vineri, 30 iulie 2010

Testele nucleare de-a lungul timpului

Acest film reprezintă grafic pe mapamond locaţia şi data efectuării fiecărui test nuclear începând cu anul 1945 şi până în 1998.
Numărul total al testele nucleare efectuate pe pământ, subteran, pe mare, sub apă este de 2053 (până în 1998) şi sunt repartizate după cum urmează:
USA – 1032 teste (2 la Hiroshima si Nagasaki)
Rusia – 715 teste
Franta – 210 teste
Marea Britanie – 45 teste
China – 45 teste
India – 4 teste
Pakistan – 2 teste

sursa

miercuri, 28 iulie 2010

Scurgerea de petrol din Golful Mexic (BP oil spill ) si 9/11

Despre cum se fac si se spala bani din acest dezastru, si depsre cum e mintit poporul cu televizorul si cu agentiile guvernamentale in privinta toxicitatii aerului din zona.

marți, 27 iulie 2010

Organisme modificate genetic, cultivate pe scara tot mai mare in Romania

Criza financiara actuala, premeditata de Goldman Sachs si o mana de parteneri din Clubul de la Roma

Din nou despre marea pacaleala reusita de Wall Street: criza premeditata, creata de o mana de banci mari de pe Wall Street, apoi intimidarea Congresului pt a accepta "bailout"-ul TARP, planul de salvare a sistemului financiar (de fapt o gramada de bani pompati in cateva banci membre ale Clubului de la Roma, bani pe care acestea l-au folosit pentru...cumpararea altor banci mai mici sau concurente mari, la pret de nimic, datorita scaderii pretului actiunilor acestora la bursa).
Aici il avem pe reprezentantul lor cel mai de seama, "veteranul" Hank Paulson, si capcana in care a cazut Congresul USA, desi unii congresmani s-au cam prins de marsavie, dupa cum se vede in film, un senator spune vizavi de planul propus de Paulson :"It is not just our economy that is at risk, but our constitution as well".
Ca un fapt divers, Henry Paulson a vizitat in 2008 intalnirea Bilderberg, putin inainte sa inceapa marea distractie.
De asemenea, in 2007, Paulson si Bernanke le-a spsus congresmenilor si presedintelui Bush ca nu a realizat ca vine criza sub-prime, desi cu un an inainte fusese CEO la Goldman Sachs, unde au pariat impotriva pietei sub-prime.

luni, 26 iulie 2010

Din nou Goldman Sachs ...666... sau lucrarea Domnului?

La presiunea unui congresman american, care a cerut in Congres o marturie sub juramant din partea sefilor acestei "minunate" institutii ce face lucrarea Domnului pe Pamant, asa cum afirmau ei insisi nu demult, asadar in urma acestei marturii, Goldman Sachs admite ca o buna parte din banii primiti drept ajutor, "bailout", de la guvernul USA in toamna lui 2008, in contul actiunilor pe care le detinea la AIG, pentru a-i salva de la colaps, au fost sifonati in strainatate, pe la diverse hedge fund-uri si banci mai mici aflate sub tutela sau interconectate cu GS. Adica furt curat din buzunarul contribuabilului care a contribuit la salvarea "saracutei" gigant GS.
Intreaga poveste aici.

duminică, 25 iulie 2010

David Icke : "Cresterea economica" si sistemul economic

Sistemul economic- asasinul perfect al mediului inconjurator si al rasei umane, sistem care venereaza dumnezeul lumii moderne: "cresterea economica".
sistem deconspirat si dezgolit in toata hidosenia lui de catre cine altul , decat inegalabilul.. David Icke.
vizionare placuta:


Si in plus, un videoclip deosebit, dar care nu permite insertia in alte websituri, ci doar vizionarea pe youtube, numit Cel mai valoros discurs pt umanitate:

duminică, 18 iulie 2010

Poruncile omului modern

Rotschild , petrolul si romanii

Pornind de la o stire de pe hotnews, si luand la cunsotinta si de stirea Reuters, aflam cum Nathaniel Rotschild si familia sa, au jucat o carte dubla, mergand pe mana ambelor adversare (Romania si Ucraina) in lupta pt castigarea platoului continental al Marii Negre. Asta, inaintea deciziei de la Haga, pentru a fi siguri de victorie indiferent de sentinta Curtii.
In Ucraina, JNR EIL (o companie a respectabilei Familii Rotschild), printr-un parteneriat cu Vanco International, a batut palma cu guvernul ucrainian.
In Romania, acelasi Vanco Intl- USA castiga dreptul de exploare al platformei Marii Negre, in asociere cu Luk Oil- Rusia. (Trăiască prietenia între popoare :))
Indiferent cine ar fi câştigat procesul, Vanco International era acolo.

sâmbătă, 17 iulie 2010

How To Defeat Our Controllers Without Firing A Shot

"For ages, Man has been told he is powerless against the circumstances of his world. Things happen, purely by chance, and there is nothing that we can do about the causes or effects of these things.

THIS IS A LIE. THE TRUTH IS AS FOLLOWS:

YOU CREATE YOUR "REALITY".
THOUGHT CREATES THE EXPERIENCE.
THE THOUGHT IS THE ATTRACTION.

THOUGHT is the RULER OF THIS DIMENSION! WE HAVE BEEN TRAINED NOT TO THINK, BUT TO FOLLOW. IT IS TIME TO THROW OFF THE SHACKLES THAT BIND OUR GREATEST POWER, OUR DIVINE GIFT -- THE ABILITY TO CHANGE OUR REALITY AT WILL.

Due to The Law of Attraction ("like attracts like"), whatever we desire in our heart, whatever we focus our minds upon, is what...will...be. If we think that we are going to be a victim, or unhappy, or unloved, or preyed upon, or helpless, etc., these things will happen as sure as night follows day. But if we concentrate on being victors, being happy, loved, unassailable, courageous, etc., these things also, will come to pass!

What has to happen is that you have to BELIEVE IT. DON'T DOUBT YOURSELF! BELIEVE IT! KNOW IT! RE-AWAKEN THE POWER WITHIN YOU THAT YOU'VE HAD ALL ALONG!

WE, all Souls experiencing as humans on this planet, have created this scenario for ourselves. WE have placed these monsters at the heads of our governments. WE have attracted the off-world beings that control these human monsters. WE have brought ourselves to the brink of subjugation and destruction. WE have to accept our responsibility for this and forgive ourselves. For now, at this time, on this placement, it is WE who have the power to end it and defeat The Dark Brotherhood once and for all!"

miercuri, 14 iulie 2010

Cum musca presa momeala bancherilor

Un articol amuzant citit astazi. Nu pot sa trec peste el, fara sa specific de ce.
Zice acolo, pe hotnews:
"Profiturile sistemului bancar in 2009 au coborat la 200 milioane de euro, de la 1,2 miliarde de euro, cat reprezentau profiturile sistemului bancar in 2008."
..si acum, partea amuzanta, de fapt minciuna:
"Motivul acestei scaderi consistente (n.a. a profiturilor bancilor) este evident contractia activitatii economice, care a dus la disparitia multor companii, "
hahahaha
Ce ma mai face sa zambesc; jurnalistii au scris articolul fara nici o logica: pai tocmai contractia activitatii economice s-a produs din cauza problemelor din sistemul bancar, i-a luat valul si au inghititit galusca pe care le-o vara pe gat bancherii; au pus carul inaintea bolior.
Deci: stimatilor, sistemul bancar, acest joc piramidal, acest Caritas al cifrelor, este putred, falimentar, si va colapsa cat de curand, indiferent cat vor incerca politicenii prin intermediul guvernelor sa il salveze, pompand bani creati din nimic in el, si fraierindu-ne pe noi sa platim acesti bani ulterior prin impozitele si taxele pe care ni le va lua si munca pe care ne-o confisca .
Le urez colaps spectaculos ;)

marți, 13 iulie 2010

Monsanto: prima amenda

Amenda de 2.5 milioane de dolari pentru vanzarea de bumbac modificat genetic
Grupul agro-chimic Monsanto va trebui sa plateasca o amenda de 2,5 milioane de dolari pentru vanzarea neautorizata de bumbac modificate genetic, a anuntat Agentia pentru Protectia Mediului (EPA). Aceasta este cea mai mare sanctiune de acest tip.

Firma a lansat doua soiuri de bumbac modificat genetic pentru a rezista la insecte, Bollgard Monsanto si Bollgard II, desi EPA a interzis in mod specific aceste culturi. Compania a vandut bumbacul in perioada 2002 - 2007, conform Le Monde.

Cultivarea bumbacului modificat genetic pentru a-si produce propriul pesticid este interzisa in 10 regiuni din Texas. EPA nu vrea ca insectele sa devenina rezistente la aceste produse.

Cele doua soiuri de seminte de bumbac contin pesticide numite "protectie incorporata in plante", inclusiv bacteria Bacillus thuringiensis, care este unul dintre cele mai utilizate insecticide in agricultura ecologica.

duminică, 11 iulie 2010

Avionul polonez doborat de "ceata artificiala"

Daca tot suntem pe 11, atunci hai sa vorbimm putin de avioane (vezi 9/11)
Autorităţile poloneze anchetează dacă "ceaţa artificială" ar fi putut provoca accidentul aviatic din aprilie, care a dus la moartea preşedintelui Lech Kaczynski şi a altor 95 de persoane. Avionul s-a prăbuşit pe când încerca să aterizeze pe aeroportul din Smolensk pe o ceaţă deasă. Ceaţa, care s-a intensificat rapid înainte de sosirea avionului, a redus vizibilitatea la sub 200 m, mult sub minimul recomandat de 1000 m.

Polonia doreşte acces la fotografiile prin satelit ale SUA, care ar putea arunca o nouă lumină asupra condiţiilor meteo din timpul accidentului, scrie ziarul polonez Gazeta Prawna.
Procurorii doresc să fie ajutaţi de experţi americani să afle dacă "există capacitatea ştiinţifică şi tehnică de a genera ceaţă artificială". Experţii polonezi încearcă să stabilească cauza tragediei, iar ceaţa artificială este una dintre variante.

Anchetatorii polonezi mai doresc ajutorul SUA pentru a stabili dacă cineva ar fi putut influenţa instrumentele avionului de la distanţă şi orice informaţii culese în ziua de 10 aprilie. Polonezii vor să descopere dacă serviciul de informaţii al armatei americane a înregistrat conversaţiile de pe telefonul satelit al avionului, ca parte a reţelei de monitorizare a semnalelor NATO.

Teoria conspiratiei este alimentata si de faptul ca procurorii militari polonezi au dezvaluit, in urma cu o luna, ca centrul meteorologic nu ar fi informat pilotii despre ceata de la Smolensk si nu a urmat procedurile standard legate de conditiile meteo, potrivit "Rzeczpospolita".
Echipajul Tupolevului a primit un raport meteo la ora 7.27 a.m., care descria starea vremii din urma cu peste doua ore (ora 5.00 a.m.). Conform acestui raport, conditiile meteo si vizibilitatea in Smolensk erau bune. Un raport privind faptul ca vizibilitatea a scazut la 500 de metri a fost trimis pilotilor de-abia la ora 8.25. Echipajul nu a confirmat, insa, primirea acestuia. Avionul prezidential trebuia sa aterizeze la Smolensk la ora 8.23 a.m., insa ora 8.41 - la care un jurnalist polonez a trimis un sms catre redactie - este considerata ca, foarte probabil, ora prabusirii.

sursa

joi, 8 iulie 2010

Fuga de vindecare

In anii ‘70, popularitatea de care se bucura iarba si practicarea frecventa a fumatului ierbii au resuscitat interesul pentru utilizarea medicala a acesteia. Pacientul bolnav de glaucom Robert Randall a descoperit faptul ca iarba ajuta la scaderea presiunii intraoculare si a dat in judecata, cu succes, guvernul federal pentru dreptul de a se aproviziona legal, dupa ce, in 1975, fusese arestat pentru cultivarea canabisului. Rezultatul a fost infiintarea programului Compassionate Investigative New Drug, care inca mai distribuie marijuana catre sapte pacienti supravietuitori.

Incepand din 1978 si pana in 1988, 34 de state au aprobat legi permisive privind utilizarea canabisului medicinal. Avantul a fost domolit de curentul anti-marijuana al epocii lui Reagan. NORML si Randall au atacat interdictia federala a canabisului medicinal din 1970. In 1988, Francis Young, un judecator administrativ al DEA, a decis ca medicii ar trebui sa poata prescrie marijuana, pe care o numeste “una dintre cele mai sigure substante active terapeutic cunoscuta de om”, DEA i-a respins decizia.

In anii ‘80, odata cu raspandirea virusului HIV, homosexualii au descoperit ca marijuana stimuleaza pofta de mancare, ceea ce ii ajuta sa reziste “sindromului de epuizare” pe care-l da SIDA. In 1991, in San Francisco, Dennis Peron, un vechi dealer si militant pentru drepturile homosexualilor, a reprezentat avangarda pentru legalizarea marijuanei medicinale, dupa ce iubitul sau a murit de SIDA.
Sute de bolnavi de SIDA s-au inscris in programul Compassionate IND (Investigational New Drug), drept pentru care presedintele Bush a interzis inscrierea unor noi membri dupa 1992.

Roata s-a intors in 1996, in California, atunci cand Peron si alti militanti au lansat Propunerea 215, o propunere de lege care permitea folosirea si cultivarea de catre sau pentru pacienti care aveau recomandare medicala. Initiativa Washingtonului din anul 1998 a primit 69% din voturi, insa a fost anulata de Congres).

luni, 5 iulie 2010

2012: Game over or game on?

"... The whites too shall pass; perhaps sooner than all other tribes. Contaminate your bed and you will one night suffocate in your own waste. But, in your perishing you will shine brightly fired by the strength of the God who brought you to this land and for some special purpose gave you dominion over this land and over the red man. That destiny is a mystery to us." ~Chief Seattle, 1854

"I think that the planet communicates with us empathically and alters our culture to meet its needs. I take intelligence to be a transhuman planetary loop of a highly complex and subtle kind."-Theodore Roszak, author of The Voice of the Earth: An Exploration of Ecopsychology
-------
Prepare for solar storms, climate changes, and a pole shift into an Ice Age: The warnings came from every corner of the globe in the form of mythology not just NASA.

William Gaspar, M.D. in Taos, New Mexico counseled a decade ago, "The Ankh symbolizes the North polar axis shift or the movement of the ‘Tree.' When the Cosmic Tree stands tall and becomes stable, then we can celebrate the renewal of life, the creation of a New World in essence. The [World] Tree itself becomes the tool of the creator to allow renewal of all life forms after the fire, earthquakes, absence of the sun in the sky from volcanic ashes, and the flood subsides."

Of course, we were also warned by the shamans not to clear-cut the canopy forests and vines in the jungles of the Amazon to raise the cattle for cheeseburger corporations. For these green fields were the living lung bronchioles of the earth. Yet we ignored the indigenous wisdom keepers when they counseled that we were spiritually barking up, as well as scientifically stripping down, the wrong tree: The World Tree.