duminică, 8 august 2010

De la hipresensibilitate la inalta sensibilitate

Multi oameni sant hipersensibili. Ei nu pot sta in zgomot, agresiune si nu rezista pasului grabit al societatii moderne.
Adesea, ei sufera de adectiuni psihosomatice si insomnie. Altii se bucura cand merg la o petrecere de familie, dar pentru ei aceasta este chiar o corvoada. Facand ceea ce pur si simplu pentru altii pare normal, pentru acestia adesea acest lucru inseamna un dezastru. Ca si copii, ei sunt adesea neintelesi si sub-apreciati. Deoarece este greu pentru ei sa se afirme si pentru ca ei viseaza cu usurinta, scoala este dificila. A construi o cariera si a avea succes conform standardelor societatii, adesea nu functioneaza pentru ei.
Ei, mai mult sau mai putin, stau la marginea societatii. Participarea la activitati principale este epuizanta.
Datorita acestor lucruri, imaginea lor nu este foarte pozitiva ; ei adesea se simt inferiori si nesiguri. Gandurile lor sunt posomorate si se pot repeta la nesfarsit. Desigur, aceasta imagine este cumva ca o caricatura. Totusi, multi oameni se vor recunoaste partial in aceasta descriere. Sa ne concentram acum pe cateva trasaturi pozitive ale oamenilor hipersensibili.
Ei apreciaza pacea si linistea si doresc sa traiasca in armonie cu prietenii lor umani. Ei sunt sensibili la frumusete , in special la frumusetea naturii. Ei
sunt foarte empatici si deschisi catre spiritual. Au o imaginatie bogata. Spre propria lor surpriza, oamenii care au necazuri sunt atrasi spre ei si vin la ei pentru ghidare. Ce se intampla cu acesti oameni? Raspunsul este ca ei nu sunt doar hipersensibili, ei sunt inalt senzitivi. De fapt, ei sant ingeri deghizati.

CE ESTE SENSIBILITATEA INALTA?
Fiecare fiinta vie emite o anumita vibratie sau aura : florile, soarele, oamenii, animalele, plantele si deasemenea societatea umana, in general. Voi sunteti inalt senzitivi, cand vibratia voastra, aura este mai rafinata si mai delicata decat vibratia societatii umane. Imaginati-va un inger radiant, minunat descinzand din cer, pentru a fi nascut intr-un corp uman , intr-o metropola moderna. Ingerul intampina greutati in a se descurca cu zgomotul, cu haosul si uratenia lumii din jur.
Unde este serenitatea si frumusetea naturii, unde sunt florile? Unde este profunda cunoastere interioara, sensul unitatii cu cosmosul? Ingerul se simte distrus si alienat. Lumea din jur nu il hraneste si nu-l recunoaste ( pe el sau pe ea). Ingerul incepe sa gandeasca ca este ceva in neregula cu el si devine trist si intra in depresie. Deoarece el nu se mai simte acasa aici, el se retrage si tanjeste vag spre o alta realitate. Oamenii de langa el il considera un visator care nu vrea sa faca fata faptelor vietii. Lumina ingerului se diminueaza.
Unde era un inalt senzitiv la inceput, el devine acum un hipersenzitiv. Va puteti intreba de ce acest inger s-a incarnat pe Pamant.
Multi ingeri s-au incarnat pe Pamant si fiecare inger are propriul sau motiv sa fie aici. Exista asadar un motiv general : sa ajute Pamantul. Prin prezenta tuturor acestor ingeri, societatea umana ca un intreg, castiga in lumina si senzitivitate. Prezenta angelica creste vibratia lumii. Aceasta se intampla in special cand ingerii isi amintesc cine sunt ei si atunci cand increderea in sine este restaurata. Atunci lumina lor va straluci cu adevarat.

ACUM IMAGINATI-VA CA SANTETI UN ASEMENEA INGER
Ce puteti face pentru a deveni radiant din nou, pentru a va transforma hipersenzitivitatea in inalta senzitivitate?

PASUL NR.1 - REALIZATI CA SUNTETI UN INGER
Realizati ca sunteti un inger si sa nu va fie frica sa aratati asta. Credeti in propria voastra lumina , in abilitatile voastre creative si invingeti frica de a va arata. Acesta este primul pas. Cum faceti asta? Este important sa va conectati la spiritual.

Vedeti lumea dintr-o perspectiva spirituala, amintiti-va taramul fara timp al iubirii si fumusetii din care proveniti si caruia ii apartineti. Voi ati tinut legatura intotdeauna cu aceasta relitate subtila, eterica. Acum, faceti un alt pas si credeti cu adevarat ca acesta exista. In momentul in care va conectati cu el, voi intrati deasemnenea in legatura cu propriul vostru miez interior si incepeti sa realizati cine sunteti cu adevarat.
Va amintiti ca constiinta voastra este eterna si ca aceasta este o magnifica sursa de lumina si creativitate. In momentul in care va simtiti o parte din aces alt taram , care este casa voastra adevarata, judecata ca societatii umane asupra voastra devin mult mai putin o greutate pentru voi. Voi realizati ca sederea voastra aici este doar temporara si ca aceasta societate haotica si agitata va disparea intr-o zi si va face loc pentru o societatea mai plina de pace , armonioasa si fericita.

Ce gandeste aceasta societate despre voi si ce asteapta de la voi nu mai este important. Mai important este ce faceti voi aici, cum va veti manifesta lumina in aceasta lume . Prin a va simti adevarata voastra origine , va veti radia propria voastra lumina.
Lumina este creativa si transformatoare. Veti observa ca mediul vostru va incepe sa va raspunda diferit. Viata va curge mai usor si oamenii va vor lua mai in serios. Voi ati facut un prim pas fundamental in tranzitia de la hipersensibilitate catre inalta senzitivitate.

PASUL NR. 2 - DEVENITI CONSTIENTI DE ENERGIA VOASTRA MASCULINA

Voi sunteti capabili sa daruiti cu adevarat propria voastra lumina altora , doar daca sunteti capabili deasemenea si sa nu o daruiti. Daca nu puteti spune "nu" oamenilor, "da-ul" vostru nu are nici un sens. Invatand sa impuneti limite si stati ferm este crucial. Daca nu faceti asta, energia voastra curge intr-o mila nesfarsita si va veti simti permanent slabi si epuizati.

Pentru a preveni ca aceasta sa se intample, aveti nevoie de a intra in legatura cu energia masculina. Multi oameni care sunt inclinati catre
spiritual, au o imagine negativa despre energia masculina. Aceasta este asociata cu violenta, opresiunea si agresiunea si nu este considerata a fi spirituala.

Ca un rezultat al acestei atitudini negative , multi dintre cei cu inclinatii spirituale si oameni hipersensibili se simt fara putere si incapabili sa stea ferm. Solutia este sa inteleaga ca nu este nimic in neregula cu energia masculina ca atare; este vorba despre dezechilibrul intre masculin si feminin care cauzeaza problema.

Cand privesc energia masculina ca fiind inferioara, multi oameni isi slabesc propia lor putere. Aceasta se intampla in mod special la femeile sensibile. In special cand treceti printr-un proces de crestere spirituala este de prima importanta sa va conectati cu energia voastra masculina. Si in curand, asa cum faceti pasul nr.1si deveniti mai constienti de cine sunteti voi cu adevarat, va veti distinge voi insiva energetic fata de mediul vostru. Lumina voastra va fi observata. Aceasta va atrage catre voi ceea ce eu numesc energia "vampirilor".
Acestia sunt oameni sau alte entitati , de exemplu organizatia unde lucrati, care se vor hrani cu energia voastra. Ei va vor priva de energie , fara a va da nimic in schimb. Daca nu sunteti capabili sa va protejati intr-un asemenea mediu, va veti bloca. La acest punct, trebuie sa va folositi energia masculina. Imbratisati partea masculina din voi, barbatul vostru interior si aveti incredere in el.

Lasati-l sa ia forma unei sabii in mana voastra , care serveste ca granita intre voi si tot ceea ce va priveaza de energie. O capcana comuna in folosirea sabiei energiei voastre masculine in mod eficient este notiunea de egalitate:" Noi toti suntem egali si asadar, nu m-as putea distinge fata de altii si impartasesc ceea ce am cu ei". Ideea de egalitate este corecta pana la un punct.
La nivel de suflet noi toti suntem egali. La nivelul manifestarii, asadar, noi nu suntem. Cativa oameni sunt mai capabili sa lase lumina lor interioara sa straluceasca , decat altii. Prin a nu recunoaste acest lucru, noi dam energia vampirilor, de buna voie.

In special oamenii care radiaza multa lumina si care au mult de daruit, ar trebui sa se protejeze. Fiti constienti cui dati energia voastra. Nu oricine este pregatit sa primeasca ceea ce aveti voi de oferit. Nu lasati ca cel mai pretios dar al vostru sa fie absorbit de catre oameni sau organizatii care nu se potrivesc vibratiei voastre. Folositi-va energia masculina pentru acest scop.

PASUL NR. 3 - REALIZATI CA MAMA PAMANT ESTE PRIETENA VOASTRA

Multi oameni hipersenzitivi simt rezistenta fata de faptul de a trai pe pamant. Aceasta rezistenta are legatura pe de o parte cu faptul ca ei nu se simt acasa in societatea moderna. Energia societatii nu li se potriveste si ei se simt indepartati de aceasta. Ei vor sa plece ; ei isi amintesc subconstient de mostenirea lor spirituala si tanjesc sa fie din nou "acasa".

Ei doresc sa se intoarca in pacea si armonia taramurilor ceresti , care sunt intr-un mare contrast cu zgomotul, frica, agresiunea si anonimitatea
societatii umane a zilei prezente. Pe langa acest motiv de a simti rezistenta traind pe Pamant, oamenii senzitivi au deasmenea intuitii despre cee ce s-a intamplat in vietile lor trecute de pe pamant. Adesea ei poarta amintiri despre razboi, persecutii si alte forme de agresiune. Ei isi amintesc, incercand sa fie buni si sa faca bine pe Pamant , fiind violent respinsi de catre acesta.

Pentru a invinge rezistenta de a fi aici este important sa distingeti intre energia societatii umane si energia Pamantului insusi. Pentru a face asta, gasiti un loc minunat in natura. Mergeti acolo la sfarsit de saptamana, cand este liniste.

Simtiti energia locului, serenitatea si pacea. Deschideti-va inima catre acest loc din natura si simtiti toate energiile prezente acolo. Pe langa voi, acolo se
afla spiritele naturii, cum ar fi zanele si spiridusii, care lucreaza indeaproape impreuna cu Pamantul. Acum simtiti Pamantul insusi.

Acesta este Pamantul pentru care ati venit, Pamantul care va este accesibil si care doreste sa va sustina. Deschideti-va inima catre energia si iubirea sa. Prin intrarea in aceasta conectie cu Pamantul, voi sunteti capabili cu adevarat sa va ocupati locul si sa va straluciti lumina in aceasta lume. Voi sunteti capabili sa schimbati lumea si sa o faceti mai frumoasa. Exista un loc pentru voi
pe Pamant unde va simtiti acasa. Acest loc va deveni un far de lumina care transforma lumea din jurul vostru. Oamenii hipersensibili se ascund de lume. Oamenii inalt senzitivi radiaza lumina liber spre lume.

PASUL NR. 4 - fOLOSITI-VA ENERGIA VOASTRA FEMININA PENTRU A DEVENI CHIAR SI MAI SENZITIVI

Enegia voastra feminina poate face diferenta intre a va fi frica de cineva si a iubi pe cineva. Aceasta va da posibilitatea sa priviti dincolo de masca pe care o poarta cineva si sa ii vedeti vulnerabilitatea. In inimile noastre , noi toti suntem buni.
Dumnezeu este in inima oricui. Voi puteti folosi energia feminina din interior pentru a deveni si mai senzitivi , sa va folositi empatia pentru a intelege cu adevarat cum este sa fii in pantofii altei persoane. Intelegandu-l pe celalalt din interior, va poate ajuta sa intrati in perspectiva remarcilor lor care ranesc sau a comportamentului ofensiv. V-ar ajuta sa renuntati la asta.
Acest lucru devine posibil cand energia masculina din interior este destul de puternica sa protejeze partea voastra feminina. Cand suntem raniti prin
ceea ce ne spune o alta persoana, noi adesea nu suntem raniti de cuvintele in sine, ci de propria noastra interpretare supersensibila a acestor cuvinte.

Adesea oamenii nu doresc sa ne dea la o parte, ci vor mai mult sa scape de ceva care nu va ataca personal. Energia voastra masculina va poate ajuta sa nu luati lucrurile in mod personal . Energia voastra feminina va ajuta sa simtiti ce se intampla cu adevarat in cealalta persoana. Prin folosirea darului feminin al senzitivitatii, noi vedem cum o multime de lumina in acest intuneric din jurul nostru. Devenind chjiar si mai senzitivi , noi facem un pas catre inima prietenilor nostri umani, care sunt adesea mai calzi si mai luminosi decat ne gandim.

Prin observarea luminii din inima altuia, aceasta lumina va arde mai puternic. Devenind chiar si mai senzitivi , aceasta lucreaza in doua directii : nu numai ca are un sens mai profund a cine este cealalta persoana, ci ca ei, deasemenea, ajung sa stie mai bine. Ei simt ceva senzitiv, cald si minunat in voi, ceea ce nu au observat inainte ; prin a recunoaste cealalta persoana, ei va recunosc pe voi.

Iata cum incepeti sa va simtiti acasa pe pamant.

A FI UN INGER INSEAMNA SA FII ECHILIBRAT

Fiecare fiinta umana daruieste si primeste. Pentru a fi sanatos fizic si spiritual, noi trebuie sa fim in echilibru cu mediul nostru. Curgerea daruirii si a primirii trebuie sa fie echilibrata. Din momentul in care noi radiem mai multa lumina noastra, facem tranzitia de la hipersenzitivitate si devenim ingerul care suntem si curgerea daruirii creste. Energia pe care o emanam in afara, in lume , doreste sa se intoarca inapoi la noi, sub forma de abundenta fizica.

Acest lucru cauzeaza probleme pentru multe fiinte senzitive. Oamenii hipersensibili adesea nu cred ca viata poate fi minunata, bogata si abundenta pentru ei. Ei simt ca nu ar fi corect, ca ei nu merita abundenta si asadar, ei blocheaza curgerea primirii care doreste sa vina catre ei. Traditiile religioase care va invata ca este mai bine sa dai decat sa primesti sau ca este pacat sa te bucuri de tine insuti, sustin aceasta line a gandirii.

Frica si indoiala tin departe abundenta naturala care doreste sa vina in calea voastra. Fiti atenti la asta. Verificati daca sunteti intr-devar deschisi la ceea ce universul ar dori sa va daruiasca, la toata iubirea care este acolo pentru voi.

Atata timp cat nu spuneti "da" la ceea ce univesul doreste sa va trimita pe calea voastra , voi nu spuneti cu adevarat "da" pentru voi insiva. Rostiti
un "da" cu voce tare pentru voi insiva , pentru totalitatea voastra. Acceptand curgerea primirii in viata voastra , va deveni ceva
natural pentru voi.
sursa

Niciun comentariu: