marți, 1 februarie 2011

FMI - asasinii economici ai Romaniei, impun noi conditii criminale

FMI cere liberalizarea preturilor gazelor naturale si energiei electrice


Ministrul Economiei, Ion Ariton, a declarat ca Fondul Monetar International (FMI) a cerut in cadrul intalnirilor de la minister renuntarea la preturile reglementate pentru productia de gaze naturale si energie electrica si prezentarea unei noi formule de calcul a acestora, potrivit Mediafax.


"Ne solicita reverificarea preturilor. (...) Preturile sa fie liberalizate, si in cursul acestui an sa ne prezentam cu o noua forma de calcul, ca sunt probleme", a declarat Ion Ariton dupa discutii de aproape doua ore cu reprezentantii FMI.


In Romania aproape toti producatorii de electricitate sunt obligati de ANRE sa aloce o parte a productie pentru consumul populatiei, la preturi stabilite de Autoritate. De asemenea, gazele produse de OMV Petrom si Romgaz Medias, au preturi de productie stabilite de ANRE.

Adica sa poata scumpi preturile la gaze, energie electrica, utilitati, cat mai mult, sa poata fura ei prin corporatiile lor care ne-au acaparat bogatiile naturale vandute pe nimic de politicenii tradatori.
Vom ajunge in doi-trei ani ca in Bolivia, sa ne rasculam, ca ne vand apa noastra locala la preturi exorbitante.
Au pus monopl pe tot, iar acum isi pun pllanul final in aplicare: ridica preturile la resursele naturale pe care ni le ravand, dupa ce noi li le-am dat pe gratis.
Asasinat economic si genocid in toata regula.

4 comentarii:

originar spunea...

eh...aici se joaca dupa alte reguli..vremurile alea au apus...acum se dicteaza si se executa, tarile nu mai exista decat cu numele, bancile - FMI ordona, statele se conformeaza; nici nu mai se feresc, e tot mai pe fata.

mizantropescu spunea...

La noi in sat, efectivele de bovine au scazut in 3 ani la mai putin de jumatate, pt ca nu le mai merita...
Doctorul veterinar din sat e pus sa tina totul sub control. Stie tot de misuna prin gospodariile taranesti, dar nu stie trata un animal.
Taranii nu'si mai cultiva nici macar gradinile.
Iar asta e tare nasol, pt ca taranul trebuie sa asigura orasului papa. Acum, nu mai. Ni'l asigura supermarketurile, iar ei dicteaza tot.

originar spunea...

asta s-a si dorit, pe asta s-a mizat; daca s-ar fi mentinut inca gospodaria taraneasca prospera, am fi fost independenti, dar nu, noi trebuia sa intram in noua era a societatii multilateral dezvoltate capitalist corporatiste de control total al populatiei de catre elita mondiala, prin controlul sursei de hrana,combustibil,remdii naturiste, si tot restul.
Totul trebuie sa devine cat mai sintetic, mort, tehnologizat, cat mai rupt de natura, de sursa noastra de viata.

Homerillum spunea...

Intrebari pentru domnul Jeffrey Franks(seful delegatiei FMI din Romania):

1. Domnule Jeffrey Franks, dvs. sunteti seful delegatiei FMI pentru Romania.
Dvs. asistati guvernul Romaniei si contribuiti cu expertiza in domeniul economic si financiar pentru redresarea economiei romanesti. In consecinta FMI, in speta dvs., aveti o mare influienta asupra sortii economiei romanesti si implicit asupra sortii a milioane de romani. In ziua de azi pana si un sofer trebuie sa prezinte la angajare un curriculum vitae cu datele adevarate si verificabile asupra studiilor si experientei sale profesionale. Acest sofer are o sansa numai daca are competentele necesare postului, daca are referinte bune de la postul de unde a venit si numai dupa ce angajatorul verifica datele si acestea sunt corecte.
Intrebare:
De ce nu faceti public CV-ul dvs., referintele dvs. prin care sa rezulte competentele dvs. profesionale,
activitatea detaliata a activitatilor dvs. profesionale pe care le-ati avut pana in prezent etc.?
Are aceasta cumva de a face cu faptul ca peste tot pe unde ati asistat guvernele, in Argentina, Paraguay, Ecuador si Ucraina, ati lasat in urma numai si numai dezastre economice?

2.Domnule Jeffrey Franks, tarile pe care le-ati asistat pana acum si anume Argentina, Paraguay, Ecuador si Ucraina le-ati dus la dezastre economice majore. Toti cunosc tragedia prin care a trecut Argentina in urma asistarii dvs. cu expertiza
in domeniul economico-financiar. Aceste tari s-au redresat numai dupa ce au dat afara din tara FMI-ul.
Cum va explicati acest lucru?

Cititi detalii pe blogul meu:
FMI: Asasinii economici ai Romaniei
http://foc-in-agora.blogspot.com/