duminică, 16 septembrie 2012

Soros someaza China sa tina in viata vechea escrocherie planetara

Soros dezvaluie planul dorit de elita financiara de pe Wall Street, al carui membru este: deranjat de acordurile bilaterale de clearing intre China si economiile emergente gen Brasilia, Argentina, etc, care elimina dolarul din tranzactiile economice mondiale in mod treptat, precum si investitiile chinezilor in commodities, in detrimentul achizitiei de bonduri americane, toate acestea ducand la decaderea economica a SUA pe plan mondial, Wall-Street-ul, prin vocea purtatorului lor de cuvant Soros, isi manifesta dezaprobarea fata de aceasta evolutie si ii propun, doecamdata cu frumosul, Chinei o cota mult marita in cosul valutar al FMI, doar-doar vor accepta sa mentina in viata actualul status-quo bancar mondial  fraudulos in schimbul unei felii mai mari.

Evident ca finalul va fi o China care a luat teapa, asa cum s-a intamplat ultima data la Bretton Woods, cand au fost pacaliti, ca apoi sa fie trasi in teapa prin renuntarea unilaterala a SUA la etalonul aur in 1971; iar daca chinezii nu vor accepta cu frumosul, vor fi fortati "cu biciul" sa o faca, pentru ca  puterea militara a NATO este de departe inca cea mai mare pe planeta.



7 comentarii:

Anonim spunea...

nu se potriveste cum vor comunisti chinezi; ori comunism ori capitalism ;ori una ori alta vorba rominului:

Dorin spunea...

E cam tarziu pentru escroci. Joaca s-a terminat. China a fondat o bursa de petrol pe 6 septembrie 2012 iar tranzactiile vor fi in alte monede decat dolarul. Iranul va face la fel in ciuda schelalaielilor corporatiste (si nu, nu va fi niciun razboi in Iran). Mai sunt de arestat cateva mii de mosi confuzi, dar asta se face repede (Bush jr. si Blair au fost deja condamnati de un tribunal international din Malayezia pentru crime de razboi.)

originar spunea...

ce te face sa crezi ca nu va fi un razboi in Iran? Israelul preseaza tare de tot SUA sa inceapa razboiul, e tot mai nerabdator..
Si apoi, in general politica SUA nu iese din logica militarista a razboiului rece, au aplecare deosebita pt a deschide noi focare si fronturi de razboi in lume, asa ca nu se vor da in laturi sa mai faca o diversiune pt a mai incolti China sau Rusia, mai ales, care le sta in coaste...
da, Bush a mai fost condamnat si prin Canada parca, anunl asta si-a contramandat o vizita pt o conferinta pe acolo, de teama sa nu aiba neplaceri...insa , totusi, din istorie stim, ca elita isi apara cozile de topor care au indeplinit functii cheie in statele occidentale si cu care si-a avansat agenda, incat ma indoiesc ca vor pati ceva , vreodata...

Dorin spunea...

Ca sa porti razboi iti trebuie bani. Tarile din grupul G5 si in special americanii nu mai au bani. Ministrul de finante japonez nu s-a sinucis ci a fost ucis pentru ca a refuzat sa mai prelungeasca escrocheria (deci s-a ajuns la disperare). O mare multime de dolari se intoarce in SUA (dar nu la guvernul SUA) pe masura ce tarile BRICS refuza sa ii mai foloseasca in tranzactiile internationale. Hiperinflatia este in acest moment inevitabila.
Escrocii incearca de vreo doi ani sa inceapa razboiul din Iran dar sunt forte mai presus de ei care ii impiedica de fiecare data.

originar spunea...

Interesant ce spui cu " sinuciderea" ministrului de finante japonez, parca citisem si eu la vremea aceea ceva de genul a ce spui tu...parca Benjamin Fulford dezbatea aspectele astea, si aveau logica pana la un punct.
Totusi, la ultima fraza m-ai dezcumpanit :) Cum adica "exista forte mai presus de ei"? La ce te referi? Daca preiei teoriile lui B. Fulford si scenariile lui referitor la aceste forte.. sincer , mie mi se par cam fanteziste si naive, de la un anumit punct incolo; asta daca nu te referi la altceva, si in cazul asta imi cer suze, dar te provoc sa detaliezi un pic :)

Dorin spunea...

Atat Fulford cat mai ales Wilcock descriu fenomenul. Recent un responsabil in domeniul nuclear din Japonia a declarat ca nu a avut loc o explozie nucleara catastrofala la Fukushima doar datorita "interventiei divine".
Nu suntem singuri in Univers si nu vom fi lasati sa ne autodistrugem printr-un razboi nuclear.

originar spunea...

da, banuiam ca asta o sa zici..am vazut in mare si ce zice Wilcock; dar asta suna ca si "nu ne va lasa Dumnezeu sa pierim"..au mai disparut si alte specii de vietuitoare - cu miile, ba chiar datorita rasei umane- si nu a intervenit nimeni; cu ce ar fi mai prejos o rasa de animale decat rasa umana? totusi, nu resping in totalitate ipoteza, e mai "intriguing" ... :)