joi, 20 septembrie 2012

Va dati seama cat de prost e asta?

Declaratii absolut stupefiante ale candidatului republican la presedintia SUA.
Atatea aberatii pe minut rar mi-a fost dat sa ascult.
Minciuni sfruntate despre Palestina, Iran, scenarii absolut tampite cu o bomba atomica adusa la Chicago (n.a. in sacosa ??)  de Iran, etc care la randul lor jignesc inteligenta oricarui om, chiar si a unuia cu capacitati intelectuale modeste. Plus o propaganda jenanta pentru Israel, pe care il apara mai mult decat propria tara (cu asemenea laudatori, nu mai ai nevoie de dusmani), caci in acelsi film , tipul isi critica concetatenii ca ar fi prea puturosi (clisee tipice doctrinei fascista de dreapta, care a fost prezenta foarte mult si la noi prin vocea trompetei basescu in ultimi ani)
Si ,  bomboana pe coliva, majoritatea comentariilor americanilor de rand de pe youtube si siturile unde sunt  publicate declaratiile sunt in favoarea lui Romney, ii dau dreptate : " uite unul care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume". Pentru ei pare realist si patriotTrist. Asta confirma ca americanii de rand s-au tampit de tot, i-au dresat stapanii si le-au dat prea mult fluor in apa de baut, de i-au indobitocit.

Deci: cine i-a gasit pe astia , frate? De unde au aparut? Cum l-au gasit pe asta sa joace in finala pentru postul de presedinte al statului care conduce lumea?
Stiam si eu ca toti presedintii americani, cel putin de la JFK incoace, sunt doar marionete, papusi trase de sfori de stapanii din umbra, dar parca in ultimul deceniu republicanii isi desemneaza finalistul dintre aia mai prosti posibil (G.W. Bush, John McCain- care a fost si luat la misto de Putin anul trecut pentru niste declaratii la fel de stupefiante ca ale lui Romney ).

Si acum pentru spalatii pe creier: comparati discursul unui nefericit ca asta sau Bush Junior sau McCain, cu discursurile libere ale lui Putin, si trageti o concluzie, cam care e falia intelectuala dintre ei. Si apreciati ce masuri bune poate lua SUA condusa de astfel de oameni, atunci cand strigati despre dictatorul Putin.
Nu v-ati saturati sa luati pe nemestecate cliseele despre democratie si stat de drept servite de presa occidentala tonomata?

Ah...si apropos de desteptul asta de Romney: inca un mic exemplu despre cat il duce capul si cine este (de pe blogul lui pai mei):

"You can’t find any oxygen from outside the aircraft to get in the aircraft, because the windows don’t open," Romney told the Times

link

Asta doar asa, ca sa le mai inchid gura unora care ma critica pe aici si ii tin partea marionetei. Si exemple despre cat il duce capul si ce declaratii infantile a mai facut, gasiti cu zecile pe Google, nu cred ca e nevoie sa le cautati prea mult.






Intr-un  reportaj BBC,  la un an dupa ce au invadat Afganistanul reporterul intreaba comandantul unui regiment cati teroristi au prins: nici unul, raspunde el. Apoi reporterul il intreaba cati teroristi au ucis. Nici unul, raspunde comandantul. Apoi povesteste cum au bombardat muntii din zona Tora Bora si ca singurele "buncare" au fost niste pesteri de cativa metri, goale. Apoi continua si povesteste cum erau trimisi in diverse puncte cum ca ar fi acolo tabere de talibani sau Al-qaeda si cand ajungeau acolo gaseau numai stani cu capre sau oi. :) 
In afara de teroristii ucisi de drone, nu au ucis nici un alt terorist. Si aici exagerez pentru ca niciodata nu s-a dovedit ca acei ucisi de drone erau teroristi, dar ceea ce este sigur este ca erau multi civili. Traiasca razboiul impotriva terorismului, mare razboi, mai ales dupa ce au esuat in celelalte razboaie imaginare, daca va aduceti aminte din anii 70 si 80: razboiul impotriva drogurilor, razboiul impotriva saraciei. Toate pierdute. Iar acuma vin dupa sufletul omenirii, le trebuie sufletul, si il vor avea, deoarece au cumparat planeta asta cu mult timp in urma.

4 comentarii:

Dorin spunea...

De remarcat delay-ul cu cre apre aceasta inregistrare, fix la momentul potrivit :) Probabil ca de aici s-au inspirat securistii de la noi cu "stenogramele" la Tapalaga (pastrand proportiile).
Eu nu as lua foarte mult in seama comentariile: "call centerele" cu postaci nu s-au inventat in Romania.
In rest de acord, cred ca Romney a pierdut deja alegerile.

Anonim spunea...

mda, alt prost se apuca sa improaste cu noroi. vezi ba boule ca omul vorbeste de west bank, nu de gaza.

vai de capul tau. de-aia e romania in cacat ca e plina de specialisti in toate ca tine.

originar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
originar spunea...

Am corectat greseala cu Gaza, mea culpa; oricum , in rest, sper ca esti mandru de densitatea de aberatii scoase pe minut din gurita lui Romney , cel putin in filmuletele postate aici, sa nu mai zic ca si-a facut faima cu o gramada de alte declaratii aberante.

Interesant cu cata patima ma ataci, doar pt o sigura greseala, in schimb nu te deranjeaza ca un posibil presedinte al SUA e atat de prost si debiteaza atatea prostii, dar nah, probabil ai fost si tu indoctrinat de propaganda ca asta e patriot si va vrea binele, Americii si restului lumii crestine in razboiul sfant cu Islamul si cu terorismul international....hahahaha...idiotule.