joi, 15 noiembrie 2012

Imperiul American - o plaga planetara

"Principiul Puterii" - un documentar de sinteza ce merita vazut.

Dupa cum spune Chomsky in acest documentar si Grof intr-un interviu (si probabil multi alti oameni lucizi) anarhia a fost insidios asimilata haosului,violentei,atentatelor cu bombe, astfel incat oamenii sa-si caute iluzia de siguranta si confort in inchisorile psihice si fizice cladite de baietii destepti.

Cat despre documentar, poate ca ar fi fost bine daca inserau 15 minute si despre neocolonizarea din Balcani, mai ales ca avem exemplul elocvent in Romania, unde s-a ruinat agricultura ,industria si identitatea , dar avem presedinti marioneta si cumparam tot ce exportam , dar la preturi mai mari si cu fundita.

SUA este laboratorul de teste al ocultei mondiale, de unde toate "binefacerile" sclaviei capitaliste actuale sunt apoi exportate, sub masca globalismului, în întreaga lume.


Tratarea expeditivă a loviturii de stat din România anului 1989, chiar şi prin apelativul "stalinist" asociat lui Ceauşescu, arata totusi că producatorul nu stăpâneşte subtilităţile acestui subiect.
Ceauşescu poate fi considerat oricum, dar în  nici un caz stalinist, fiindcă tocmai distanţarea de politica agresivă stalinistă i-a atras "simpatia" temporară a occidentului, în anii '70, care s-a volatilizat, desigur, rapid, când acesta s-a trezit din euforie şi a realizat intenţiile murdare, globaliste, ale FMI şi Băncii Mondiale, care i-au băgat pe gât, sub masca prieteniei, credite împovărătoare,  o primă etapă a asasinării economice, în viziunea lui John Perkins, pe care-l veţi vedea şi în acest film.

Aparent, nu ne putem explica ilogica dezvoltare a unei Germanii revanşarde şi înarmată până-n dinţi, în numai 20 de ani, dintr-un imperiu german şi altul austro-ungar în ruine la 1918 şi în condiţiile drastice ale tratatului de la Versailles, fara a afla despre miile de tancuri şi camioane americane, „ambarcate” în nesfârşite garnituri feroviare,  care erau exportate în Germania.

Hitler, Goebbels, Himmler sau Goring păreau să se fi sinucis, convenabil,  iar alţii ca Ribbentrop sau Rosenberg sau Keitel fuseseră judecaţi aspru şi spânzuraţi ca nişte criminali în masă, ce şi erau - totusi. o pleiadă întreagă de foşti generali germani ajunsesera pe poziţiile postbelice de directori de corporaţii sau conducători de servicii secrete ca Reinhard Gehlen sau, de programe spaţiale americane, ca Werner von Braun.

Naivitatea omului simplu care, afland asta, si-ar fi pus speranta in INTERPOL, creată să ne păzească pe noi, muritorii de rând, de marii criminali, voiajori peste graniţe interstatale, se xplica prin lnecunoasterea faptului ca printre directorii INTERPOL s-au numărat şi  Otto Steinhäusl, Reinhard Heydrich, Arthur Nebe şi Ernst Kaltenbrunner, toţi generali SS în tinereţea lor zbuciumată.

S-a schimbat ceva în lume din 1945 şi până azi ? Nu.


Dacă veţi sesiza în film discursul nesimţit al lui Alexander Haig - general, fost secretar de stat al lui Reagan, şef de cabinet pentru Nixon şi Ford şi fost secretar general al NATO - ale cărui fapte vorbesc de la sine, prin implicarea sa directă în războaiele murdare din Malvine şi Liban, veţi realiza că imperialismul american este de-a pururea la apogeu.

Un alt argument ar fi asemănarea perfectă dintre US Patriot Act, al stupidului George W. Bush, concretizat în principal prin înfiinţarea Homeland Security şi Enabling Act al lui Hitler, din 1933,  care a condus la înfiinţarea Gestapo.

"Doctrina securităţii naţionale" - de fapt, o doctrină mafiotă, după cum susţine Noam Chomsky - contabilizează drept ameninţări directe, la adresa statului american, orice eveniment politic minor, desfăşurat într-o insulă uitată de Dumnezeu, ca Grenada de exemplu .

Singurul regim socialism din lume, cel chilian al lui Salvador Allende, care contrazicea flagrant doctrina războiului rece, fiind singurul rezultat din alegeri corecte, populare şi nu impus samavolnic, cu secera şi ciocanul bolşevicilor, a fost eliminat, fără cruţare, într-o lovitură de stat regizată de o stârpitură gen Kissinger.


De asemenea, este tratat in film pe larg cazul Guatemala, sau Iran, unde SUA au declansat razboaie si genocide devastatoare, prin intrigi , bani pompati in grupari de mercenari si propaganda mincinoasa.
Motivul? Simplu: in urma alegerilor corecte, prin care cetatenii acestor state, ruinati de spolierea resurselor nationale de catre coporoatiile anglo-americane, isi alesesera democratic lideri care voiau sa opreasca hemoragia de resurse, ce ajunsese la un nivel paroxisitic.
De exemplu, jumatate din suprafata agricola a Guatemalei ajunsese sa fie detinuta de o singura corporatie americana, in timp ce taranii localnici mureau efectiv de foame, ori, cum e cazul Iranului, unde aproape intreaga productie gigant de petrol era efectiv confiscata de anglo-americani.

Un alt nemernic, Robert McNamara, fost secretar al apărării sub Kennedy şi Johnson şi unul dintre principalii instigatori ai războiului din Vietnam, ne arunca  drept în faţă stupida lor "ordine răsărită din haos" masonica, şi considerându-l pe criminalul general Suharto ca pe un exponent mondial al unei administraţii în spiritul noii ordini. La fel si cu dictatorii impusi in Guatemala ori Iran, asa cum vedem in film.Datorăm banilor familiei sataniste Rockefeller apariţia unei monstruozităţi, IG Farben, singurul concern condamnat vreodată în istorie pentru crime de război, care, în loc să fie şters de pe faţa Pământului, practic a fost dezmembrat în firmele care-l şi creaseră iniţial:  BASF, Bayer, Hoechst.

Nu vă amăgiţi singuri că aceste maşinaţiuni criminale, au incetat, fiindcă tot lor le datorăm, astăzi, apariţia de vaccinuri şi aşa-zise medicamente, letale, şi, mai presus de toate, crearea celui mai bun instrument al politicilor eugenice, Codex Alimentarius, care derivă din practici alimentare asasine experimentate în imperiul austro-ungar între  1897 şi 1911, perfectate de criminalii nazişti de război, Fritz Ter Meer şi Hermann Schmitz.

Fritz Ter Meer, fost membru al consiliului de administraţie al IG Farben, administrator al lagărului Monowitz, un satelit al Auschwitz şi care a fost acuzat de decesul a 25.000 de prizonieri de război, prin muncă forţată la fabrica Buna Werke, judecat şi condamnat la Nuremberg, a fost eliberat după numai 3 ani şi numit preşedinte al Bayer AG.

Hermann Schmitz, fost administrator al BASF şi bun prieten cu Rockefeller-ii, preşedinte al IG Farben în tot timpul războiului, după numai 4 ani de închisoare este eliberat şi numit membru în consiliul de administraţie al Deutsche Bank din Berlin şi preşedinte onorific al Rheinische Stahlwerke AG.

De altfel, există numeroasă mărturii care-l plasează şi pe Karol Wojtyla Katz - cunoscut lumii ca papa Ioan Paul al II-lea şi recunoscut până şi de CNN ca fiind evreu, după mamă, desigur - în funcţia de chimist principal la IG Farben, responsabil de producţia de gaz Zyklon B pentru lagărele de concentrare şi care s-a refugiat sub pulpana ocrotitoare a unei organizaţii nu mai puţin criminale, biserica catolică, pentru a scăpa de acuzaţii.

Nu vă întristaţi, fiindcă nici actualul papă nu este mai breaz, ce-i drept, ca tânăr nazist, entuziast membru al Hitlerjugend .

Veţi avea surpriza de a vedea confirmat în film, un zvon aproape mitic, al împărţirii sferelor de influenţă, la conferinţa de la Yalta, în 1945, între Stalin şi buldogul cu trabuc, Winston Churchill, pe o simplă bucată de hârtie, pe care ţări şi popoare au fost hărtănite, la propriu, procentual.

Dacă vă va mira, cumva, atitudinea malefică a ducelui de Malborough, Winston Churchill, asta se poate explica prin faptul ca tatăl lui Winston Churchill, lordul Randolph Churchill, era unul dintre slugoii bine plătiţi ai Rothschilzilor.

Despre multe alte legaturi si increngaturi din randul elitei occidentale, persoane aflate in conducerea SUA si/sau in cea a unor mari corporatii ce au sustinut declansarea razboaielor si genocidelor in diverse tari ale lumii,  corporatii  care au impus agenda politcii externe militariste a Imperiului American, vedeti in acest film foarte documentat.


Imperiul from

Niciun comentariu: