marți, 14 august 2012

Daca votul ar conta, s-ar interzice prin lege.

Emisarul Licuriciului cel Mare, Lumina de la Apus, Steaua Calauzitoare, Pavaza Democratiei, Alfa si Omega Statului de Drept, Adevarul Suprem al Pietei Libere, Mama Omida si Dumnezeu pe Pamant, adica SUA, considera ca daca poporul roman a votat e fix un cacat. Asta nu are legitimitate, dom'le. Ca asa a hotarat Licuriciul. 

Sincer, URSS cred ca erau mai cinstiti, aia macar actionau "pe fata", dar ne dadeau ceva in schimb: aveam produse de larg consum ff ieftine sau gratis, pe cand Licuriciul ne "suge " de resurse, ne iau perlele economiei pe gratis, ca sa ne "salveze" economia , sa le "maximizeze" profitul ( caci decat cu profit mic dar la stat, deci al romanilor, mai bine cu profit mare dar ale Licuriciului, adica pt noi canci), asa ca acum platim gazul, energia electrica si mancarea de ne iese pe nas. Cu toata dezaprobarea unora, eu am ajuns sa ii prefer pe rusi. Am zis-o !

"Philip Gordon a fost de acord că referendumul din 29 iulie are o ”legitimitate îndoielnică” și l-a asigurat pe Traian Băsescu de întregul sprijin al Statelor Unite pentru respectarea ”legii, a democrației și instituțiilor independente din România”.

Sursele diplomatice de la București au afirmat că întâlnirea a fost „cordială”, departe de cea tipică unei misiuni de informare , așa cum era anunțată vizita emisarului american."





Niciun comentariu: