabusit imediat  in fata mercenarilor inarmati pana in dinti cu tancuri si rachete sol-aer si sustinuti de SUA si NATO, incep sa iasa la iveala tot mai multe aspecte despre adevarata "revolta populara" din Siria. Opinia publica internationala ia la cunostinta, cam tarziu , dar tot e ceva, despre modul de operare al "rebelilor", in fapt mercenari avand salariile platite de dictaturile obediente SUA" : Arabia Saudita, Qatar, Bahrein . 

Apropos de Bahrein, Qatar, etc, ati vazut cumva sa ciripeasca vreun mare ziar sau televiziune pline de deontologie din Vestul democratic despre revoltele masive impotriva dictaturilor din aceste tari? Eu nu am vazut. 

Tocmai de aceea, priviti de exemplu cum arata un protest din Bahrein de ex, despre care nici un ziar occidental nu zice nimic:



Dar sa revenim. Iata doua filmari care arata violenta extrema a "rebelilor" asupra civillor in orasele ocupate temporar. Oameni omorati fara nici o ezitare, carora li se taie gatul sau sunt aruncati de pe cladiri inalte, in mod demonstrativ, in fata multimii ingrozite, care urla intr-un amestec de frica si ura (frica in fata noilor stapani criminali, ura dirijata la comanda fata de de fostii colaboratori ai regimului).


Celor mai pudici nu le recomand vizonarea. Din pacate, cam asa isi impun invingatorii "democratia" chiar si in secolul 21. Imaginile cu prizonierii aruncati de pe cladire in uralele multimii speriate imi aduc aminte de filmul Apocalypto, cu ritualurile uciderilor in masa. Practic acelasi lucru se intampla si acum, la doi pasi de noi.







Un amanunt interesant este ca "rebelii" din Siria, in fapt mercenarii platiti, sunt in majoritate straini de aceasta tara, in majoritate vorbesc engleza, ba mai mult, au accent londonez. Ceea ce ne duce cu gandul la racolarea de imigranti arabi rezidenti ai Londrei sau Marii Britanii, si platiti gras pentru a face "revolutia". Si acest lucru il dezvaluie chiar cetateni britanici, cum este cazul fotografului britanic ce isi spune povestea capturarii sale si a inca unui coleg olandez de catre "rebelii" mercenari. (ms pai mei pt link)

Acelasi lucru s-a intamplat si in Libia, aceeasi "rebeli" Al-Qaida, in fapt mercenari pregatiti de NATO. 





De cealalata parte, un inalt oficial iranian a vizitat Siria pentru a reasigura regimul lui Assad de sprijinul neconditionat al Iranului.

Iran has been trying to guarantee the survival of Mr Assad, who serves as Tehran’s only reliable ally in the Middle East, by supplying Syria’sregime with funds, weaponry and expert personnel to aid the campaign against rebels.

Saeed Jalili, the secretary of Iran’s Supreme National Security Council, came to Damascus as a visible symbol of that support.

“Iran will never allow the resistance axis – of which Syria is an essential pillar – to break,”


In concluzie, Siria este in aceasta perioada teatrul unei lupte pe viata si pe moarte intre, pe de o parte, SUA, Israel, NATO si regimurile dictatoriale obediente din Orientul Mijlociu, o forta asadar coplesitoare, simbolizand tavalugul globalist international, al Noii Ordini Mondiale, iar pe de cealalta parte, fostul regim sirian, sustinut, de nevoie, de Iran.


Prin caderea regimului sirian,  fortele occidentale urmaresc sa incercuiasca complet Iranul din toate partile, pentru a-si maximiza blocada asupra acestei tari si a o ingenunchea.

De referinta, iata bazele militare ale SUA si NATO in prezent, din jurul Iranului, fara a mai socoti fortele masate in Golful Aden (portavioane, etc)




Din pacate, victimele sunt in primul rand oamenii normali, obisnuiti, locuitori pasnici ai acestei tari, care fie sunt prinsi la mijloc, ori ucisi de "rebeli , dupa cum ati vazut, ori apuca drumul bejeniei. totul din cauza unor pishopati orbiti de putere dornici sa vada crime in masa realizate ritualic, pentru a-si satisface setea de sange .


O alta crima in masa ritualica, langa Alep- Siria : armata guvernului descopera o groapa comuna cu 20 de cadavre arse si mutilate (avand fetele smulse) de catre "rebeli".


Si altele....




The rebels of FSA distributed this photo today, threatening the people of Aleppo to have the same fate of this pro-government man..

This is the democracy and the freedom they want for Syria..You won't see this photo on MAINSTREAM MEDIA
 — 




Ca tot vei vorba de Iran (aliatul Siriei), iata si o comparatie intre istoria raboaielor declansate de cele doua tari: USA si NATO:

Ce ziceti? Care tara e mai agresiva?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Regimurile europene, de unde provine si SUA, au colonizat : holocaustul Am. de S,executat de aventurieri (mercenari) spanioli, cel al Am. de N. de catre aventurieri irlandezi si britanici, Australia- puscariasii britanici, Africa - Franta, Germania, Italia, UK, Portugalia, Spania s.a.m.d.
"Prosperitatea" europeana este bazata pe crime impotriva umanitatii de cel putin 400 de ani incoace.
Ce se intampla acum in Orientul Apropiat nu este altceva decat a n-a cruciada. Pentru jaf (acum este petrolul), sub masca "libertatilor" de sub regimuri "autoritare". Ca faza cu religia nu mai tine, deoarece au reusit sa distruga si acest "stalp" al societatii. Si nu ma refer neaparata la crestinism.
Din pacate, cel putin in zilele noastre, arabii sunt luptatori slabi, o companie de sarbi, de exemplu (de ce n-a intrat NATO cu militari in Serbia ?!) poate sa rada de multe companii siriene .

originar spunea...

de acord, avem de a face cu o recolonizare; teritoriile alea au mai fost colonizate odata de Imperiul Britanic, apoi si-au castigat independenta si au devenit tari independente in sec. 20, acum istoria se repeta...
de acord si cu comparatia arabi- sarbi; aceasta este si parerea mea, ca arabii sunt slabi ca si luptatori; mai ales cand joci pe teren propriu, unde se presupune ca stii orice rau si ram..:)