miercuri, 28 noiembrie 2012

Despre genocidul din Gaza la BBC

Un jurnalist de la The Independent, care nu cruta rasismul si genocidul politicii Israelului in Gaza.
Priviti cu atentie , caci asa ceva, spus in direct, nu o sa auziti la vreo televiziune din Europa sau SUA.

Lobby sionist in Europa si America

Ceea ce trebuia demonstrat. QED.

Un fost minstru israelian confirma  ceea ce stiam toti:  exista o uriasa propaganda sionista in occident, sustinuta cu mari sume de bani si prin  organizatii puernice.
Strategia sionista: catalogarea drept "antisemit" a oricarei persoane se opune politicii genocidale a Israelului, se foloseste leitmotivul "holocaust"-ului si a "suferintei poporului evreu".
Ex-ministra recunoaste ceea ce vedem zi de zi: holocaustul practicat de Isarel in prezent asupra palestinienilor.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Colapsul economic si demografic vs. politicile de austeritateCercetari recente sustin o concluzie a unui studiu de mediu realizat acum 40 ani: lumea este pe calea dezastrului.
G. Turner, un fizician australian, a publicat probabil unul din cele mai documentate lucrari academice a anilor '70, "Limitele cresterii".

Scrisa de cercetatori de la prestigioasa MIT pentru Clubul de la Roma, studiul foloseste progame de calculator pentru a schita cateva posibile scenarii viitoare.

Scenariul cel mai plauzibil, cel "de bussiness", capitalist,  estimeaza ca daca omenirea continua sa consume mai mult decat natura e in stare sa ofere, un colaps total economic se va produce in jurul anului 2030, combinat cu un declin masiv al populatiei.

Totusi, studiul specifica faptul ca cresterea economica nelimitata ar fi posibila, daca guvernele impun fortat politici  de investitii in tehnologie pentru a regulariza amprenta ecologica a umanitatii.

Proeminenti economisti dezavueaza insa aceasta varianta, de exemplu Henry Wallich de la Yale sustine ca limitarea economica fortata va duce la "codamnarea a miliarde de oameni la saracie permanenta".

Este ceea ce vedem practic de cativa ani, prin perpetuarea acestei crize, prin politicile de contractie economica si austeritate promovate de guverne la comanda FMI-ului si a bancilor.

De asemenea, in grafic Turner a comparat datele reale obtinute intre 1970-2000 cu scenariul " de bussiness", observand ca scenariul aproape s-a suprapus cu evolutia reala a economiei si populatiei, delcarand: “Este un avertisment clar , ca nu suntem pe o traiectorie sustenabila"


vineri, 16 noiembrie 2012

Cine a scris Biblia?Nu ma satur sa privesc comedia romaneasca :))))
Comic de situatie, de limbaj, de caracter, tot. Comedia totala, reala. Mai tare decat orice trupe de comedie. Nimic pregatit dinainte. Spontan. Umor cat cuprinde. Involuntar. Originalitate romaneasca 100%

joi, 15 noiembrie 2012

Imperiul American - o plaga planetara

"Principiul Puterii" - un documentar de sinteza ce merita vazut.

Dupa cum spune Chomsky in acest documentar si Grof intr-un interviu (si probabil multi alti oameni lucizi) anarhia a fost insidios asimilata haosului,violentei,atentatelor cu bombe, astfel incat oamenii sa-si caute iluzia de siguranta si confort in inchisorile psihice si fizice cladite de baietii destepti.

Cat despre documentar, poate ca ar fi fost bine daca inserau 15 minute si despre neocolonizarea din Balcani, mai ales ca avem exemplul elocvent in Romania, unde s-a ruinat agricultura ,industria si identitatea , dar avem presedinti marioneta si cumparam tot ce exportam , dar la preturi mai mari si cu fundita.

SUA este laboratorul de teste al ocultei mondiale, de unde toate "binefacerile" sclaviei capitaliste actuale sunt apoi exportate, sub masca globalismului, în întreaga lume.


Tratarea expeditivă a loviturii de stat din România anului 1989, chiar şi prin apelativul "stalinist" asociat lui Ceauşescu, arata totusi că producatorul nu stăpâneşte subtilităţile acestui subiect.
Ceauşescu poate fi considerat oricum, dar în  nici un caz stalinist, fiindcă tocmai distanţarea de politica agresivă stalinistă i-a atras "simpatia" temporară a occidentului, în anii '70, care s-a volatilizat, desigur, rapid, când acesta s-a trezit din euforie şi a realizat intenţiile murdare, globaliste, ale FMI şi Băncii Mondiale, care i-au băgat pe gât, sub masca prieteniei, credite împovărătoare,  o primă etapă a asasinării economice, în viziunea lui John Perkins, pe care-l veţi vedea şi în acest film.

Aparent, nu ne putem explica ilogica dezvoltare a unei Germanii revanşarde şi înarmată până-n dinţi, în numai 20 de ani, dintr-un imperiu german şi altul austro-ungar în ruine la 1918 şi în condiţiile drastice ale tratatului de la Versailles, fara a afla despre miile de tancuri şi camioane americane, „ambarcate” în nesfârşite garnituri feroviare,  care erau exportate în Germania.

Hitler, Goebbels, Himmler sau Goring păreau să se fi sinucis, convenabil,  iar alţii ca Ribbentrop sau Rosenberg sau Keitel fuseseră judecaţi aspru şi spânzuraţi ca nişte criminali în masă, ce şi erau - totusi. o pleiadă întreagă de foşti generali germani ajunsesera pe poziţiile postbelice de directori de corporaţii sau conducători de servicii secrete ca Reinhard Gehlen sau, de programe spaţiale americane, ca Werner von Braun.

Naivitatea omului simplu care, afland asta, si-ar fi pus speranta in INTERPOL, creată să ne păzească pe noi, muritorii de rând, de marii criminali, voiajori peste graniţe interstatale, se xplica prin lnecunoasterea faptului ca printre directorii INTERPOL s-au numărat şi  Otto Steinhäusl, Reinhard Heydrich, Arthur Nebe şi Ernst Kaltenbrunner, toţi generali SS în tinereţea lor zbuciumată.

S-a schimbat ceva în lume din 1945 şi până azi ? Nu.


Dacă veţi sesiza în film discursul nesimţit al lui Alexander Haig - general, fost secretar de stat al lui Reagan, şef de cabinet pentru Nixon şi Ford şi fost secretar general al NATO - ale cărui fapte vorbesc de la sine, prin implicarea sa directă în războaiele murdare din Malvine şi Liban, veţi realiza că imperialismul american este de-a pururea la apogeu.

Un alt argument ar fi asemănarea perfectă dintre US Patriot Act, al stupidului George W. Bush, concretizat în principal prin înfiinţarea Homeland Security şi Enabling Act al lui Hitler, din 1933,  care a condus la înfiinţarea Gestapo.

"Doctrina securităţii naţionale" - de fapt, o doctrină mafiotă, după cum susţine Noam Chomsky - contabilizează drept ameninţări directe, la adresa statului american, orice eveniment politic minor, desfăşurat într-o insulă uitată de Dumnezeu, ca Grenada de exemplu .

Singurul regim socialism din lume, cel chilian al lui Salvador Allende, care contrazicea flagrant doctrina războiului rece, fiind singurul rezultat din alegeri corecte, populare şi nu impus samavolnic, cu secera şi ciocanul bolşevicilor, a fost eliminat, fără cruţare, într-o lovitură de stat regizată de o stârpitură gen Kissinger.


De asemenea, este tratat in film pe larg cazul Guatemala, sau Iran, unde SUA au declansat razboaie si genocide devastatoare, prin intrigi , bani pompati in grupari de mercenari si propaganda mincinoasa.
Motivul? Simplu: in urma alegerilor corecte, prin care cetatenii acestor state, ruinati de spolierea resurselor nationale de catre coporoatiile anglo-americane, isi alesesera democratic lideri care voiau sa opreasca hemoragia de resurse, ce ajunsese la un nivel paroxisitic.
De exemplu, jumatate din suprafata agricola a Guatemalei ajunsese sa fie detinuta de o singura corporatie americana, in timp ce taranii localnici mureau efectiv de foame, ori, cum e cazul Iranului, unde aproape intreaga productie gigant de petrol era efectiv confiscata de anglo-americani.

Un alt nemernic, Robert McNamara, fost secretar al apărării sub Kennedy şi Johnson şi unul dintre principalii instigatori ai războiului din Vietnam, ne arunca  drept în faţă stupida lor "ordine răsărită din haos" masonica, şi considerându-l pe criminalul general Suharto ca pe un exponent mondial al unei administraţii în spiritul noii ordini. La fel si cu dictatorii impusi in Guatemala ori Iran, asa cum vedem in film.Datorăm banilor familiei sataniste Rockefeller apariţia unei monstruozităţi, IG Farben, singurul concern condamnat vreodată în istorie pentru crime de război, care, în loc să fie şters de pe faţa Pământului, practic a fost dezmembrat în firmele care-l şi creaseră iniţial:  BASF, Bayer, Hoechst.

Nu vă amăgiţi singuri că aceste maşinaţiuni criminale, au incetat, fiindcă tot lor le datorăm, astăzi, apariţia de vaccinuri şi aşa-zise medicamente, letale, şi, mai presus de toate, crearea celui mai bun instrument al politicilor eugenice, Codex Alimentarius, care derivă din practici alimentare asasine experimentate în imperiul austro-ungar între  1897 şi 1911, perfectate de criminalii nazişti de război, Fritz Ter Meer şi Hermann Schmitz.

Fritz Ter Meer, fost membru al consiliului de administraţie al IG Farben, administrator al lagărului Monowitz, un satelit al Auschwitz şi care a fost acuzat de decesul a 25.000 de prizonieri de război, prin muncă forţată la fabrica Buna Werke, judecat şi condamnat la Nuremberg, a fost eliberat după numai 3 ani şi numit preşedinte al Bayer AG.

Hermann Schmitz, fost administrator al BASF şi bun prieten cu Rockefeller-ii, preşedinte al IG Farben în tot timpul războiului, după numai 4 ani de închisoare este eliberat şi numit membru în consiliul de administraţie al Deutsche Bank din Berlin şi preşedinte onorific al Rheinische Stahlwerke AG.

De altfel, există numeroasă mărturii care-l plasează şi pe Karol Wojtyla Katz - cunoscut lumii ca papa Ioan Paul al II-lea şi recunoscut până şi de CNN ca fiind evreu, după mamă, desigur - în funcţia de chimist principal la IG Farben, responsabil de producţia de gaz Zyklon B pentru lagărele de concentrare şi care s-a refugiat sub pulpana ocrotitoare a unei organizaţii nu mai puţin criminale, biserica catolică, pentru a scăpa de acuzaţii.

Nu vă întristaţi, fiindcă nici actualul papă nu este mai breaz, ce-i drept, ca tânăr nazist, entuziast membru al Hitlerjugend .

Veţi avea surpriza de a vedea confirmat în film, un zvon aproape mitic, al împărţirii sferelor de influenţă, la conferinţa de la Yalta, în 1945, între Stalin şi buldogul cu trabuc, Winston Churchill, pe o simplă bucată de hârtie, pe care ţări şi popoare au fost hărtănite, la propriu, procentual.

Dacă vă va mira, cumva, atitudinea malefică a ducelui de Malborough, Winston Churchill, asta se poate explica prin faptul ca tatăl lui Winston Churchill, lordul Randolph Churchill, era unul dintre slugoii bine plătiţi ai Rothschilzilor.

Despre multe alte legaturi si increngaturi din randul elitei occidentale, persoane aflate in conducerea SUA si/sau in cea a unor mari corporatii ce au sustinut declansarea razboaielor si genocidelor in diverse tari ale lumii,  corporatii  care au impus agenda politcii externe militariste a Imperiului American, vedeti in acest film foarte documentat.


Imperiul from

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Un om real ajuns presedinte

Presedintele Mujica al Uruguayului la RIO, in 2012, despre globalizare, competittie, societate de consum:"Is it possible to talk about solidarity and of "being all together" in an economy based on ruthless competition"? 
"Este posibil sa vorbim despre solidaritate si "sa fim toti impreuna" intr-o economie bazata pe competitie acerba?"
Jose Mujica

"Mi se spune ca sunt cel mai sarac presedinte, dar eu nu ma simt deloc sarac. Saraci sunt oamenii care muncesc din greu ca sa poate duce un stil de viata luxos, ajungand sa-si doreasca din ce in ce mai mult. Este un lucru care tine de libertate. Daca nu ai multe bunuri materiale, nu trebuie sa muncesti ca sa le poti intretine, asa ca ai mai mult timp pentru tine. Poate par un batran excentric... Dar este vorba doar despre o alegere personala", a explicat liderul uruguayan.

La 77 de ani, Mujica se declara un om implinit. Cu toate acestea, viata sa nu a fost mereu simpla. Acesta a petrecut 14 ani in inchisoare si sustine ca aceasta experienta l-a ajutat sa-si dea seama ce conteaza cu adevarat in viata.

The president of Uruguay, José Mujica, has earned a nickname, "el presidente mas pobre" (translation: "poorest president"). The 77-year-old recently admitted to the Spanish newspaper El Mundo that he donates almost all of his presidential salary, making him the poorest, or, as Univision pointed out, most generous president, in the world. El presidente explained he receives $12,500 a month but keeps only $1,250. The public servant told the newspaper, "I do fine with that amount; I have to do fine because there are many Uruguayans who live with much less." He and his wife—a senator who also donates part of her salary—live in a farmhouse in Montevideo. His biggest expense is his Volkswagen Beetle, valued at $1,945. Perhaps not surprisingly, under the former guerrilla fighter, who was elected in 2010 as a member of the left-wing coalition, the Broad Front, the country has become known for being one of the least corrupt on the continent. Mujica has no bank accounts and no debt, and he enjoys one thing money can't buy: the companionship of his dog, Manuela.

luni, 5 noiembrie 2012

Pakistan

În 2006, Suroosh Alvi a fost unul din puţinii jurnalişti care au avut curajul să intre în zonele tribale din nordul Pakistanului pentru a vedea cum functioneaza piata de arme locala.


sâmbătă, 3 noiembrie 2012

O alta dovada irefutabila ca 9/11 a fost o inscenare a guvernului SUA

Locul prabusirii zborului 93, din ziua atentatelor de la 11 septembrie:Nici macar un cadavru la locul prabusirii: nici macar un fir de par, o unghie,  nimic.
"Arata de parca avionul s-ar fi oprit inainte sa dea jos toti pasagerii, si apoi si-a continuat singur drumul" - spun primi martori sositi la locul cu pricina.
La fel ca si la Pentagon, asa cum am mai aratat pe blog.

Dar turma inca mai crede balivernele unor criminali.

OTV versus mainstream TV


Scria un anonim pe blogul lui pai mei  , unde se polemiza despre televiziuni si "adevarul" spus la OTV:
"Nu intelegi...E disperare mare. ORICE vot conteaza. Vor spune orice pe 0tv si prin dd. ... Orice va atrage inca un vot."

Total de acord...

In primul rand, nu ca ar avea relevanta, dd e pionul lui basescu si al serviciilor, se va vedea asta cat de curand..cel tarziu pana dupa alegeri. desi eu zic ca s-a vazut destul pana acum, era deja evident din campania pentru referndum, si de atunci incolo tot mai clar.

Da, e crunta cenzura de pe toate televiziunile, in ce priveste probleme cu adevarat importante, evident in asta incluzand 9/11, FMI, Rosia Montana, etc.
Si vine un OTV si da cu 9/11, FMI, de-conspirari, insa tot intr-o stratagema gretoasa de manipulare, pt a atrage votul naivilor:
"Uite, noi va spuenm ca FMI va fura, ca s-a bagat Codex Alimentarius, deci votati-ne pe noi".  Cersetoria  dupa voturi e penibila; daca ar fi onesti, nu ar cere voturi, ci doar ar informa; nu ar cere SMS-uri de 2 euro + TVA pentru inscrierea pe liste de candidati, cand listele erau deja depuse.
Si apoi vin in Parlament si se alipesc la stapani (partidele mari) . Mie, manipualrea de pe OTV mi se pare ordinara, e o prosteala pe fata.
Daca in mainstream TV avem cenzura crunta, insa in rest o anumita decenta, ceva de genul: "noi ne facem ca informam, voi va faceti ca sunteti orbi", vedem spatiul de emisie umplut cu limbajul de lemn in emisiunile de stiri, stiri doar pt a completa spatiul dintre filmele artistice asemanator cu ce se servea la TV pe  vremea lui Ceausescu, diferenta era doar la cantitate -  programul tinea 3 ore).
Avem asadar genul de televiziune de dictatura: inainte de 1989- dictatura ceausista bolsevica , acum dictatura  fascista neoliberala).

In schimb pe OTV este smenareala tupeista, anii '90 ai tranzitiei romanesti, specularea periodelor tulburi: este alba-neagra la colt de strada, este destinat celor sub un anumit nivel de inteligenta, proletarilor dezumanizati de  munca in fabrica, esta suta de euro furata in autogara de smenarii de la alba-neagra din borseta capsunarilor reintorsi cu euro pentru care au asudat in serele Spaniei: "dati-ne votul, ca imediat veti avea pensii de 5000 euro, plasme in orice catun, averea tarii v-o impartim, primiti actiuni la Oltchim, si centrale termince in gradurile de animale, jacuzzi in fiecare apartament. Avem asadar promisiuni atat de indecente, de vulgare, incat ti se face greata si doar sa le dai atentie, intarziind cu telecomanda pe postul respectiv.