sâmbătă, 19 martie 2011

Sinistru: Jocul de carti " Illuminati"

Acest joc de carti, lansat in 1995, s-a dovedit a anticipa cu precizie "evenimente" ce au avut loc la multi ani dupa aceea, intre care cel mai important fiind cunoscutul Inside Job de la 9/11.
Uimitoare este si cronologia evenimentelor, care respecta intocmai evolutia istorica reala ulterioara.
Ce m-a lasat cu gura cascata insa, a fost la minutul 7:20, unde pt viitor era programat un mega-cutremur in Japonia, cladirea din imaginea de pe cartea de joc fiind ceasul din Tokio (ms pai mei pt info):
Ba mai mult, acele ceasului din Tokio prezentat in cartea de joc arata cifrele 11 si 3, adica data cand a fost lovita Japonia de mega-cutremur si tsunami: 11.03.11 - 11 martie 2011.
Ajung sa imi pun intrebari despre cat de "natural" a fost dezastrul din Japonia din zilele trecute, cu atat mai mult cu cat se discuta atat de mult pe net despre tehnologia HAARP de provocare a cutremurelor, ce are la origine descoperirile si inventiile lui Nicolae Tesla.


Sa fie oare viitorul omenirii programat chiar la milimetru in "laboratoarele" unei elite sinistre? Suntem doar niste cobai intr-un mega-plan malefic?
Viitorul ne va demonstra cat de curand.
Eu consider ca suntem co-creatori ai propriului Univers, deci o atitudine resemnata nu ne ajuta, dar e bine sa fim iinformati pt a putea evita capcanele ce ni se ascund in fata.

2 comentarii:

hidroizolatii spunea...

Un dezastru de neimaginat pentru Japonezi, dupa ce ca a fost aproape stearsa de pe harta zona Fukushima de acest tsunami urmat de zecile de cutremure, au mai aparut si radiatiile nucleare

ION-ALCHIMISTUL spunea...

Cutremurul din Japonia nu este natural nori ca aceia de pe cerul japoniei am vazut si pe cerul Romaniei cu ceva timp in urma si am mai vazut si instalatii asemanatoare cu cele HAARP.