marți, 5 iunie 2012

Siria, o reduta prea mica pentru un razboi atat de mare

Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de ingenuncherea regimului Assad din Siria.
NATO si SUA, in graba de a instaura un regim obedient in aceasta tara, trece peste formalitati si "revolutii" aranjate, si actioneaza tot mai fatis in declansarea razboiului civil in aceasta tara.
Noi si noi marturii vin sa confirme faptul ca crimele mult trambitate de agentiile de stiri occidentale si puse in carca regimului Assad sunt de fapt infaptuite de mercenari platit de cabala occidentala militarizata a NATO.



Cum se face ca rebelii din Siria si Libia sunt asa de organizati si inarmati, stiu sa conduca chiar si tancuri? Cine ii inarmeaza, cine ii ajuta, cu arme dar si  propagandistic ?
"When the rebels seized the lower checkpoint in the center of town and located next to the local police department, they began to sweep all the families loyal to the authorities in neighboring houses, including the elderly, women and children.

Several families of the Al-Sayed were killed, including 20 young children and the family of Abdul Razak. The people were killed with knives and shot at point blank range.

Then they presented the murdered [corpses] to the UN and the international community as victims of bombings by the Syrian army, something that was not verified by any marks on their bodies." 
Link

(de pe blogul De-civilizare)

Evenimentele se precipita si sfarsitul regimului Assad este aproape, timpul nu mai are rabdare. Se doreste izolarea Iranului, si ingenuncherea tarilor prietene acestuia.
Dupa ce operatiunea se va fi sfarsit in Siria, totul va culmina cu atacul la scala asupra capacitatilor militare iraniene, intr-o operatiune aventuroasa si care lasa loc multor semne de intrebare in ce priveste evolutia ulterioara a evenimentelor pe scena internationala.
Este posibil ca toate acestea sa aiba legatura cu oprirea sincronizata a economiei mondiale, cauzata de o criza financiara provocata de marile congolomerate bancare, premeditat (zic unii) sau nu.

2 comentarii:

Giafar spunea...

true

Giafar spunea...

Big Brother-ul lucrand fatis!