duminică, 31 martie 2013

Invitat la o emisiune pe tema gazelor de sist

Fiind intitiatorul protestului in strada de pe 4 aprilie de la Arad, impotriva exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice - o metoda extrem de toxica ( iar 4 aprilie este ziua nationala anti-frack) - am fost invitat in calitate de activist de mediu, alaturi de organizatorii protestului din Timisoara la o emisiune in direct la postul regional West TV, unde am dezbatut si polemizat pe subiectul gazelor de sist, alaturi de un specialist in geologie, profesor universitar de la Universitatea de Vest Timisoara, si de directorul Casei de cultura din Curtici( zona unde s-au concesionat perimetre pt explorare). Emisiunea, integral :

luni, 18 martie 2013

UE isi arata tot mai mult fata hidoasa: azi, Cipru

''Cu scopul de a îşi reduce participarea la acest împrumut, după ce Nicosia a solicitat 17 miliarde de euro, creditorii i-au cerut să instituie o taxă excepţională, în cuantum de 6,75% asupra tuturor depozitelor bancare în valoare de până în 100.000 de euro şi de 9,9% pentru cele ce depăşesc acest prag.
  Aceste prelevări, menite să colecteze 5,8 miliarde de euro, vor fi aplicate tuturor persoanelor rezidente pe insulă. ''

Se trece cu vederea insa cel mai important lucru ... toti detinatorii de bonduri au fost salvati, chiar cei care trebuiau sa-si asume riscul.

ACTIUNEA RESPECTIVA SE NUMESTE FURT!

Iote bre !
Modificarea unilaterala a contractului de depozit ?
Proprietatea nu mai e sfinta ? Sau e sfinta doar daca au unii de luat ?

Deci tot pulimea turmelor tine spatele cu nota de plata ... este un precedent acum..
Ce se intampla in Cipru inseamna ca oricand, in Romania, statul ne poate lua bani ca sa-i salveze pe bancheri. Mai bine la saltea!

Asa se fura in UE. Bruxelles ordona si statul cipriot se pregateste sa fure din conturie oamenilor ziua in amiaza mare. Asta este statul de drept european. Cand bunurile oamenilor devin ale statului peste noapte. Asta ca sa salveze niste banci private !!!
Si se mai plang ipocritii astia de europeni ca fura rromii sau romanii. Cel putin rromii nu se lauda cu statul de drept si unii fura de saracie.
Ce mai urmeaza pentru salvarea unor banci private care ar trebui intr-un capitalism si democratii adevarate sa dea faliment? Sa intre statul in casa cu politia si sa caute banii sub saltea? Sau se li se ia masinile din parcare?
What country is next?

Cand bancile au PROFIT atunci sant PRIVATE si directorii iau comisioane de milioane. Cand sant pe PIERDERE atunci trebuie ca STATUL sa se imprumute pentru a le salva de FALIMENT.  In cativa ani banca revine pe PROFIT ,directorii isi iau din nou COMISIOANELE iar POPULATIA statului respectiv PLATESTE ani buni banii cu care au salvat bancile care iar devin PRIVATE.

Traiam mai bine si intro lume mai buna fara bursa si banci private. In plina criza,cand bancile cereau de la contribuabilul american bani ca sa se salveze, primul lucru dupa ce l-au facut dupa primirea banilor a fost sa-si acorde prime pt. ca au salvat banca.

Oare de ce considera omul modern, occidentul, America, un model de urmat? Pentru ca le aduce libertatea? Dar libertatea lor , societatea de consum capitalista “paine si circ“, nu este decit o sclavie, sclavia viciului.

Miscarea"a fost facuta sa-i ,,faulteze" in principal pe rusi..care detin bani..in paradisul fiscal al Ciprului..
Lucrurile suna cam asa: capitalismu e bun daca ,,EU"controlez situatia ..comunismul e bun si el daca de asemenea tot EU..controlez!!...Se urmareste fortarea miscarii capitalului in locuri unde poate fi taxat..
,,Do not worry your money will be safe with us..so safe that you never see them again..." And of course non discrimination policy will apply..,,we" stole from poor,not so poor,from the sensible rich..but not from the real rich and so on..!
You get the ideea..of corse..but just a day too late...!


Cetatenii de rand sunt pedepsiti pentru fraudele pe care bancile le-au colportat zeci de ani cu stiinta guvernelor si in colaborare cu acelea.
Ce se face acum in Cipru este un test, sa se afle reactiile cetatenilor de acolo si din alte tari.
Desi chiar si 10% este o parte mica, nu este corect, adica moral, ca "statul" sa ia din economiile cetatenilor pentru ca Uniunea Europeana sa continue sa traiasca inca maximum trei ani.


Romania nu avea nevoie de nici un imprumut, avea si are de primit de la Irak si de la Libia si de la Germania zeci de miliarde de dolari/euro.
Datorii pe care USA le-a sters si nu stiu cu ce alta autoritate sau drept decat cu dreptul celui mai puternic militar care face ce vrea cu banii altora.
Ar trebui sa luam exemplu de la Coreea de Nord , de la Iran si de la Siria.

Nu exista nici un fel de stinga sau dreapta , nici macar europene, deoarece schimbarea lui Sarkozy cu Hollande nu a schimbat nimic din politica UE. Politica UE este unitara , unanima si consecventa. Nu exista in realitate nici un fel de opozitie, nici un fel de lupte politice partizane. Exact ca in Romania.Exact ca in USA , unde alternarea la putere a democratilor si republicanilor nu schimba cu nimic politica USA. Nici interna nici externa.
Stinga si dreapta politice si adversare nu mai exista de zeci de ani, de atunci si pina in prezent este doar un circ de prost gust , pentru trepanati .

Romania nu a luat nici un imprumut iar politicienii care au semnat nu aveau mandat. Contractul este nul de drept si nici macar nu s-a derulat in concret. In Romania nu au intrat nici un fel de bani.
Nici un presedinte si nici un parlament nu are mandat constitutional sa cedeze suveranitate, deoarece nu le apartine lor.
Nici un presedinte si nici un salariat al BNR nu are dreptul sa semneze un asemenea imprumut fara acordul parlamentului si al populatiei prin referendum.
Insa este clar ca nu conteaza legea, dreptul sau dreptatea. Conteaza puterea militara. Atat. Noua ni s-au pus in sarcina datorii pe care nu le avem, iar celor care ne datoreaza bani li s-a sters datoria catre Romania.

Aceasta este ina o masura de ‘reforma’ a noii drepte europene: baga mana in buzunarele deponentilor ca sa poata trai bancherii ca ‘nainte…

Mai fac si glume pentru ’stupid people’ cu rusii care vor fugi cu banii de la FMI! hahaaha!
Să analizăm logic. Rușii scoteau bani din Rusia și-i depozitau în Cipru. Exact invers.In Cipru doar ii ''spalau'' , pentru a se intoarce in Rusia curati si uscati.
Plus ca băncile cipriote mustesc nu numai de bani rusești, ci și de o groază de bani europeni. 
Motivatia acestei decizii aberante e alta: după introducerea măsurii, banii existenți vor fugi din Cipru, ceea ce va obliga autoritățile cipriote, in foame de bani, la creșterea impozitelor. Adică, va readuce Cipru pe ''calea cea buna'' a impozitarii excesive, asa cum vedem ca se intampla in toata Europa.

In Romania, chiar in lipsa unei astfel de masuri, deocamdata, situatia e mult mai grava: dupa ce au vandut distributia de energie electrica la cineva care stabileste ce pret vrea la curentul produs de hidrocentalele si termocentralele construite de parintii tai, doar pentru ca emit factura, nici nu mai au nevoie de depozitele tale. mai exact se pisa pe depozitele tale pe care le faci dupa ce te jupoaie ei cu 90%.
….la fel se intampla cu gazele, benzina si transportul in comun.

Aceasta CONFISCARE-FURT este o masura de DREAPTA,a PPE,a majoritatii din PE,a germaniei-merkel si acolitilor barosu&rompuy.Daca era pdl la putere in Romania,in spiritul fratiei cu PPE,ne puteam astepta si noi la o NATIONALIZARE-FURT de acest fel.
In alta ordine de idei,pe mine nu ma incalzeste ca voiculescu,videanu si cocos ar pierde zeci de milioane daca eu as pierde ,eu stiu,1000 de euro.
Prevad o DEZINTEGRARE A ZONEI EURO in urmatorii cativa ani!
In rest,udrea-presedinte!vineri, 15 martie 2013

De necrezut! Abuzuri incredibile pe frontul gazelor de sist in judetul Timis

Firma lui Tender, Prospectiuni SA ( individ care acum cateva zile facea propaganda gazelor de sist pe hotnews.ro) planteaza abuziv explozibil pe terenurile agricole ale taranilor din Timis, in perimetre promise prin diverse HG de guvernul Ponta corporatiilor straine din domeniul gazelor.
Urmariti cu atentie!!!Update
Deoarece filmul de mai sus, observ ca a fost restrictionat la vizionare, am gasit in alta parte o clona a lui; cineva - multumim aceluia - a avut grija sa ii faca o copie si sa il reposteze pe youtube:
Statul roman, scos la vanzare: Roşia Montană şi celelalte resurse vor fi date repede

marți, 12 martie 2013

CIA - organizatie terorista, bratul armat al Wall Street-ului

Programul de asasinare cu drone şi pericolul unei dictaturi


Audierea care a avut loc pentru confirmarea lui John Brennan, nominalizat de Preşedintele Barack Obama pentru funcţia de director al CIA-ului din SUA, a oferit un spectacol revelator şi sumbru al dezintegrării a ceea ce a mai rămas din drepturile democratice în Statele Unite.

Conform unor relatări din presă, Brennan a fost "de-a dreptul interogat" privind programul de asasinare cu drone a SUA. Dimpotrivă însă, procedura nu s-a asemănat cu nimic mai mult decat cu o pisică bine hrănită care era interogată de un grup de şoareci speriaţi.

Brennan s-a prezentat ca fiind reprezentantul celor din cadrul aparatului de informaţii militare a SUA, însărcinat cu apărarea clasei conducătoare prin asasinate, detenţii şi tortură. Fostul consilier al lui Obama pentru contraterorism şi arhitectul şi directorul unui program de asasinare derulat de la Casa Albă, el a prezidat peste o extindere fără precedent a puterii executive şi un asalt asupra drepturilor constituţionale de bază.

Un senator după altul, democraţi cât şi republicani, l-au măgulit pe Brennan şi i-au declarat acestuia admiraţia şi recunoştinţa lor pentru acţiunile sângeroase ale CIA-ului. Totodată au declarat că sunt dornici să îl confirme în funcţia de director al CIA-ului şi să lucreze îndeaproape cu el în viitorul apropiat. Nici unul dintre ei nu a contestat direct cea mai zdrobitoare afirmaţie a puterilor extra-constituţionale, care este identificată cu persoana sa - puterea Preşedintelui Statelor Unite de a ordona în mod unilateral şi în secret asasinarea cetăţenilor americani.

Printre cei care au exprimat anumite mustrări legate de acest sistem de execuţii extrajudiciare a fost senatorul Angus King din Maine. El a sugerat că ar fi util să fie înfiinţată o curte secretă care să aprobe şi să binecuvinteze "listele crimelor" de la Casa Albă.

În contextul prezent al politicii SUA, cel mai "liberal" dintre membrii comisiei de informaţii a Senatului, senatorul Ron Wyden din Oregon, l-a rugat pe Brennan să ofere publicului mai multe informaţii despre programul de asasinare cu drone. "Americanii au dreptul să ştie când guvernul lor consideră că are dreptul să-i omoare, " a declarat el.În urma acestui schimb de cuvinte, ameninţarea dictaturii unui stat poliţienesc american devine tot mai evidentă. Brennan nu va nega "dreptul" Preşedintelui de a omorî în secret cetăţeni americani pe teritoriu american, deoarece aceste metode s-ar putea dovedi necesare, chipurile pentru lupta împotriva "terorismului" şi pentru apărarea "securităţii naţionale."

Până la urmă, acestea s-au dovedit a fi necesare în alte ţări. Obama şi Brennan nu sunt inventatorii metodelor " listelor de crime" secrete şi de asasinate sub acoperire. Acestea au fost implementate la scară industrială, cu mai puţin de patru decenii în urmă de către generalul Augusto Pinochet în Chile şi în Argentina de către generalul Jorge Videla.

Acolo, armata şi oficialii serviciului de spionaj, majoritatea dintre ei instruiţi în SUA, au întocmit liste cu zeci de mii de cetăţeni din propria ţară şi au efectuat asasinarea lor. Şi ei au acţionat, de asemenea, în numele unei lupte împotriva "terorismului" şi pentru apărarea "siguranţei naţionale", însă au avut ca scop real strivirea rezistenţei clasei muncitoare.

Muncitorii, studenţii, ţăranii, intelectualii şi oricine a fost perceput ca fiind un potenţial inamic al statului au fost adunaţi de către echipe ale morţii, torturaţi şi ucişi în închisori secrete sau aruncaţi cât erau înca în viaţă din avioane, în mare. Asemeni dl. Brennan, oficialii din cadrul dictaturilor argentiniene și chiliene au refuzat să recunoască vreun rol avut în aceste crime de stat, lăsând victimele lor să fie adăugate celor "disparuţi."

Cei care au încercat să se liniştească cu vechea zicală, "aici nu se poate întâmplă," ar trebui să-şi reconsidere părerea. Tendinţa înspre dreapta din partea întregului establishment politic american şi ruptura sa irevocabilă de principiile democratice enunţate în Constituţie şi în Legea Drepturilor (Bill of Rights) sunt deosebit de avansate.

Cu mai puţin de 40 de ani în urmă, o comisie specială a Senatului, condusă de senatorul Frank Church din Idaho a interogat oficiali de top ai CIA-ului privind asasinatele sub acoperire, a denunţat agenţia pentru acestă practică şi a introdus o lege împotriva sa. Chiar şi preşedintele republican Gerald Ford a fost obligat să declare că administraţia sa " nu acceptă sub nicio formă orice tentativă de asasinat " şi să "condamne orice implicare a CIA-ului" în "planificarea asasinatelor."

Fără îndoială, agenţia de spionaj şi guvernul SUA au continuat să efectueze crime şi în anii următori.


Cu doar patru ani în urmă, implicarea lui Brennan - un oficial CIA de top sub administraţia Bush - în infracţiunile de tortură,  şi în "locaţiile secrete negre" ale CIA-ului a făcut imposibil pentru Obama să-l desemneze ca director al CIA. Acum, nu doar că acele crime sunt iertate, dar cele chiar mai grave din cadrul programului de asasinare cu drone trec necontestate.

În ultimii ani am fost martorii unor legi anti-teroriste invocate împotriva protestatarilor interni şi a disidenţilor: de la arestarea a cinci bărbaţi în Chicago în luna mai a anului trecut pentru " conspiraţia pentru a comite acte de terorism" , acuzaţii aduse pentru implicarea lor în protestele anti-NATO, la dezvăluirea că FBI-ul a efectuat o anchetă la nivel naţional tratând protestele din cadrul "Ocupaţi Wall Street-ul" drept "terorism domestic."

Tendinţa înspre metodele asociate cu dictatura unui stat poliţienesc reprezintă schimbări adânci în structura societăţii americane. Prăpastia vastă care se adânceste între miliardarii şi multi-milionarii, care controlează vieţa economică şi politica, şi clasa muncitoare, marea majoritate a populaţiei, este incompatibilă cu democraţia.

Aceasta sunt în cele din urmă motivele care explică complicitatea administraţiei Obama, a Congresului, a ambelor partide majore şi a mass-mediei în programul de asasinare cu drone. Oligarhia de la conducerea Americii îşi dă seama că aprofundarea polarizării sociale şi a crizei economice prelungite crează condiţii pentru răsturnări sociale şi se pregăteşte în consecinţă.link


 There is nothing particularly new about John Brennan’s policies and his love of assassinating people. The CIA is a terrorist organization that functions to serve the Wall Street monopolists."
Political activist Caleb Maupin


The CIA is the military arm of the Wall Street cartels which dictate US capitalistic policies throughout the world, an American political activist tells Press TV.


“That’s what the CIA is all about. It is an armed wing of the capitalist government of the United States, which serves the Wall Street. That’s what, it is plain and simple,” said Caleb Maupin in a Saturday interview.


“All over the world wherever people are demanding justice and fighting for things people want like peace, jobs, democracy and equality, the CIA goes in to defend the interests of Wall Street, to assassinate, to murder and to commit chaos and crimes,” he pointed out.

link 
 

luni, 11 martie 2013

Mare e gradina ta imobiliara, Doamne !


 Hai sa cunoastem un intermediar din piata imobiliara e terenurilor din vecinatatea Bucurestiului, care pe deasupra e si consilier judetean. Individul are nevoie de secretara, si angajeaza, ca tot omul, profesionist  (sic!) direct de pe bestjobs.ro.

Anunt de angajare postat pe bestjobs.ro

 ''Am sa-ti spun exact ce vreau si ce ofer. Fara o ordine anume, am sa insir “istoria” postului si astfel,daca consideri ca te incadrezi, macar 80-90% intr-o prima faza (deh…nimeni nu-i perfect !), te rog sa-mi trimiti mail de raspuns la casa.mihneaa@gmail.com (Mihneaa cu 2 “a”):
                                                  A: CINE SUNT
Ma numesc Boerescu Mihnea Mihai. Sunt cel mai mare proprietar de terenuri rezidentiale de pe arcada Westica a Bucurestiului. Sunt consilier judetean si membru in comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regionala, Investitii .
In plus sunt si un mic dezvoltator imobiliar. Mai exact : cumpar  si vand proprietati imobiliare.  Nu intermediez, deci nu sunt agentie imobiliara !

                                                   B: CE  OFER
Incepi cu 300 EURO cash ca secretar(a). Pe masura ce incepi sa inveti cu adevarat sa ma ajuti si incepi sa gandesti independent(a),sa devii cu adevarat asistent manager,  leafa urca spre 500 E . De tine depinde cat de repede inveti sau cat de mult te ajuta scufita.   Eu am interesul sa  te antrenez si sa-mi ramana cat mai mult timp liber sa plec la scufundari.
 • Leafa nu depinde de vanzari sau alte target-uri. Si la cuantumul asta …..nici de criza economica! Asta inseamna ca atunci cand criza va trece (pentru ca va trece), leafa va creste in mod natural.
 • Marele avantaj al jobului este ca e “etern” .Am terenuri de vanzare (ale mele) pt. urmatoarele 200 de ani. Nu vreau sa traiesc mai mult.......tu?
 • Alte beneficii: cazare+utilitati-GRATIS.Poate si masina daca-mi castigi increderea.Adica sa te descurci cu covrigu’.
 • IN AFARA DE LEAFA vei primi :  
--dupa 2 ani de activitate neintrerupta  ……   un loc de casa, la alegere, din portofoliul meu (intravilan langa o padure, rau sau lac), in prima treime a Zonei Metropolitane Bucurestene.Adica in cadrul unui proiect rezidential din care vindem.
--dupa inca 2        …………        o masina (sau inca un loc de casa).Am o mie (1000) de locuri de casa.Si in fiecare luna am mai multe decat in luna precedenta.Sa nu-ti faci griji ca devin “insolvabil”. Spre exemplu , acum dupa 4 ani de criza am in portofoliu cu aprox. 100 de locuri de casa mai mult decat aveam in 2008.
--dupa inca 2 ani     ……….      o casa “la rosu”;
--dupa inca 2        ………..         casa “la cheie”;
1 fata a facut deja 2 ani si una 4 ani.  Suna-le sa le intrebi  daca nu crezi ca si-au primit bonusurile :  YNA  0734/462.627   si     TONY  0727/034.908.
 • Va fi fara carte de munca. Nu-mi place sa dau bani la stat mai mult decat e strict necesar.
    Daca vrei totusi asigurari sociale “iti rupi un banutz” pe luna si te bagi la pilonu’ X. Probabil cu   50ron/luna esti mai asigurata decat daca as trimite eu jumatate din  leafa ta la stat! … si by the way… se spune ca in 2030 asigurarile de stat (adica pensia), vor intra in colaps, pentru ca ”decretzeii”  (daca stii ce-i aia) vor ajunge la varsta pensionarii  iar cei care muncesc vor trebui sa le asigure pensia si lor.
 • Eu muncesc 7 zile din 7  ! Pentru mine nu e diferenta intre sambata, duminica sau cursul saptamanii…. Dar, pentru tine, o sa am grija sa-ti alegi in fiecare saptamana o zi libera  si inca una mai scurta .
…..Sau o zi fff lunga si 2 libere.
 •  Sau poti sa cumulezi zilele libere si sa-ti iei  aproximativ o saptamana de vacanta in fiecare luna.
 • O sa ai concediu cand iti alegi, intreg sau fragmentat dupa cum doresti + sarbatorile clasice, indiferent de religie.Eu sunt ateu.
 • CAZAREA: Daca esti din provincie sau vrei sa scapi de sub tutela parintilor, iti pot oferi cazare. Nu te va costa nimic, dar asta inseamna ca vei sta singura in camera si prietenul nu poate sa vina in vizita. Prietenele da. Oferta e valabila doar pentru fete.
                                                     C:    CE  CER
 •  Sa ai intre 20-30 de ani. Statistic vorbind, cu cat esti mai mic(a) in varsta, cu atat esti mai usor de format.  Crede-ma ca jobul asta e cu mult mai greu decat iti pare la prima vedere!
 • Sa nu ai copil ! Apreciez ca esti familista, insa nu vreau sa fii cu ochii pe ceas si sa te gandesti ca n-are cine sa-i incalzeasca mancarea sau sa-l inveleasca. 
Cand eram mic, eu o sunam pe mama la serviciu de 10 ori pe zi.
 • Daca ai sot sau prieten, te accept doar daca il poti educa sa nu te “contorizeze”  cat stai la munca si de ce vii tarziu acasa. Daca stii ca nu esti in stare sa-l tii in frau, las-o moarta... Ne pierdem timpul si, zau, ca-i pretios! Accept ca la inceput de drum sa vina la o cafea si sa vada unde , cu cine si ce lucrezi (sa stea linistit(a) ), apoi sa te sune doar in caz de incendiu si alte calamitati…
 • La serviciu nu se vine cu tocuri, fuste, oje si decolteuri. Se accepta doar genul ”cu blugi” . Ne purtam cat mai natural . E o problema si de marketing si de brand.
 • Pt.  activitatile politice (eu sunt Presedinte in PNL  si Consilier Judetean)  vei avea oportunitatea sa-ti etalezi garderoba.

 • Mi-ar place sa fii genul mai sportiv si in general nu imi plac oamenii care nu-si ingrijesc sanatatea! Si daca nu esti te poti apuca. Poti considere ca ai sansa sa o iei de la O in viata si sa devii altcineva. Sansa asta se intampla rar in viata unui om.Apropo: esti multumit(a) cu viata ta actuala?
 • Poze cu tine imi trebuie  nu pentru ca vreau sa ma insor, ci vreau sa-ti vad privirea. Si crede-ma  ca daca ai 90-60-90 nu ai sanse de angajare la mine.Valabil si pt. baieti ...hahaha
                                        D:      PROGRAM  ZILNIC
 • programul incepe dupa-amiaza pt. ca atunci ma trezesc, dar nu sunt atat de puturos pe cat pare! Hahaha!  Muncesc toata noaptea. In plus clientii mei vin dupa-amiaza si seara. Una din activitati este vanzarea de terenuri ; adica investitii “pe viata”. Familiile trec pe la mine    “pe-ndelete”,      dupa serviciu.
 • -program aproximativ 8-9 ore/zi.  
       - daca e vreo activitate programata, adica un notariat, vizionari, cadastru , comisioane etc.      activitatea poate   sa inceapa si in jur de 13.00- 14.00. Dar asta ca exceptie.
       - ca regula activitatea incepe dupa 3-4 dupa-amiaza.
 • - seara pleci cand te lasa inima. Daca vrei bani mai multi si sansa de a face ca viata ta sa insemne ceva, nu stai cu ochii pe ceas. It’s up to you!
Pentru ASISTENT(A)  MANAGER trebuie sa inveti sa faci ce facem toti!
 •  ACCEPT si baieti la angajare. Chiar daca de-a lungul timpului toti cei care au fost angajatii firmei au facut probleme. Unii erau prea orgoliosi sa dea cu mopul, desi eu o faceam. Altii au fugit cu banii la jocuri de noroc. Altii au crezut ca au gasit o smecherie sa scoata bani si sa se imbogateasca in alta parte.Unul mi-a distrus o masina avand dauna totala.Nu am mai recupert nimic din Volvutu meu.
 • Ar fi bine  sa ai permis de conducere. Devii astfel mai mobil(a).
 • TRANSPORTUL: Am un parc auto format din masini si motociclete.Daca meriti o sa-mi pot permite “ sa rup” o masina pentru tine.                                
                                                             ***
Prefer , din economie de timp, sa-mi mai ceri detalii suplimentare inainte sa vii aici.
Au fost nesimtite care au venit doar asa “sa vada daca-i adevarat” nu sa puna mana la treaba. Si mi-au mancat timp.
Pitipoancele, fotomodelele, cele prost crescute, smecherasii, baietii de combinatii,de cartier sau de alte materiale…….nu sunt acceptati.
                    Si crede-ma ca am “nas”.
Dupa cum vezi putin imi pasa de diplome ,cursuri,specializari , recomandari si alte cartoane sau hartii colectionate de tine in ultimii ani. Pornesc de la premiza ca oricum n-ai invatat nimic de la scoala.Nimic care cu adevarat sa te pregateasca sa supravietuiesti in jungla.
Daca te regasesti in descriere intr-o proportie mare, atunci vino la interview; daca nu, te rog, sa nu ne pierdem timpul !

NU VENI sa-mi mananci timpul nici in urmatoarele cazuri:
-          Daca-ti place “sportul” numit ”interview” si vii doar asa…sa vezi daca-l treci;
-          Daca-ti plac pozele “celui mai fun burlac” si te gandesti sa-ti incerci norocul;
-          Daca ai nevoie doar de ”un job” pana gasesti ceva mai bun;
-          Daca ai parul lung  si obisnuiesti sa naparlesi abundent;
-          Daca ai probleme de personalitate gen: “eu nu fac aia  pentru ca  nu am vorbit la angajare” (sa nu te gandesti la prostii);
-          Daca vrei viata sociala de noapte(nu peste limita normalului);
-          Daca locuiesti la celalalt capat al Bucurestiului fata de zona de West.
-          Daca n-ai de gand sa-mi trimiti in prealabil si alte poze decat cea din CV.Pentru cei care nu inteleg ideea de dubla negatie : adica sa-mi trimiti mai multe poze normale daca vrei sa –ti citesc CV-u’.
Daca te intereseaza job-ul trimite CV-ul, 4-5 poze si cateva cuvinte despre tine (adica ce-ti trece prin cap,orice) la    casa.mihneaa@gmail.com
Nu citesc decat ce primesc pe mail-ul meu. Nu intru pe aplicatiile depuse in site-uri.
EX: vorbeste-mi despre pasiunile tale, despre ce ai inteles ca face Casa Mihnea, despre ce-ti doresti de la viata,planurile tale...absolut orice. Stiu sa citesc printre randuri.
CV-urile neinsotite de text +poze nu vor fi citite!
Scrisorile de intentie luate cu copy-paste  pot si vor  produce sughitzuri ulterioare.
Daca nu ma convingi ca ai inteles cu ce ma ocup nu te chem la interviu.Atunci tb. sa vii cu lectia invatata.
Pt. mai multe informatii urmareste cu atentie filmuletele:
Istoria Casei Mihnea – “O istorie care va intra in istorie !“
http://www.youtube.com/watch?v=ChAJNsfLN34

Unul din proiectele finalizate
http://www.youtube.com/watch?v=oJrqsNVD13E

Cam asta-s eu
http://www.youtube.com/watch?v=uvKgKjeiBGo

Locatia. Aici ne desfasuram activitatea80-90% din timp
http://www.youtube.com/watch?v=wnx2aLY-VvI

Letonia--Un model pentru mine
http://www.youtube.com/watch?v=WYS6y_Ri6NQ

Urbanizari pe glob (asta-i viitorul Bucuresti in viziunea mea)
http://www.youtube.com/watch?v=SpvPy-magKI

Site-urile mele
www.casa-mihnea.ro
www.pug-puz.ro/

In constructie :
www.info-terenuri.ro
www.harta-veche.ro

CONTACT : 0730 / 644 632
Este remarcabil idiotul :))) Prima data am crezut ca cineva a avut rabdare sa faca o farsa, sa posteze anuntul la misto, dar apoi, citind mai departe si vazand duiumul de clipuri pe youtube cu individul, mi-am dat seama ca e chiar pe bune :))) Deci tipul e un idiot pursange :))) La unele faze e chiar e simpatic in cretinismul lui. Simpatic prin absolutul ridicolului in care se vara involuntar, nu prin vreo valoare morala ori talent, nici vorba, caci din punct de vedere moral e evident un zero barat, cu un ego nemasurat, care nu are notiunea de bun simt elementar ci unul care si-a cladit caracterul si atitudinea dupa principiul de a se folosi de oricine in indiferent ce ipostaza , pentru a face bani. 
Este practic in logica lucrurilor sa apara tot mai multi indivizi din astia, pe banda rulanta, ca efect al valorilor care domina un sistem social si economic in care ne balacarim.