miercuri, 7 iulie 2010

Amanita muscaria

6 comentarii:

Gab spunea...

As zice ca partea cu bautul de pipi nu e tocmai esentiala... eu n-as fi insistat atat de mult pe ea. In rest, sunt destul de interesat. Stiu de mult despre Amanita Muscaria, cu toate ca n-am avut inca ocazia sa consum.

originar spunea...

eu am avut ocazia, de vreo doua ori :)
inainte de a fi interzisa prin OUG din februarie anul asta; am ramas cu gura cascata; e ceva, nu stiu, e cu totul altceva, e ceva magic..chiar e dificil de spus in cuvinte; e parca o intrare in alte dimensiuni, atunci chiar realizezi, in ce nisa limitata ne complacem cu perceptia noastra zilnica asupra vietii, si ca totul e mental; ti se deschide parca conexiunea cu universul, cu divinul din tine; chiar pe cand am descoperit binefacerile ei , au interzis-o tampitii astia din guvern; eu am folosit varianta de pulbere concentrata de planta, deci nu planta bruta, efectiva; o comandam de pe internet, din USA, sunt o gramada de situri; cand am comandat din nou, mi-au confiscat-o baietii de la politia anti-drog, chiar daca atunci erau inca legale - prin ianuarie 2010, caci toate coletele ce vin de afara, sunt controlate , inainte de a-ti fi remise, iar cum asta era ceva suspect pt ei, nu prea stiau ce e si cu ce se mananca, au banuit ca sunt droguri, mai ales ca in plic mai era si niste kratom, iar la testul lor rapid ambulant (au un fel de reactivi intr-o trusa la purtator), kratomul a reactionat asemanator heroinei; au trimis marfa la laborator la Timisoara, si s-au convins ca nu sunt droguri, dar tot nu mi-au mai inapoiat marfa :) asta e; traim in democratie, nu ? :) poate s-au simtit si ei bine , au folosit-o ei :)

Gab spunea...

Oricum, dupa cate am inteles, creste in toate zonele putin mai friguroase (la munte, in cazul Romaniei). Singura problema ar fi sa le identifici in mod corect...

originar spunea...

da, e f important sa o identifici corect, sa nu nimeresti altceva, ca altfel mai dai si de dracu, te mai intoxici;
asa citisem si eu, ca e destul de frecventa in Emisfera Nordica.

originar spunea...

oirucm, sfatul meu, daca ai vreodata ocazia, merita experienta :)
dar recomandabil de la profesionisti, cum am comandat eu, de pe situri specializate, astia se pricep sa o ususce, sa o aleaga, sa o concentreze, etc.
acum, fiind interzisa, cam dificl cu comandatul; doar daca ai drum pe afara, de ex in Amsterdam; acolo vei putea insa sa experimentezi ciuperci si mai si, am citit ca Psylocibinele si alte soiuri sunt mult mai meseriase :)
ca fapt divers, se pare ca parti mari din Biblie au fost scrise sub influenta amanita muscaria; vezi The Pharmacratic Inquisition.

Gab spunea...

Mda... sunt o multime de chestii meseriase la care nu prea avem acces aici.

O sa ma uit la The Pharmacratic Inquisition cand apuc. Suna interesant.