marți, 11 septembrie 2012

11 ani de la 11 septembrie

Pentru ca se implinesc 11 ani de la sinistrul 11 septembrie, si deoarece o imagine face cat o mie de cuvinte, de data aceasta - cateva poze:

1. Asa-zisul atentat de la Pentagon:

Ba mai mult, pe langa ca spartura in Pentagon e mai mica cu mult decat un avion, nici nu a existat macar un centimetru de rest de avion ramas din cel ce s-a "prabusit": Nici o proba fizica din avioanele prabusite !!!

2.   Windsor Tower din Madrid, Spania,  a ars intens peste  20 ore.... si totusi nu s-a prabusit.



De altfel, niciodata, vreo structura de otel nu s-a prabusit datorita focului, nici inainte, nici dupa 11 septembrie. 
Dar, pe 11 septembrie, nu mai putin de trei turnuri s-au prabusit, in aceeasi zi, datorita "deteriorarii structurii ca urmare a focului"- conform rapoartelor oficiale.

3. Apropos de ignoranta: stiti ca doar 5% din populatia SUA stie ca la 11 septembrie s-au prabusit 3 turnuri, si nu doar doua?


4.  Din nou o poza de la WTC:




...dar, pentru a vedea lucrurile in context mondial....





P.S. Putina istorie nu ar strica, ca tot vorbim de 11 septembrie:

Tot pe 11 septembrie, dar in 1973, in Chile, generalul Pinochet, sustinut militar de SUA,  da o lovitura de stat, un puci prin care este eliminat presedintele ales de popor Allende.
Iata ce declara atunci Henry Kissinger, secretarul de stat al SUA:
""I don't see why we need to stand by and watch a country go communist due to the irresponsibility of its people. The issues are much too important for the Chilean voters to be left to decide for themselves."  Uau !
Pinochet ordona  lovituri aeriene impotriva palatului prezidential, iar activisti si artisti din toata tara sunt rapiti, torurati, ucisi. Pinochet transforma Stadionul National intr-un centru de detentie sinistru, gen Guantanamo .
Inegalitatea sociala si saracia explodeaza, tara este adusa in stadiu de plantatie de sclavi pentru o elita de 1%.
Peste 40,000 de chilieni cad victime ale terorii dictaturii de dreapta a generalului-marioneta a SUA.
Lumea nu a inceput la 11 septembrie 2001. Ci, pentru prima data in istoria lor moderna, americanii de rand au simtit pe pielea lor, violenta pe care SUA a impus-o in exterior inca de la infiintarea sa.
In Chile, SUA a omorat zeci de mii de oameni si a saracit milioane.
Aceasta nu a fost prima incursiune a SUA in promovarea terorismului international, si nici nu va fi ultima.
Statul securist SUA este un stat terorist si o plaga pentru omenire. Punct. 






Comparati acum cele doua fotografii, una de la  inscenarea 9/11, alta de la demolarea controlata a cladirii Buder din 1984:


                         

Observati cum cladirile au acelasi tipar al norului de praf.
       



"Razboiul impotriva terorismului" al lui Bush este un razboi al civilizatiilor lansat impotriva celor 1 miliard de musulmani si arabi; este mai ipocrit decat hitlerismul pentru ca isi neaga insistent continutul...
Cateodata, insa, esenta sa rabufneste la suprafata, cum a fost de exemplu chemarea lui Bush la cruciada, ori comentariile generalului Boykin despre Islamul satanic". Tarpley.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Bai fratilor, chestia asta cu teoria conspiratiei da bine, te face sa te simti "dastept". Una e sa arda o cladire chiar si 20 de ore si cu totul altceva sa intre un avion care, pe langa temperaturile generate de explozia carburantului, sa si reteze in mare parte structura metalica in dreptul etajelor respective. Nu mai molfaiti de-a gata tot ce vi se vara pe net !

Anonim spunea...

s-au prabusit precum castelele de nisip lovite de primul val, dar daca structura de otel era inexistenta , de fapt hotii de fier vechi o sustrasesera de pe santier inca din momentul construirii turnurilor, iar mesterii au trebuit sa improvizeze cu orice au gasit la indemana, crengi, cutii goale, sticle cartoane si orice material de umplutura, moda a fost preluata si la noi, un ditamai podul de piatra si beton proaspat inaugurat a fost demolat de apa imediat dupa inaugurare !

Synthesis spunea...

LA WTC se pare ca avioanele care "lovesc" cladirea au fost inserate artificial in montaje sau au fost holograme, sau altceva ce tine de razboi electronic. Sunt filmulete facute de amatori filmate din departare si din alte unghiuri pe care nu se vad avioane care "lovesc" cladirile.
Se pare ca turnurile au fost daramate de arme cu unde scalare (Tesla), un indiciu in acens sens ar fi deformarile structurilor din subsol ce seamana izbitor cu deformarile produse prin "lichefierea" obiectelor masive de metal prin efect Hutchinson!

originar spunea...

@Synthesis

Iata aici un film care confirma o parte din ce zici, cu falsul prin inserare de imagini pe calculator si difuzate apoi pe toate canalele.



originar spunea...

daca la filmuletul dinainte, se arata cum a fost editat fumul pe claculator, am avut in schimb o postare pe blog, in ianuarie 2010:
http://originar.blogspot.ro/2010/01/conspiratia-911-turnurile-gemene-nu-au.html

unde era un film documentar extraordinar, in care se arata ca inclusiv avioanele ce ar fi lovit turnurile gemene erau inserate in imaginile difuzate, deci tot ewditare pe calculator pt televiziuni, si ca de fapt nimeni nu a vazut live vreun avion care sa loveasca turnurile.
Din pacate, filmul resepctiv nu mai poate fi accesat pe livevideo.com. Nu stiu de ce...:)

Free Drive Ro spunea...

si care-i scopul? fara sceneta asta cu 9/11 nu puteau ataca Afghanistanul si Iraq-ul? ta-su lu Bysh nu l-a mai atacat si prin '90?
de ce era nevoie de toate prostiile astea?

PS: te cam contrazici aici "..pentru prima data in istoria lor moderna, americanii au gustat violenta pe care SUA a impus-o in exterior inca de la infiintarea sa.."
au gustat-o sau a fost sceneta?

originar spunea...

Nu stiu unde vezi cotradictia: ma refeream la oamenii de rand, natiunea americana, cetatenii obisnuiti.
Ei sunt nevinovati, si sunt la randul lor victime ale guvernului lor.
Hai sa folosim o exprimare mai fericita:" au simtit pe pielea lor"

jumahess spunea...

Free Drive Ro: scopul era sa-i sperie pe cetatenii americani si sa se simta atacati in tara lor, pentru a putea accepta mai usor actiunile de restrangere a libertatii individuale si a dreptului la libera exprimare. De exemplu daca propaganda hollywood spune ca in democratia americana poti sa spui ce vrei, dupa 11 septembrie poti fi acuzat de terorism daca ai un discurs sau un eseu in care vorbesti despre lupta activa impotriva unui guvern de care nu-ti place.

originar spunea...

"Bush's fraudulent "war on terrorism" is of course a war of civilizations directed against the 1 billion Arab and Moslem people in the world; it is more hypocritical than Hitlerism because it assiduously denies its own real content. In reality, the "war on terrorism" is a racist war against Arabs and Moslems today, with China and perhaps Russia as candidates for all-out attack at some later time. From time to time the real essence explodes to the surface, as in Bush's call for a crusade, or in General Boykin's comments on satanic Islam. Neocon radio talk show hosts like Michael Savage are more explicit every day, and it is they who service the belief structure of Bush's hard-core followers."
Webster Griffin Tarpley, "9/11 Synthetic Terrorism Made in USA"

originar spunea...

1984: Now unfolding at a location near you...

We have tolerated the war started on a false premise.

We have tolerated innocent people being held indefinitely and tortured.

We have tolerated the drone killings in far away lands.

Guess what?

WE'RE NEXT!

1. The NDAA Indefinite Detention of Americans without due process.

2. Aside from indefinitely detaining you without due process, the U.S. Government can now also assassinate you.

3. H.R. 347, the Federal Restricted Buildings and Grounds Improvement Act of 2011 allows prosecutors to charge anyone who enters a building without permission or with the intent to disrupt a government function with a federal offense if Secret Service is on the scene, but the law stretches to include not just the president’s palatial Pennsylvania Avenue home. Under the law, any building or grounds where the president is visiting — even temporarily — is covered, as is any building or grounds “restricted in conjunction with an event designated as a special event of national significance."

4. Within the next few years, we'll have 30,000 flying drones spying on Americans across U.S. cities, thanks to the new
H.R. 658: FAA Air Transportation Modernization and Safety Improvement Act.

5. The National Defense Resources Preparedness (NDRP), the peacetime martial law executive order.

http://www.stopndaa.org/

Three myths about the detention bill: http://bit.ly/t3czaS

The First Amendment Needs a Rape Kit: http://fff.org/comment/com1203l.asp

H.R. 347: Federal Restricted Buildings and Grounds Improvement Act of 2011: http://bit.ly/HR347

Goodbye, First Amendment: ‘Trespass Bill’ will make protest illegal: http://bit.ly/347HR

H.R. 658: FAA Air Transportation Modernization and Safety Improvement Act: http://bit.ly/658HR

30,000 Drones To Police U.S. Airspace: http://bit.ly/EyeInSky

Congress OKs 30,000 flying drones spying on Americans across U.S. cities: http://bit.ly/SkyEyeUSA

H.R. 3166: Enemy Expatriation Act: http://bit.ly/HR3166

The Enemy Expatriation Act and the NDAA: Due Process Destroyed? http://bit.ly/3166HR

The administration believes it is the President himself who is to be the judge, jury, and executioner: http://blog.tenthamendmentcenter.com/2012/03/demolishing-due-process/

Senator Barbara Boxer in Los Angeles, California, has authored Senate Bill 1813 that could empower the Internal Revenue Service (IRS) to prevent American citizens to travel outside the US if they owe back taxes. http://bit.ly/HZ5jEQ

"Who among Americans has realized that this is NOT the U.S. government any more??? It is the "once legitimate" government that has long been taken over by a fascist cabal!!!" ~ Dennis Mahoney